Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman Arkham City

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyun bitmiyor ki ha tabii main story gidersen sürekli 15 saat falan ama yan görev vs ile gidersen 100'e rahat çıkar.

riddler challenge'lar var daha oyun bitmiyor kısaca
Mesaj tarihi:
knox said:

hiç sorun yaşamadım ben(ps3) hatta ng+ dahil 2 defa sorunsuz geçtim ordan. ilginç

ps3 diyorsun, ps3'te sorun yok abicim.
pc'de en uzun süreli oynama imkanım 20 dakka oldu.
Mesaj tarihi:
Bone said:

knox said:

hiç sorun yaşamadım ben(ps3) hatta ng+ dahil 2 defa sorunsuz geçtim ordan. ilginç

ps3 diyorsun, ps3'te sorun yok abicim.
pc'de en uzun süreli oynama imkanım 20 dakka oldu.

ben red'e dedim onu,ps3 de oynuyormuş oda...
Mesaj tarihi:
çok canım sıkıldı,
crashlara rağmen oynuyordum ama bir odada ilerlemek mümkün değil, öyle kaldı oyun. baştan başlarsak düzelebilirmiş, ama uğraşasım hiç yok.
gittim sildim oyunu.
para iadesi olsa isterdim aslında.
Mesaj tarihi:
Abi gittim key aldim ruscudan preorderla adam crack olmadan keyde girilmio dedi ancak crack yapilmasi lazim dedi yanliz bi tanesini yaptim oyunda 0 cokme felan cok iyi calisti orjinal oyunu oynayamioruz resmen.
Mesaj tarihi:
Arkham CIty's had some DX11 problems since its delayed PC release. A new patch from Rocksteady tries to fix this, but only if you don't have Windows Vista or 7 32-bit. If you do, it makes things worse.
Mesaj tarihi:
Norak said:

Arkham CIty's had some DX11 problems since its delayed PC release. A new patch from Rocksteady tries to fix this, but only if you don't have Windows Vista or 7 32-bit. If you do, it makes things worse.
1.1 patch mi bu ?
Mesaj tarihi:
Patch düzeltti bende, hiç oynanmıyordu, şimdi dx11, herşey max'da 8x CSAA varken 46 fps ortalama yapıyor benchmark'ta. O da normal oyunda gayet akıcı duruyor.

Tabi yine de optimizasyon olarak çok zayıf.
Mesaj tarihi:
seigen said:

Patch düzeltti bende, hiç oynanmıyordu, şimdi dx11, herşey max'da 8x CSAA varken 46 fps ortalama yapıyor benchmark'ta. O da normal oyunda gayet akıcı duruyor.

Tabi yine de optimizasyon olarak çok zayıf.

Ekran kartın nedir acaba ?
  • Yeni Oluştur...