Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 oyunu kapayıp açınca düzelir umarım.tekrar açmadım henuz dark souls bitti ztn.bu da hemen biterse öksüz kalırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Artık patchlesinler delirecem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 oyun bitmiyor ki ha tabii main story gidersen sürekli 15 saat falan ama yan görev vs ile gidersen 100'e rahat çıkar. riddler challenge'lar var daha oyun bitmiyor kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 knox said: hiç sorun yaşamadım ben(ps3) hatta ng+ dahil 2 defa sorunsuz geçtim ordan. ilginç ps3 diyorsun, ps3'te sorun yok abicim. pc'de en uzun süreli oynama imkanım 20 dakka oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Bone said: knox said: hiç sorun yaşamadım ben(ps3) hatta ng+ dahil 2 defa sorunsuz geçtim ordan. ilginç ps3 diyorsun, ps3'te sorun yok abicim. pc'de en uzun süreli oynama imkanım 20 dakka oldu. ben red'e dedim onu,ps3 de oynuyormuş oda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 çok canım sıkıldı, crashlara rağmen oynuyordum ama bir odada ilerlemek mümkün değil, öyle kaldı oyun. baştan başlarsak düzelebilirmiş, ama uğraşasım hiç yok. gittim sildim oyunu. para iadesi olsa isterdim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Abi gittim key aldim ruscudan preorderla adam crack olmadan keyde girilmio dedi ancak crack yapilmasi lazim dedi yanliz bi tanesini yaptim oyunda 0 cokme felan cok iyi calisti orjinal oyunu oynayamioruz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Corrupted save sorunu ile karşılaşan var mı? İkidir başlıyorum döndüğümde save bozulmuş. Ben de silicem artık sanırım kabak tadı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Bu arada DLC cikmis robin nightwing ve batman skinleri felan varmis yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 patch gelince haber verin he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 HALA NASIL OLMAZ PATCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 patch ertelenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Arkham CIty's had some DX11 problems since its delayed PC release. A new patch from Rocksteady tries to fix this, but only if you don't have Windows Vista or 7 32-bit. If you do, it makes things worse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Tamam abi 64 bitlik 7 var çekelim nereden çekiyoruz nerede LİNK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 steam? http://store.steampowered.com/news/6939/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 İlaçlı benimki uğraştıracak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 oyun çok iyi ya böyle akıp gidiyor film gibi adam pataklama hissini ise başka oyun böyle iyi veremiyor ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=M6TDywqQ0J0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Norak said: Arkham CIty's had some DX11 problems since its delayed PC release. A new patch from Rocksteady tries to fix this, but only if you don't have Windows Vista or 7 32-bit. If you do, it makes things worse.1.1 patch mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 joker batman arkham world'ü duyurmuş hehe http://www.youtube.com/watch?v=M6TDywqQ0J0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 dx11 acinca 10 fps felan oluyor. dx9 herseyi max yapinca 60 fps. patch bi halta yaramadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 oha 10 fps nedir ya.dx9 sarıyor mu bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Patch düzeltti bende, hiç oynanmıyordu, şimdi dx11, herşey max'da 8x CSAA varken 46 fps ortalama yapıyor benchmark'ta. O da normal oyunda gayet akıcı duruyor. Tabi yine de optimizasyon olarak çok zayıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 seigen said: Patch düzeltti bende, hiç oynanmıyordu, şimdi dx11, herşey max'da 8x CSAA varken 46 fps ortalama yapıyor benchmark'ta. O da normal oyunda gayet akıcı duruyor. Tabi yine de optimizasyon olarak çok zayıf. Ekran kartın nedir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar