BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Cuce said: Masticore said: Eralp said: Aldarion said: 250 ye aldım ucuz birşey değil yani... Mekanizmasını görünce buna mı verdim lan bu kadar parayı dedim... Kullanınca ama sözümü geri aldım işte çok başarılı bi alet... Klima gibi odayı soğutmuyor malesef. Ama önünde durursan sıcak falan bırakmıyor. İyi de üzerine püfür püfür eserse o da çarpar ki. hemde ne çarpar birde 250 milyon çok kötü fiyat. Bende gündüz mutfakta gece odamda durur diye şey etmiştim ama üstüne tutmadan soğutmuyorsa birşeye yaramaz. e nası sogutsunki arkadaslar, odadakı toplam ısı enerjisini sabit tutuyo.aletin onu soğuyosa arkası ısınıyo. o yüzden klimaların dısarıyla bağlantısı var. aslinda odadaki isiyi sabit tutmuyo odayi isitiyo vantilator elektrik enejisini kinteik enerjiye cevirirken bi miktar kayip oluyo isiya donusen budolabinin kapagini acik birakmak gibi odayi isitan bisi oda 250 lira cok bu arada ya kendinde yapardin 25 liralik simbo klimanin arkasina bi kova buz koyup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Buzdolabının kapağını açarak odamı soğutmaya çalışıyordum ben ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 kesinlikle almayın bu tırıçka aletleri, fanla oturun daha iyi. sürekli nem salıyor ortama, kapatır kapatmaz daha bile beter oluyor. verimli ufak klimalar 400 tl iken bayılın bir kere alın odanıza, 10 yıl gitsin. sarfiyatı da düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 her odaya bir minivantilatör yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 biz de ufonunkini aldık da bugün buharı sıcak lan bunun niye öyle oldu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 vivavale said: marifaritiko said: vivavale said: abi bizimkiler yalvarıo alalım die ben izin vermiyorum,cok feci carpıo beni klima. bize ne?! okuma lan o zaman yavsak okumadan beni ilgilendirip ilgilendirmediğini nasıl anlıyım kancık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 OO MAYNAKLAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ooo saçma laf saçma laf.. havalar sıcak olunca milletin bıngıldak meme yapmış, sinirler tavana vurmuş herhal. laf yetiştirmek yerine şikayete basın siz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Doğal klima alsalar benim gibi olmaz bu gerginlik. Püfür püfür oturuyorum 40 derecede hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Aldarion said: 250 ye aldım ucuz birşey değil yani... Mekanizmasını görünce buna mı verdim lan bu kadar parayı dedim... Kullanınca ama sözümü geri aldım işte çok başarılı bi alet... Klima gibi odayı soğutmuyor malesef. Ama önünde durursan sıcak falan bırakmıyor. hocam senin o doğal klima dediğin şeyi ufo seneler önce yaptı.Hani su koyuyosun soğuk buharı üflüyor,o işte senin dediğin.Yerini tutmuyor klimanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 evaporative cooling geyiği bu çok başarılı oluyor düzgün uygulanırsa, kapalı alanda biraz zor. ortama sürekli dışarıdan kuru hava girmesi lazım, aleti pencerenin önüne koyup pencereyi açık bırakmanız, nemli havanında kapıdan bi yerden çıkmasına izin vermeniz lazım yoksa çalışmaz nemli havalarda da çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 e chemical bu dediğin zaten çok zor olucak bişey açık havada mı kullancan :D Çİft taraflı fan olcak ya da biri içeri hava basarken diğeri havayı çekicek.O da pahalı iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 goldbären said: kesinlikle almayın bu tırıçka aletleri, fanla oturun daha iyi. sürekli nem salıyor ortama, kapatır kapatmaz daha bile beter oluyor. verimli ufak klimalar 400 tl iken bayılın bir kere alın odanıza, 10 yıl gitsin. sarfiyatı da düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Aldarion said: Klima taktırayım diyorum, oda çok küçük olduğu için monte edileceği tek yer kafamın üstüne denk geliyor, çarpılırım diye yaptırmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 klima demisken bu klimalari kapatmak gerekiyor mu ya? benimki 6gundur acik galiba. disari cikarken, okula giderken fln hic kapatmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Ben de benzer durumdayım, ama altında otururken dümdüz ileri, karşısında yatarken ise dümdüz aşağı vurduruyorum kapağını kullanarak. İki aydır ne çarpıldım ne de hasta oldum. Bizimkiler de genelde hep açık, günde 3-4 saat kapanabiliyorlar şanslılarsa. Bugüne kadar bir şey olmadı da, gün gelir motor iflas ederse 2 haftayı bulur tamiri. Klima servisleri müşteriye yetişemiyor genelde yazın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 senko said: klima demisken bu klimalari kapatmak gerekiyor mu ya? benimki 6gundur acik galiba. disari cikarken, okula giderken fln hic kapatmiyorum. parayı mitoz bölünme hesabına mı yatırdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 o konuya hic girme. evde sadece 2 tane 900wattlik pc ve 2 klima acik. gelen fatura 250TL :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 İki klimaysa boşver, biri bozulursa diğerini kökler idare edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 senko said: sadece 2 tane 900wattlik pc niye 2 tane, niye 900 watt? geforce 480 sli felan mı kullanıyorsun? ayrıca 900 watt'ın hepsini kullanıyorsanız oyunlarda, toplam 1800watt eder ve çok harcar evet. 80plus platinum felan ise biraz daha ekonomik olur tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ev arkadasiminda var abi :D ikimizinki de 80+ gold ama faturayi hic etkiliyormus gibi gozukmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Sistemi peak değere ulaştırmak öyle kolay değil, ortalama 450-500 çekiyordur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bi tane daha 5850 alinca ulastirirm ben onu peak degerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 yinede cekmez 900w psu o kadar. klimayi da inverter klima degilse devamli acik tutmanin bi mantigi yok, odada degilseniz kapatin gitsin. nasilsa hep sabit calisiyorlar. ben izmirdeyken 2x 24k btu c sinifi klima, 2x 600w bilgisayar , 1 tane z sinifi buzdolabi (traktor sinifi) + plasma tv + ivir zivir 100 u nadir geciyordum. ev icinde mermere ciplak ayak basan usurdu, full time calisirdi klimalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 klimanin inverter oldugunu nasil anliyacam? daha dogrusu o ne? e abi o zaman 250gelmesi fazla bize senin soydigine gore. bizdeki klimalarin biri 12btu (hep acik olan bu), digeri de 9kusur btu. onun disinda calisan iste 2 bende 1 ev arkadasimda monitor var. bi tane buzdolabi ile bi tane minibar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar