lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 daha 200 küsür oy verilmiş 2-3 gün içinde net meta skor çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 gayet guzel olmus oyun.. ilk oyunu oynamadigim icin cok fikrim yoktu.. blizzard north'dan elemanlarin yaptigini ogrenince ve okudugum reviewler de iyi cikinca aldim direkt.. 15-20dk bakayim diye girdim.. 2-3 saattir oynuyorum heh.. hakkaten d3'ten daha cok d2'e yakin.. statlarima kendim karar veriyor olusum bile ayri bir guzellik =P.. skill points respec vendoru gorunce uzulduydum ama baktim sadece son 3 skill icin harcadigin puanlari geri alabiliyosun.. gayet iyi dusunulmus bence.. Miraul said: elite cok sıkıntılı :) su da cok dogru ehueh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ne açsam outlander mı enginar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Bi' çılgınlık yapıp (normalde hep caster açarım ilk seferde) engineer açtım. Vuruyor, kırıyor. Mekanik summon olayları var. Two-handed master özelliklşi ama kılıç kalkana da geliyor, ranged desteği de var (cannonlar özellikle). Gerçi bu oyunda her class her türlü silahı kullanabiliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 oyun fena sekilde guzel. betadan sonrasinda gormemistim cok iyi yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 şu oyunun adı diablo olaymıs burası 11 degil 111 sayfa olurdu. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 power crystal ne işe yarıyor? edit: buldum ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 grafikler bu kadar cocuksu ve boktan olmasa cooook daha fazla ses getirir zaten de abi neden secersinki boyle bir tarzi.. oyunda super ama su grafik secimi bence yanlis.. hani atalarimiz derler ya yil 2012... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Grafikler hoş bence. Diablo III'den daha iyi. Benim tarzım olmuş tam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 daha fazla ilgi gormemesinin nedenlerinden biri olarak yazdim. . oynanir da insan keske diyor iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 tf2 gibi dusunuyorum ben aslinda cocuksu ama vahseti veriyor genel olarak d3 den daha iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 login sürekli patlıyo ya, oynayan varsa veteran geleyim 12 level outlander açtım bi oyun gelsin isteyen paticik pw: torch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Ben de engineer açtım ama verdigim skilleri statlari geri alamiycam için çok tırsak veriyorum skillere, level 22 oldum 15 verilmemiş skill point, 40 stat point var. veteranda act1 bitirdim, bir iki bossta 1 kere falan öldüm sadece, ama boss fightlar göze güzel gelse de hep birbirinin aynı gibi geldi. Sonsuz add geliyor, addleri hizli hizli kesip bossa 3 5 bişey vurmaya çalışıyosunuz, sonra yine addler falan. onun dışında engineer bayık geldi bana, berserker daha eğlenceli melee gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 berserker de aliyorsun shadow dan ilki sonra olumsuz gibisin.. oyle duruyor bendede skill pointler hic bir seye vermeme gerek yok :) bosslar olmamis gibi dedigin gibi ama zaten h&s ama d3 dekiler daha iyi bosslar eliteler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 respec niye koymazlar ya bi de ilaçlı oynadıgımda lvl15 yaptıgım karakteri orjinal oyuna nasıl geçirecem bilen var mı? gitti güzelim enginar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Quel-Thul said: respec niye koymazlar ya torchlight 1de öyleydi ama koydular sonra, bunda da gelir herhalde yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ya oyun çok güzel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 basindan kalkilmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 tantun said: Quel-Thul said: respec niye koymazlar ya torchlight 1de öyleydi ama koydular sonra, bunda da gelir herhalde yakın zamanda addonla oldu respec 1de, addonu kurmazsan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bu arada steam friend import çalışmıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 calismiyor manuel ekledik runic games account namelerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 skilleri 3 taneden fazla sıfırlayamıyor muyuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 MelihMercan said: skilleri 3 taneden fazla sıfırlayamıyor muyuk simdilik hayır, bu saçma sistem oyunu ve farklı farklı buildler denemeyi zorlaştırıyor. ama moddinge açık olduğu için kısa zamanda koyarlar bişiyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 respec pot modu yapar biri 2 güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 oyunu bitirince respec veriyor diye okuduydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar