Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 nasıl oyunun gideri var mı yoksa patlar mı bu oyunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 zorluğun bildiğim kadarı ile loota ve lvling bir katkısı yok sadece eğlence ve oyun deneyimi için eklenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Aldım oynuyorum, biraz single takılayım dedim. Multi sadece co-op mu yoksa başka olayları var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 oyun çok iyi. Sotto said: Diablo 3'ten daha çok D2'ye benziyor diyorlar, inşallah öyledir... aynen. item affix/suffixlerden başım döndü daha level 15'im. kilitlendim direk. ne güzeldi diablo huntersam dex takıp gidiyodum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Eralpb said: Aldım oynuyorum, biraz single takılayım dedim. Multi sadece co-op mu yoksa başka olayları var mı? su an icin yok ama mod destegi oldugundan pvp modlari elbet gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 20 dolarlik bi oyunda bu kadar detay beklemiyordum ama adamlar yapmış Zaten herşey bi kenara, "modding" olduğundan insanlar onlarca farklı oyun yapacak , yani bedava expansionlar gelecek sürekli, o yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Eralpb said: Aldım oynuyorum, biraz single takılayım dedim. Multi sadece co-op mu yoksa başka olayları var mı? direk public oyunlar olması lazım ama adamların site down 3 saattir üyelik alınmıyor ki giriş yapıp oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 pax ta : ciktiktan sonra biz community yeni free content zaten vericez ve modding toolu da sunucagimizdan steam workshop destegi ile community kendi kendini cevirir. gibi bir aciklama yaptilar. ki steam workshopla döner yani bu is. adamlarin vericegi modding tool, mod tool degil adamlarin oyunu gelistirirken kullandiklari software olucagindan dolayi cok cok iyi seyler cikar eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 torchlight MOBAsını oynarız artık o zaman haha bir de son zamanların vazgeçilmesi zombie survival tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 moba neyse(ki sevmem o ayri) zombi mod cikartan her oyuna ana baci moddayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 1.5gb'ı baştan indirtiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Silphatos said: 1.5gb'ı baştan indirtiyor oynamaya hiç başlamış mıydın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 başlamıştım karakteri açtım girdim oyuna, csgo açtım çıktım şimdi 0dan indiriyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Silphatos said: başlamıştım karakteri açtım girdim oyuna, csgo açtım çıktım şimdi 0dan indiriyor yine hmmm steam release day saçmalıkları yine :( bu arada gelen varsa veteran oyun açtım, pati diye aratırsanız çıkar, sifresi paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 zorluk farkli ise multide beraber oynayabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ya ne güzel başlayacaydım onlayn, şimdi yarım saat napcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Miraul said: zorluk farkli ise multide beraber oynayabiliyormuyuz? zorluk seviyesini host belirliyor, o ne seçtiyse o oynaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Oyun çok çok hızlı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 İlk adımı attığımda bile benim de dikkatimi çekti, dungeonda bir de speed buff aldım karakteri kontrol edemiyordum, hızı düşürmeleri kolay ama bir eksik olarak söylenemez heralde. Bi patchle halledilebilecek bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 yine başlıycam 20 dolarlik oyun geyiğine ama 7 saattir oynuyorum daha act 1 bitmedi, gerçi skillerle itemlerle falan çok uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Silphatos said: vodafonela mı bağlısın şu an? evet, onla mı alakalı? google dns ten gırıorm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Alıyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Suark said: Silphatos said: vodafonela mı bağlısın şu an? evet, onla mı alakalı? google dns ten gırıorm ama vodafoneda store aylardır ip banlı, istediğin dnsi dene giremezsin adfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Olmuş bu gayet. Aferin lan Runic. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 GLORIOUS BLIZZARD NORTH http://www.metacritic.com/game/pc/torchlight-ii 9,4 userscore 9,1 metascore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar