Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bu nasil kotu cinematic, blizzarda desen kotu yap bu kadar yapamaz. biraz ozeninde millet ilgilensin be yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 steamde preorder acilmis 2 icin, preorder edene torchlight 1 beles geliyor. kaptim 1 tane ilkini almamistim ayip etmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 shankin ekibinemi yaptırmıslar cinematiği, uyduruk olmus bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 oyun ici grafikle yapsalar cok daha guzel olacak ama neden boyle zirva bir sey yapmislar bilemedim.. sonra oyunumuza ilgi yok gak guk sunu goren oyunu nasil hayal eder bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 oyunun gayet guzel kendi visuallrı varken, boktan bir oyun olan shakın studyosuna shakın tarzıyla cinematic yaptırmaları cok malca olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Hakkaten bayağı kötüymüş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 steam achivementleri ile ne guzel oldu tourchlight 1 geride kalmasin steamden torchlight 2 preorderina torchlight 1 beles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 shankin stüdyo gönüllü olup beleşe yapmış, işte intronun gizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 4 lü paket alıpta fazladan bir tane olupta legend of grimrock la takasalamak isteyen varmı :) fazla detaylı oldu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Oynanışı merak ediyorsanız bir developer stream yapıyor. http://www.twitch.tv/iiTiamatii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 /yuno emote'u eklemişler http://i.imgur.com/1AYCR.png tiksindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 weekend beta gelmis d3 den sonra deniyim hemen gorelim nasil. cok iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 d3 den sonra fazla seri hizli kacti. asiri hizli oyun nedense, birde grafikler falan tarzindan dolayi dandik duruyor. beta oldugu icin fazla ustunde durmamak lazim duzelir diye dusunuyorum. t1 sevmistim bunu almistim zaten pre orderdan oynarim gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Aferin walla torchlight ekibine. Deli gibi iddalı çıkan ve duvara toslayan firmalara kapak tadında oyun çıkarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 keşke biri şunun diablo 3 vs torchlight 2 halini yapsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ben yapiyim torchlight 2: what diablo 3 should be. %140 diablo 3 diablo 3: had an ip named diablo so we made a game called 3 and put diablo name in front of it. %10 diablo bu arada skidrow betayi cracklemis 2 class oynamistim digerlerine de bakiyorum simdi. haberiniz olsun almayi dusunenler varsa yada diablo fanboylari torchlight neymis ki diyosaniz bir bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Kanuni said: bu nasil kotu cinematic, blizzarda desen kotu yap bu kadar yapamaz. biraz ozeninde millet ilgilensin be yahu. bence çok güzel olmuş cinematic. diablo 3 cinematiclerinden daha iyi. en azından artifactleşmiyor video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Sencelerini yiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 tl1 bile d3ten iyi, t2 ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 bone a bu konuda katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 tl2 alacak olan varsa (ki steam 1 papel indirmemeyi seçti summer sale boyunca, lol) pre-order var elimde fazladan. tl1 de var içinde, 2 çıkana kadar 1 ile uğraşır sonra 2'ye akarsınız. güzel tekliflere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Kanuni said: Sencelerini yiyim :) diablo 3 cinematiği: Silphatos said: tl1 bile d3ten iyi, t2 ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 diablo 2 cinematiclerinden sonra hiç çekilmedi d3 cinematigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ağır cartoon grafiklere rağmen mekan atmosferi d3den daha iyimiş lol. ilk kez izledim videoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar