Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 souldarkorn said: filmleri izlemek gerekiyormu diziye başlamadan önce ? film ile dizi birbirinden tamamen ayrı. ikisi de kitaplardan esinlenerek hazırlanmış, ama farklı zamanlarda ve farklı biçimde geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Red said: 4-5-6 1-2-3 filmleri izledim ben ama filmlerle alakası ne sdfsd hahahhahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Star Wars style izlemiş Red. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ne zaman başlıyor yeni sezon bir bilgi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 seneye bugunlerde gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Chastor said: Daemir said: film her türlü daha iyi bence. son bölüm moriarty nin kendini öldürmesi saçmaydı ya. sen bensin her türlü yolunu bulur durdurursun arkadaşlarının ölümünü beni kullanarak, o zaman ben öldüreyim kendimi düşüncesi ne ya. sıktı kafasına adam şaka gibi. oradan atlayıp da ölmemesinin bi olayını bişiyini bulsalar bile moriarty nin ölümü bitirdi beni. adam hasta yaptığı bütün hareketler normalde kendisini öldürmesimi saçma . moriarty de ölmedi ki bence sherlock da onu kontrol etmedi. ya da dublör kullandı adam para sıçıyo. ama ölmedi ölemez. sherlock düşmansız kalır o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 moriartyi mi attı acaba aşşaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kız kamyonu çekti aşağıya süngeri serdi yere. kan falan ayarlanır zaten nabızı yavaşlatan bir ilaç. temiz. moriarty de ölmedi bence klon falandır en kötü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kitabı yok mu ya ölmüştür bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ölüyo zaten de kabullenmek istemiyorum ben aşık oldum adama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 jokerden sonra en sevdiğim kötü karakter. hem oyunculuk olarak hem de yüklenen karakter olarak. çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 sesi çok güzel ya. kız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 tripler filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 gösleri de pörtlek pörtlek <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 mükemmel bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 s2 e3 atlayacağı yer tebeşirle işaretlenmiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 in a world of locked rooms the man with a key is king. and honey, you should see me in a crown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 http://30.media.tumblr.com/tumblr_ly4dnylfVk1qa22qso1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 ilk sezon meh meh ilerlerken 2. sezonun sonuyla saygı duydum ya ne zamana çıkar ki 3. sezon olsa da yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 house ile tıpatıp aynı karakterde bu sherlock, daha karanlık yani filmle pek alakası yok. günümüzde geçiyor bi kere twitter falan filan var :D house da zaten orijinal sherlock holmes'e göre yaratıldığından normal bu kadar benzemeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 3. sezon çekimlerine 2013'ün başlarında başlayacaklarmış. : tabi Benedict Cumberbatch(Sherlock)'ın yeni Star Trek , Martin Freeman(Watson)'ın ise The Hobbit çekimlerinde olması yüzünden bukadar ara olacak. Bari 3 bölüm değil 6 falan yapsınlar. 4. sezonu ise daha yakın tutsunlar 3'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 İngilizlerin tarih boyunca dünyaya yaptıkları en büyük katkı sanırım bu. Sinema/Vizyon sektöründen bahsetmiyorum. Genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 sonunda gecikmeli de olsa izledim, mükemmeldi. noktasını dahi koydum ya, uzun süredir dizi bile izlemiyordum. Resmen dönüşüm şunla oldu ya denilmiş zaten, karakterlerin tamamı resmen casting başarısı. Niye var diye düşündüğün tek bir karakter bile yok. Hepsi karakterine oturmuş, hepsinde aşırı bir ciddiyet. tek şikayetim var seriyle ilgili, iki sezonunda 2. bölümleri bana kalırsa çok sıkıcıydı :D 1 ve 3. bölümler harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ingiliz dizileri hep boktan gelmiştir bana ama sherlock (ki şu an hatta an itibariyle s02e02'yi izliyorum) çok iyi. resmen ÇO'Yİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 son zamanlarda izlediğim en iyi dizi zaten. ki life, monk, lie to me gibi dizileri epey bir kaliteli buluyordum, sherlock tüm polisiye dizilerin toplamı gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar