Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sherlock (2010) - BBC

mani

Öne çıkan mesajlar

Chastor said:

Daemir said:

film her türlü daha iyi bence.

son bölüm

moriarty nin kendini öldürmesi saçmaydı ya. sen bensin her türlü yolunu bulur durdurursun arkadaşlarının ölümünü beni kullanarak, o zaman ben öldüreyim kendimi düşüncesi ne ya. sıktı kafasına adam şaka gibi. oradan atlayıp da ölmemesinin bi olayını bişiyini bulsalar bile moriarty nin ölümü bitirdi beni.

adam hasta yaptığı bütün hareketler normalde kendisini öldürmesimi saçma

.

moriarty de ölmedi ki bence sherlock da onu kontrol etmedi. ya da dublör kullandı adam para sıçıyo. ama ölmedi ölemez. sherlock düşmansız kalır o zaman.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
3. sezon çekimlerine 2013'ün başlarında başlayacaklarmış. :

tabi Benedict Cumberbatch(Sherlock)'ın yeni Star Trek , Martin Freeman(Watson)'ın ise The Hobbit çekimlerinde olması yüzünden bukadar ara olacak. Bari 3 bölüm değil 6 falan yapsınlar. 4. sezonu ise daha yakın tutsunlar 3'e.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
sonunda gecikmeli de olsa izledim,

mükemmeldi.

noktasını dahi koydum ya, uzun süredir dizi bile izlemiyordum. Resmen dönüşüm şunla oldu ya

denilmiş zaten, karakterlerin tamamı resmen casting başarısı. Niye var diye düşündüğün tek bir karakter bile yok. Hepsi karakterine oturmuş, hepsinde aşırı bir ciddiyet.

tek şikayetim var seriyle ilgili, iki sezonunda 2. bölümleri bana kalırsa çok sıkıcıydı :D 1 ve 3. bölümler harikaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...