Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ya bi sene bekliycek miyiz yeni sezon için. pff. ne yapçam şimdi sherlock dizisiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 yeni sezonu hiç beğenmedim hiç sarmadı pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 böyle 3 bölüm 3 bölüm can sıkıyorlar. 1 sene beklenmez. hastanede hatun ile birşey planladı, kendini ölmüş gibi gösterip morgda tedavi ettirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 S02E03'ün 720p si var mı ortamlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 demonoid'de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 facebook duvarında paylaştığım yorumum Offf offf OFFFFFFFFFFFFFFFFF Sherlock izlemediyseniz dizi izlemediniz OFFFFFFF ne bölümdü!!! efsane lannnnnnnnnnnnnn efsane!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 3. bölüm yeni bitti downey li 2 filmide 8 e katlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 3. sezon onayını da almış. yey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 3 ne abi 3, 13 sezon lazım asgari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 orası öyle de adilerin ne yapacağı hiç belli olmuyo. bitti dediler mi apışıp kalıyosun öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 nasıl olmuş olabilir ki önceden tahmin edip dummy falan mı yaptırdı patolojideki hatuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 topik herifler 3 bölüm ne lan ölme eşşeğim ölme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 film her türlü daha iyi bence. son bölüm moriarty nin kendini öldürmesi saçmaydı ya. sen bensin her türlü yolunu bulur durdurursun arkadaşlarının ölümünü beni kullanarak, o zaman ben öldüreyim kendimi düşüncesi ne ya. sıktı kafasına adam şaka gibi. oradan atlayıp da ölmemesinin bi olayını bişiyini bulsalar bile moriarty nin ölümü bitirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 no şit şerlok aslında moriartyde ölmedi,gandırdımxd yapacaklar 3.sezonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Daemir said: film her türlü daha iyi bence. son bölüm moriarty nin kendini öldürmesi saçmaydı ya. sen bensin her türlü yolunu bulur durdurursun arkadaşlarının ölümünü beni kullanarak, o zaman ben öldüreyim kendimi düşüncesi ne ya. sıktı kafasına adam şaka gibi. oradan atlayıp da ölmemesinin bi olayını bişiyini bulsalar bile moriarty nin ölümü bitirdi beni. adam hasta yaptığı bütün hareketler normalde kendisini öldürmesimi saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 boylsini izlemedim muhtesem dizi ve karakter. hayir sorun dizi degil bunu yazan manyak. sherlock dan daha beter biri olsa gerek. 3 bolum yani sezon basina ama gercekten 24 bolumden cok sey veriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 filmden kat kat iyi her bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 sonuna şaşırmadım da nasıl kısmında kaldım ben. kafa yere çarptı sonuçta. gördük. nabız durdurma olayını yaptı da yere düşüncü zaten nabız atmadığından ölmedi mi? patalog kızla güzel şeyler planladığı kesin de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ilk başta ben de filmden iyi olamaz diyordum . ama dizi yönetmiş resmen. mükemmel. her bölümü ayrı film tadında kesinlikle çok çok daha iyi filmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 saedf duserken gorus acisini kapayan otobuste bir olay var. arti shelock u hemen uzaklastirdi tibbi ekip. hatta binanin icine soktu gibi. o otobus olayin sirri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 filmleri izlemek gerekiyormu diziye başlamadan önce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 evet, kesinlikle filmleri izlemeden başlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 4-5-6 1-2-3 filmleri izledim ben ama filmlerle alakası ne sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Kanuni said: saedf duserken gorus acisini kapayan otobuste bir olay var. arti shelock u hemen uzaklastirdi tibbi ekip. hatta binanin icine soktu gibi. o otobus olayin sirri. hemen gitmesin john diye eleman çarpıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar