Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendini temizleyen kedi tuvaleti

sesu

Öne çıkan mesajlar

Xaenin çok şanslısın abi. Bizimkisi tam bir AÇ. Bişey yiyecek olduğumuzu anladığı anda masaya uçuyor resmen, göremiyoruz nerden nasıl geldi o derece. Hele hele et kokusu alırsa off off, tutamıyoruz. Atlıyor hopluyor zırlıyor kendinden geçiyor resmen. Bi de bunu yeni mamasını yemiş olsa bile yapıyor dsfsf çok geçmeden garfield gibi bişey olacak galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

tavuk salamını denedin mi? benimki kokusunu alınca çok garip sesler çıkarıyordu, zıplama rekorları kırıyordu. piçlik yapıp yukarıya tutuyordum duvardan güç alarak yetişmeye çalışıyordu o derece çıldırıyordu tavuk/hindi salamı görünce. o çıkardığı sesler ama çok fenaydı cin kaçıyordu sanki hayvanın içine.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mutfağı kapalı tutuyorum, girmesi yasak. Mutfak kapısının sürgü sesini duyduğu anda iki eli kanda olsa bırakıp geliyor mutfağa geliyor.

Hayır yaptığı da bulaşık makinesini koklamak sdkjg

Yediğim her şeyi illa ki kokluyor, burnunu sokuyor. Daha bir şey yediğini görmedim. Sadece bira vs. şişelerinin dışlarındaki buğuyu yalamayı seviyor; bir de birayı bitirdiğimde şişenin ağzını yalıyor. Versem içer herhalde müptelası oldu pezevenk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...