bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 abi seninki asil kedi zaten, ot fln yemez o, orijen kedi maması yer ancak asdasda sen treat olarak nusretten lokum söyle ona asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Yok abi o kadar efendi ki kendi maması dışında hiç bir şey yemiyor. Arada ıslak mama verelim mutlu olsun falan dedik, onu bile koklayıp yok istemem diye kuru mamasına gidiyor manyak karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ton balığı denedin mi treat olarak baya hoşuna gidebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Xaenin çok şanslısın abi. Bizimkisi tam bir AÇ. Bişey yiyecek olduğumuzu anladığı anda masaya uçuyor resmen, göremiyoruz nerden nasıl geldi o derece. Hele hele et kokusu alırsa off off, tutamıyoruz. Atlıyor hopluyor zırlıyor kendinden geçiyor resmen. Bi de bunu yeni mamasını yemiş olsa bile yapıyor dsfsf çok geçmeden garfield gibi bişey olacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Bizimki de gelip omzumuza çıkıp yemeği merak edip gelip bakıyor bi, kokluyor falan sonra gidiyor merakını giderince. Ama yemekle alakalı değil yani, eve yeni gelen her şeyi kontrol edip onaylıyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 tavuk salamını denedin mi? benimki kokusunu alınca çok garip sesler çıkarıyordu, zıplama rekorları kırıyordu. piçlik yapıp yukarıya tutuyordum duvardan güç alarak yetişmeye çalışıyordu o derece çıldırıyordu tavuk/hindi salamı görünce. o çıkardığı sesler ama çok fenaydı cin kaçıyordu sanki hayvanın içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 benim kedi de herşeyi öyle yemiyor burun kıvırıyor. Bir tek arada şeftali veriyorum az miktarda, onu çok seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 benimki kuru mama dışında sadece lahmacun kıyması yiyor böyle parmak kadar. balık yapıp veriyorum yemiyor tavuk yapıyorum yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Ben mutfağı kapalı tutuyorum, girmesi yasak. Mutfak kapısının sürgü sesini duyduğu anda iki eli kanda olsa bırakıp geliyor mutfağa geliyor. Hayır yaptığı da bulaşık makinesini koklamak sdkjg Yediğim her şeyi illa ki kokluyor, burnunu sokuyor. Daha bir şey yediğini görmedim. Sadece bira vs. şişelerinin dışlarındaki buğuyu yalamayı seviyor; bir de birayı bitirdiğimde şişenin ağzını yalıyor. Versem içer herhalde müptelası oldu pezevenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Alkol sakın vermeyin kedi köpeğe. Bizimki de kuru mama dışında hiçbir şey yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bizim kedi de tavuk yada hindiye deliriyor çiğ yiyor ama kırmızı et olunca yaklaşmıyor çiğ, pişirince geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 deadwoll said: Sadece bira vs. şişelerinin dışlarındaki buğuyu yalamayı seviyor Aynen benimki de böyle, ıslak ne varsa yalıyor. Yağmur yağınca penceredeki telleri yalıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 AY BİZİM KIZ DA AYNI AYNI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Ha bi de naneli sakıza aklını kaybediyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Vingthor said: benimki kuru mama dışında sadece lahmacun kıyması yiyor böyle parmak kadar. balık yapıp veriyorum yemiyor tavuk yapıyorum yemiyor. bu nasil hayvan ya. Bu dediklerini yiyemeyem 1 milyon kisi toplarim facebookta. 3 gün ac birak bak nasil yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Furminator benzeri tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı? Bamboo diye bi tane buldum bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Tüy toplama için furminator iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Furminator bulamadım bundan aldım. Gayet canavar gibi topluyor tüyleri falan. Hayvandan bir yavru kedi kadar tüy çıktı ki daha karın bölgesine huylandığı için girişemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 abi kediniz şu aletle tüylerini elletiyorsa çok şanslısınız ya. çocukluktan beri belki 5-6 kedi besledim, hiçbiri bu aletle tüylerini elletmedi. 2 sn duruyor, 3 de ya alete dalıyor ya da kaçmaya çalışıyor. doğrusu garibim tekirler zaten tüysüz hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 benim kedi deliriyor lan. çıldırıyor taranınca falan. otuz saat purlaya purlaya uyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bende mekanik versiyon bir tuvalet aldım elbette bu kadar muazzam değil ama gayet memnunum tek kolla işi hallediyorum. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 catit smartsift nerede bulunur türkiyede mamacı diye bi sitede gördüm ama rakamlar fln bir garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ben kolaymama dan aldım. en uygun orasıydı aynı günde kargoladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 link atabilir misin rica etsem, sayfada aratma motoru bulamıyor, farklı bir isimle mi girmişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Ben de görür görmez sanalpazar'dan aldım valla şimdi sdfjhsdf. Al link: http://www.sanalpazar.com/Catit-Smartshift-Cat-Pan-Mekanik-Kedi-Tuvaleti__isp14490413 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar