Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çim adam


oldun

Öne çıkan mesajlar

simdi bizde bir kedi var deli biraz kedi besleyenler bilir bu hayvanlar arasıra ot yemek istiyor ama biz buna cim aldık böle satılan bilirseniz buda bundan biraz yedi sonra cimi paramparca etti zaten hemen hemen herseyi parcalıyor (elim yüzüm cizik içide zaten cocuk gibi hergün bir yerim kanıyor) neyse sonra bası flan mı agrıyor ne gene cim istiyor care olarak su kücükken cim adamlar lar vardı onladan alsak evi kum içinde bırakmaz die dusunduk ama bu cim adamı nerden bulcaz bilen varmı baska önerilerede acıgım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

bunlarda kafa yapan bi bitki var. adını hatırlamıyorum da ondan al o da rahatlasın sen de.

ya da rakı içir.


eahu kedi otu o kedilerin uyuşturucusu diyebiliriz :) yalnız sırf kedilere değil sizinde kafanızı bi dünya yapar uykunuzu getirir o yüzden galiba satılmıyor. Yalnız iyi bir çözüm (tu)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kedi otu ile kedi çimi farklı. kedi otu cat nip diye bişey. kedi çimi dediğin bildiğin çim. yalanırken yutup rahatsızlık veren tüylerini kusmalarına falan yardımcı oluyor.

diğerini nasıl bulursun bilemiycem ama sprey tarzı bişey vardı arkadaşta sıkıyordu oyuncaklarına falan. işe yarıyormu bilmiyorum ama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...