oldun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 simdi bizde bir kedi var deli biraz kedi besleyenler bilir bu hayvanlar arasıra ot yemek istiyor ama biz buna cim aldık böle satılan bilirseniz buda bundan biraz yedi sonra cimi paramparca etti zaten hemen hemen herseyi parcalıyor (elim yüzüm cizik içide zaten cocuk gibi hergün bir yerim kanıyor) neyse sonra bası flan mı agrıyor ne gene cim istiyor care olarak su kücükken cim adamlar lar vardı onladan alsak evi kum içinde bırakmaz die dusunduk ama bu cim adamı nerden bulcaz bilen varmı baska önerilerede acıgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 seçkin çiçekçilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bunlarda kafa yapan bi bitki var. adını hatırlamıyorum da ondan al o da rahatlasın sen de. ya da rakı içir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 çim adam dednide.kucumlugumden beri hiç çim adamım olmadı.istedim ama 3-5 liralık şeyi bi türlü alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 cim adamla top gibi oynayip onu parcalamayacagini mi dusunuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 valla yerini saglamlastirirsak topragada ulasamazsa olur gibime geliyor cim adam yapmak icin malzeme listesi buldum ama onlari nerden bulcam onuda bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Çim adam yapmakta bir şey yok ki. Kilotlu çorap, talaş ve çim tohumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 cime ulasip topraga ulasamamasini nasil saglayacaksin? tavandan mi sallandircaksin cim adami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 evet düşündükce banada mantıksız gelmeye basladı de ben bu hayvana ot nasıl yedircem ortalıgı dagıtmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Laraken said: bunlarda kafa yapan bi bitki var. adını hatırlamıyorum da ondan al o da rahatlasın sen de. ya da rakı içir. eahu kedi otu o kedilerin uyuşturucusu diyebiliriz :) yalnız sırf kedilere değil sizinde kafanızı bi dünya yapar uykunuzu getirir o yüzden galiba satılmıyor. Yalnız iyi bir çözüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 bazı aktarlarda var kedi otu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yuh kediye ot falan , nebçim bi forum olmus burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 tekzenlerde var diye biliyorum çim adam. ama tipini falan biraz değiştirmişler. cikz olmuş. dişisi bile var. ben aldım 1 tane ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 çim adam kadıköy çarşısı içindeki çiçekçilerin hepsinde var sanırım. hatta nezih kitabevinin eski binasının karşısındaki çiçekci sokağa sermişti hepsini. semiz otu falan alsan yemez mi kedi? maydanoz falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Evet aynı çiçekçi gözlerimin önüne geldi benim de çim adam deyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 çim adam zor bence saksıya ekip normal, üstüne metal sineklik yerleştirsen mesela benim elimde vardı mesela delik aralığı 2mm falan olan teller, karaköyden almıştım, çim arasından çıksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 kedi otu ile kedi çimi farklı. kedi otu cat nip diye bişey. kedi çimi dediğin bildiğin çim. yalanırken yutup rahatsızlık veren tüylerini kusmalarına falan yardımcı oluyor. diğerini nasıl bulursun bilemiycem ama sprey tarzı bişey vardı arkadaşta sıkıyordu oyuncaklarına falan. işe yarıyormu bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Chemical said: çim adam zor bence saksıya ekip normal, üstüne metal sineklik yerleştirsen mesela benim elimde vardı mesela delik aralığı 2mm falan olan teller, karaköyden almıştım, çim arasından çıksa. tamamdir bu sorunu cozer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 "," Kullanalım yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 çim işlemi basladı ama bu kedi deli çim cıkmadan saldırırmı ıslak kuma dedik ön patilerini saniyesinde sokup 5 sn de etrafı camır etti helal olsun daha teli alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar