Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sucker Punch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zack snyder ismini görünce ne bekleyeceğimi kestirebiliyorum zaten, roland emmerich gibi şaşırtmıyor. amma velakin..

- minigun'lı samuray dev: check

challenge accepted!

şaka bir yana görsellik için görürüm illa bir şekilde.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Görsel olarak efsane film olmuş ama filmde zerre konu yok. Yapılan hiçbir şeyin hiçbir anlamı yok. Öyle konsol oyunu gibi bir film :)

5/10(4 puan görsel,1 puan kızlar)
Mesaj tarihi:
Gayet olmus film. Amacina tam olarak hizmet ediyor yani. Guzel kizlar, bol action, guzel muzik, guzel efektler... Bu filmde hikaye falan arayacak kadar ucmadiysan gayet seversiniz.
Mesaj tarihi:
Bugün gittim.
Mükemmel soundtrackler özellikle.
Ve Inception gibi olmuş biraz, hayal içinde hayal onun içinde de bir hayal.
Çok beğendim. Amacına uygun ve tavsiye edebiliyorum =)
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

para verip sinemada izlemeye değer mi yoksa daha sonra dvd bluray fln çıkınca eşdosttan ödünç almalık mı?

Şöyle söyleyeyim, izleyeceksen sinemada izle, bu kadar efekte sese yazık olur çok iyi bir ev sineması sistemi vb. yoksa evinde. Başkaca çok bir olayı yok zaten filmin, eldeki tek kozu da bitirme derim.
Mesaj tarihi:
quixef said:

BabacumMostors said:

para verip sinemada izlemeye değer mi yoksa daha sonra dvd bluray fln çıkınca eşdosttan ödünç almalık mı?

Şöyle söyleyeyim, izleyeceksen sinemada izle, bu kadar efekte sese yazık olur çok iyi bir ev sineması sistemi vb. yoksa evinde. Başkaca çok bir olayı yok zaten filmin, eldeki tek kozu da bitirme derim.

sinemada izlemiceksen sakın izleme vakit kaybı olur.
Mesaj tarihi:
white rabbit'i her duyuşumda oha felan oluyorum:
http://listen.grooveshark.com/s/White+Rabbit/3H4hDz?src=5
resident evil filminde de çok iyiydi. collide.
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

Mükemmel soundtrackler özellikle.
Ve Inception gibi olmuş biraz, hayal içinde hayal onun içinde de bir hayal.
Çok beğendim. Amacına uygun ve tavsiye edebiliyorum

kesinlikle. tam beklediğimi sundu film. bi beklentiniz olmasın, gidip güzel zaman geçirin.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Gatling kullanan dev bir samuraylar, zombi naziler, Mechler, B-17'ye kendini mancınıkla atan Orclar ve bunlara karşı katana taşıyan bir grup seksi kız. Hımmm... bir Nerd'ün en karanlık fantazileri için dahi bu kadarı fazla.

Ama ne yazık ki film aksiyon sahneleri hariç vasat, aksiyon kısımları çok güzel ve soundtrack ise son yılların açık ara en iyisi..

Resimlerse müessesemizin ikramıdır.

• Yeni Oluştur...