Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 7thBreath said: Bone said: theme hospital, roguelike, fallout, jagged aliance gibi tarz oyunlar var mı diye baktım markete, hep dandik şeyler var, angry birds gibi puzzle oyunları felan. emulatör yüklüycem romlarla uğraşırız en azından. bi de şöyle bişi gördüm paralıymış ama denerim bi ara belki https://play.google.com/store/apps/details?id=net.kairosoft.android.gamedev3en theme hospital yükleyebilirsin CorsixTH diye bir uygulama var store da onu yükleyip telefonun içine th diye bir klasör açıp oyunun pc versiyonunu komple içine atıyorsun, uygulama portluyor çok da güzel oldu ben oynuyorum :D hangi oyunlar mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bir tek theme hospital için sanırım ama deneyebilirsiniz. http://i.imgur.com/5wUrQ.jpg Ama oyunun bütün dosyalarının eksiksiz olması lazim yoksa sıkıntı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ya doğru düzgün oyun bulamıyorum ve çok sıkıldım. araba yarışı oynanmıyor. fps oynanmıyor. anca rpg. ve tabi puzzle. pc oyunlarının uyarlamaları hiç olmuyor zaten. oynanmıyor telefonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 theme hospital çocukluğumun oyunu ya ben tutuldum oynuyorum valla note 2 de zor olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 starcraft oynuolar ya tablette herifler bi emülatör daha var ceaser paraoh felan türü oyunları çalıştırııo epey iyi unttum adını bakarım birazdan fakat ben daha çok text based mmo tarzı oyunlar istiorum ya. Browser oyunları gibide olabilir clash of clans varmış ipde oynamadım ama çok meraklısı var androidede çıkmıcakmıs en azından belli bir süre kesin cıkmıcak diolar. Bide bunu çizdim lan sıkıntıdan telefonda lsdfk Sketchbook kesin tavsiye ederim bişiler karalamak için 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 http://www.airdroid.com/ şöle bişi var, android şeyinizi browser üstünden kontrol etmenizi sağlıyor aynı networkte olduğunuz sürece, üstelik free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 airdroid bu başlıkta 6-7 kere yazıldı sanırım. ama hatırlatmakta fayda var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Air droid bi ara çalışmıyordu bende ama şimdi baktım yine çalışmaya başlamış. En rahat telefona erişim programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 reampage said: starcraft oynuolar ya tablette herifler bi emülatör daha var ceaser paraoh felan türü oyunları çalıştırııo epey iyi unttum adını bakarım birazdan fakat ben daha çok text based mmo tarzı oyunlar istiorum ya. Browser oyunları gibide olabilir clash of clans varmış ipde oynamadım ama çok meraklısı var androidede çıkmıcakmıs en azından belli bir süre kesin cıkmıcak diolar. Bide bunu çizdim lan sıkıntıdan telefonda lsdfk Sketchbook kesin tavsiye ederim bişiler karalamak için 10 numara note 2 mi telefon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 reampage said: starcraft oynuolar ya tablette herifler bi emülatör daha var ceaser paraoh felan türü oyunları çalıştırııo epey iyi unttum adını bakarım birazdan fakat ben daha çok text based mmo tarzı oyunlar istiorum ya. Browser oyunları gibide olabilir clash of clans varmış ipde oynamadım ama çok meraklısı var androidede çıkmıcakmıs en azından belli bir süre kesin cıkmıcak diolar. Bide bunu çizdim lan sıkıntıdan telefonda lsdfk Sketchbook kesin tavsiye ederim bişiler karalamak için 10 numara close enough: http://img.gawkerassets.com/img/18af079pz5s2djpg/original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 vay ben pergel çizmiştim halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 oyun arayanlar varmis bikac bisi yazayim kendi begendiklerim arasindan fds. game dev story zaten yazilmis. symphony of eternity (turn based rpg) legends arcana (tb rpg) pocket rpg (aynı) tripletown (strateji gibi falan) total war battles quests sword and sworcery (değişik bişi) gurk townsmen tower defence organ trail age of zombies inotia3 inotia4 (turn based rpg) zenonia 3 4 5 (turn based rpg yine) third blade puzzle quest 2 (ilkini aratıyor ama olsun) dungeon crawlers battleheart world of goo dağılın şimdi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ^ terazine abandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 radiant defense en iyi td falan olabilir ya inanılmaz tatlı lan supercreep de acayip retard. komik komik konuşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 indiriyim bakalım majesty varmış bu arada appda paradoxun pek fena değil meraklısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Ingress (tu) bi de kurtköyde portal bulabilsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 http://www.swiftkey.net/flow/ yeni gesture keyboard için beta daha denemedim birazdan denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Oha Olm çok iyi olmuş alet tek el için Smartphone dediğin böyle olurl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Türkçe desteği var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 var 3 dile kadar desteklio yine swype daha beta olduğu için saçmalio :D tabletlerde felan çok daha iyi olabilir bu swype demişim swype içinde çıkmış aynısının betası http://beta.swype.com/ isteyen burdan bunu denesin belki daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Var ama çok iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 evet türkçede uzun kelimlerde saçmalıo bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Swype kullanıyorum hala, türkçe desteği baya iyi. Gerçi 1 yıldır falan kullandığım için kendim eklediğim baya kelime de var, bu yeni sürüm eski libraryi destekleyecekse onu da indireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 swift için kullandı ama belki onun için offical sürümünün update'i gerekeiblir bu beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 htc nin kendi izli klavyesini kullanıyorum. bunların ne artısı var ona göre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar