ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Su go etiketli appleri sevemedim gitti.t9 dailer arıyorsanız size mildwild oxygen based romu öneririm. Fakat oxygen based olduğundan fm radio yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 xaty said: kozalak said: hmm şimdi de hava durumu ve saat için güzel bi widget arayışım var. ücretsiz arıyorum. yoksa beautiful widgets ı satın alırım artık. fancy widget kullanıyorum ben. saate tıklayınca saat/alarm sayfasına gidiyor, hava duruma tıklayınca hava durumu app. açılıyor. tarihe tıklayınca takvim açılıyor. (bu ilgili uygulamalar seçilebiliyor tercihe göre) ama 3-4 tane farklı 'fancy widget' var sanırım. bana da sıradaki alarm'ı gösteren bi saat widget'ı lazım. advanced clock widget mı ne vardı ama onda da üstte anlattığım gibi ilgili yere basıp ilgili uygulamaya gidilmiyor ./ fancy i simdi kurdum.seceneklerde show next alarm var abi onu demiyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Onu diyorum aslında. Daha önceden kullanmıştım ben onu, vardı show next alarm. ama şimdikinde bulamadım :D htc ile sorun yaşamıştı, kaldırılmıştı fln. ben de eski versyonu yükledim sanırım. akşam araştırıyım bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 marketten kurdum.clock settings te extra information a tiklayinca cikiyor. tuh ya 4x1 widgetta saat gostermemesi kotu oldu.4x2 wodget ekranin yarisini goturuyor sevmiyorum.neyse artik saatsiz kullanicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 GERGE said: abi ben smart keyboard proyu aldim kurdum da bi problemim var.keyboard layout english olsun istiyorum, language de turkish olsun istiyorum ama mesela i harfine basinca sadece 8 geliyor.I(kucuk I) harfi gelmiyor.bunu nasi yaparim?ayarlari kurcaladim ama bulamadim.keyboard layout u turkish yapinca tuslar fazla yanasiyor birbirine ve benim parmaklara uygun olmuyor pek. help pls. bir de sound u aktif ettim ama muzik dinletken bise yazmaya kalkinca muzigi kesiyor.muzigi kesmesin, kendi sesini kessin istiyorum onu da halledemedim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 axedice said: Go Switch Widget Wireless, uçuş modu, ekran parlaklığı vs. bi ton ayarı tek tuşla açmak kapamak değiştirmek için güzel bi widget. Tuşları ister yukardaki gibi çoklu, isterseniz tek tek koyabiliyorsunuz ekrana. Go'dan babamın widgetı çıksa telefona kurarım. Bunun gibi birşey istiyorum ama bu Go Launcher kurmaya zorluyor birşey kurdurmadan bunun gibi kullabileceğim birşey yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 market buna bak bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 kozalak said: GERGE said: abi ben smart keyboard proyu aldim kurdum da bi problemim var.keyboard layout english olsun istiyorum, language de turkish olsun istiyorum ama mesela i harfine basinca sadece 8 geliyor.I(kucuk I) harfi gelmiyor.bunu nasi yaparim?ayarlari kurcaladim ama bulamadim.keyboard layout u turkish yapinca tuslar fazla yanasiyor birbirine ve benim parmaklara uygun olmuyor pek. help pls. bir de sound u aktif ettim ama muzik dinletken bise yazmaya kalkinca muzigi kesiyor.muzigi kesmesin, kendi sesini kessin istiyorum onu da halledemedim sdf. Hiç yapmadım bunu, çalışıyorum şimdi, bu gece filan denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ok ben de bakayim bi yandan.belki bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 go iyi de. çok ram yiyior ya. klavye 11 yiyo. mesaj 25 yiyo kendisi 26 falan yiyo. widgetları bilmiyorum. çok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 DareJedi said: axedice said: Go Switch Widget Wireless, uçuş modu, ekran parlaklığı vs. bi ton ayarı tek tuşla açmak kapamak değiştirmek için güzel bi widget. Tuşları ister yukardaki gibi çoklu, isterseniz tek tek koyabiliyorsunuz ekrana. Go'dan babamın widgetı çıksa telefona kurarım. Bunun gibi birşey istiyorum ama bu Go Launcher kurmaya zorluyor birşey kurdurmadan bunun gibi kullabileceğim birşey yok mu? switch pro var, paralı sanırım ama applanet'la falan yükledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 İşte budur çok teşekkür ettim stimpak istediğim herşeyi bir tanesinde bulabildim 2G/3G geçişine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 gerge bakabildin mi dexilog olayina :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Beyler bu androidin set as wallpaper dediğimizde crop yaparken kalite düşürmesinin önüne nasıl geçicez. çok iyi bi wallpaper var bi kaydediyo her şey bozuluyo pikselleri seçiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Bana hiç olmadı öyle bişey, telefonun, modeliyle ilgili olabilir mi? Go dan ilk defa yeterli bulmadığım bi app geldi, pop3 maillar için ne kullanıyorsunuz? Gmail app gibi toplu işaretleyip mark as read, move to x yapabileceğim bi app arıyorum. Stockta işaretleme olayı yok ve bilgisayardan okuduğum mailleri hiç okumamışım gibi tek tek geçmek bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 k9 mail denedin mi ? tamamen eşzamanlı çalışıyor. gmail application'ı unuttum sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 axedice said: Bana hiç olmadı öyle bişey, telefonun, modeliyle ilgili olabilir mi? büyük ihtimal lg'nin galeri apksı ile ilgili. hoş sony'ninkini kullanıyor ama. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Theridone said: k9 mail denedin mi ? tamamen eşzamanlı çalışıyor. gmail application'ı unuttum sayesinde. Fena diil gibi saol. Eşzamanlı derken nasıl oluyor? Bide ofis için bi tavsiye var mı? https://market.android.com/details?id=cn.wps.moffice_eng&hl=tr King office ücretsiz olarak word ve excelde düzenleme yapabilen tek app diyorlar, kurdum fena diil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 http://cdn.androidtapp.com/wp-content/uploads/2011/04/QuickPic-Albums.jpg https://market.android.com/details?id=com.alensw.PicFolder&feature=search_result bunu yükledim düzeldi. daha iyi kompres yapıyor. üstüne üstlük stock galeriden 2 kat hızlı çıktı. deneyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Pil biterken kamerayi acmami saglayacak, aptal battery low hatasini cikartmayacak bir app/ayar var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Polaris office eniyi ofis gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Polaris xlsx açmıyor, bide editing yok. Yoksa önceden polaris kullanıyordum ben de. Di senin dediğine dair bişey xda görmüştüm fi tarihinde ama bulamadım şimdi. Gogo google, olması lazım çözümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 GERGE said: Baktım da, yaramaz. Nook for Android en iyisi. Kitapları satın alman gerekli değil, kendi yükledik ya da indirdiklerini de açıyor. türkiye den yüklenmiyor nook for android. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Bir apk bulursun. go go google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 programlara ücretlerini ödüyorum çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar