barnacle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 evet ya güncellemeden sonra filan benim de olmuyo onlar artık. bi düzgün çalışmıyo şu app zaten. chat de çalışmıyor bende, ayrı program kullanmak zorunda kalıyorum. listeyi yüklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 nettte araştırdım da biraz. şöyle bi metod önermişler. önce bi tane BB üzerinden hesabınıza girip ayarlardan notifications ı açacaksınız. daha sonra da android cihazdan giriş yapacaksınız ve her notification gelmeye başlayacak. yakınlarad BB yok. olan varsa denesin. ben yarın birinden bulursam deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 yorumlar beğeniler fln hepsi geliyor bana son sürümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 abi bana gelmiyor işte. programın mallığı mı nedir anlamadım. BB simulator indiriyorum şimdi. onunla deniycem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 clear cache ve clear program data dene denemediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 denedim onu ya. hala aynı. similator insin de oyle bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 like notificationları geliyor mu size peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 facebook uygulamasını çok başarısız buluyorum ben. Liketır falandır filandır hepsini mailime yollatıyorum mailden de pushla öğreniyorum bir şey olduğunda. Dolphin browserla giriyorum feysbuka da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 evet android app ı baya başarısız malesef. ben şu an çoğu notification ı push ile almaya başladım dünkü dedigim olayı yaptıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 app değil de oyun: virtual table tennis 3D. baya başarılı lan. ben yeni keşfettim, eski bi oyun da olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 e-kitap okuma şeysi ayrıca kendinde bişeyler yazıp yayınlayabiliyosun fln güzel bence wattpad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Baktım da, yaramaz. Nook for Android en iyisi. Kitapları satın alman gerekli değil, kendi yükledik ya da indirdiklerini de açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Chrome Beta https://market.android.com/details?id=com.android.chrome&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbmRyb2lkLmNocm9tZSJd Şimdilik sadece Android 4 üstünde çalışıyor. CM9 yüklü SGS2'im de sürekli crash verip duruyor, leaked ROM'da da aynı ama Transformer Prime ile harika çalışıyor. Tablet üzerinde desktop Chrome'ın arayüzünü sunuyor. Opera'yı bıraktırdı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Dialer olarak ne kullanıyosunuz? smart bi dialer arıyorum htc'ninki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 smart olunca ne oluyor? htc'ninki nasıl? default kullanıyorum ben (sgs), hiç fazlasını aramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Ben Go'nun zimbirtilarini kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 htc de mesela ali yi arıcan 2 5 4 yapınca ali ler geliyo. O sanırım smart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 o varki telefonun kendi seyinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Tabii ki go dialer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 abi cyanogenmod lu bişe kurdum. dilaer da güya t9 dialer seçeneği var ama, aramıyor meret. sebebini anlamadım. contactlarım google contact oldugundan mı? (hani telefon hafızasında değil diye). bana da saçma geldi neden aramadığı ama çözemedim. bilen varsa söylesin. bu yüzden dilaer arıyorum. edit: anaa şimdi çalıştı lan salak. bi iki restart etmek gerekiyodu belki de telefonu, romu kurduktan sonra :D neyse gerek kalmadı şimdilik. bi araştirim bakıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 hmm şimdi de hava durumu ve saat için güzel bi widget arayışım var. ücretsiz arıyorum. yoksa beautiful widgets ı satın alırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 weather world clock, çok güzel. yüzde kaç yağmur/kar yağacak veriyor, hoşuma gidiyor, kocaman saati gösteriyor, tarihi gösteriyor, üstüne tıklıon önümüzdeki 5 günü gösteriyor. biri tavsiye etmişti buradan 4-5 ay önce, yüklemiştim ama rezaletti o zaman çünkü saati devamlı 10-15 dakka geri kalıyordu, 1 hafta önce mi ne düzelttiler. henüz geri kaldığını görmedim son update'ten beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 oo süpermiş bu sevdim. tam aradığım gibi. çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 burayada koyiyim işine yarar belki birinin..telefon hafızası az gelenler ve root yapmak istemeyenler için uygulamaları sd karta atmanın yolu.ben galaxy mini için yaptım oldu tavsiye ederim. sd buarada üstteki hava durumu şeysi bombaymış harbiden anlık haber veriyo sabah yagmur gösterdi yarım saat sonra yagdı öğlen güneşli dedi yarım saat sonra güneş cıktı akşamüstü kar yagcak dedi yarım saat sonra yagdı böyle havamı olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 kozalak said: hmm şimdi de hava durumu ve saat için güzel bi widget arayışım var. ücretsiz arıyorum. yoksa beautiful widgets ı satın alırım artık. fancy widget kullanıyorum ben. saate tıklayınca saat/alarm sayfasına gidiyor, hava duruma tıklayınca hava durumu app. açılıyor. tarihe tıklayınca takvim açılıyor. (bu ilgili uygulamalar seçilebiliyor tercihe göre) ama 3-4 tane farklı 'fancy widget' var sanırım. bana da sıradaki alarm'ı gösteren bi saat widget'ı lazım. advanced clock widget mı ne vardı ama onda da üstte anlattığım gibi ilgili yere basıp ilgili uygulamaya gidilmiyor ./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar