Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 stabil ip'de 80 verince son haneleri düzeldi ama acayip saçma bişi çünkü firewall'dan 30 sonrasını ayırmıştım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 subnet mask hatalidir belki ondan sacmalamistir.neyse app lere geri donelim biz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 extradan saat widget kullanan var mı varsa ne kullanıyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 https://market.android.com/details?id=cloudtv.hdwidgets bunu kullanıyorum ben memnunum ama vardır belki daha iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ya çoğunu weather oluşturunca sevmiyorum. 3g yi kullanmayınca kapattığımdan boşa çıkıyor çünkü. sadece saat kısımlarını alıyorum zaten kullandıklarımın da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 sense analog'dan daha iyisini görmedim. saat güzel ve büyük, hava durumu da tüm ekranı kaplamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 sevgili patiler, wildfire s'in sesini arttıracak bir program lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 programla olmaz o, custom rom falan yuklersen anca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 wildfire s in hoparlörü falan hakkaten çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Bi saat widget'ı vardı; saat-hava durumu-sıradaki alarm-pil durumu bi kaç şey daha yazıyordu. hava durumuna basınca hava durumuyla ilgili programa gidiyor daha detaylı bakabiliyordun, saate basıp alarm sayfasına gidiyordun vs. neydi bu widget? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Black Listteki kişiden gelen SMS'leri bana göstermeden silen bi APP var mı? GoSMS kullanıyorum ama onda yok sanırım bu özellik. Edit: GoSMS'de kişiye basılı tutunca çıkan menüde blacklist varmış görmemişim. Gerek kalmadı programa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 xaty said: Bi saat widget'ı vardı; saat-hava durumu-sıradaki alarm-pil durumu bi kaç şey daha yazıyordu. hava durumuna basınca hava durumuyla ilgili programa gidiyor daha detaylı bakabiliyordun, saate basıp alarm sayfasına gidiyordun vs. neydi bu widget?fancy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 beyler ben xperia 10 mini aldım. android hakkındaki bilgim=0 çok basic olarak ne yapmam gerektiğini ve nasıl yapacağımı söylerseniz size veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ne yapmak istedigini soyle oyle yardimci olalim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 abi yani şöyle, yazılımını güncellemem gerekir mi? direk bomboş bir xperia 10 mini öyle düşün. güncellemem gerekirse nasıl yapıcam, bir de şunu yapmazsan olmaz diyeceğiniz şeyler ne işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 roota falan girmeli mi girmemeli mi nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ha benim de bi sorum var, rootlanınca garanti dışı kalıyor mu cihazlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Hayır olmuyo. Abi once android markete bi girin. Uygulamalari gorun. Neleri degistirebildiginizi ogrenin. Nokyadan sonra baana ruya gibi gelmisti. Mesela browser tatmin etmiyosa opera mobile , firefox, dolphin falan deneyebilirsin. Ben telefonumu kendime gore ozellestircem gorunus onemli dersen Go Launcher ex ve gelen yan uygulamalar ile masaustunu ikonlari yok efendim sms seklini kilit ekranını klavyeni degistirisin. Muzik dinliceksen ben cok bilmiyom ds burda program tavsiyesi olur. Ayrı topigi vardi. Setcpu kurdum 1 gun uzadi pil omrum İste aklima geldikce yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 sipeyskeyk said: roota falan girmeli mi girmemeli mi nedir. abi sen bi sakin ol. İhtiyacına göre şekillendir telefonunu, böyle eline geçirdiğin gibi onu bunu yükleme. Telefondan şunu yapsam iyi olur aslında de, ara, uygulamasını indir yükle falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 go launcher sınıf atlatıyor telefona, onu bi yüklemek lazım. gerisi gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 telefona yükleyebileceğiniz çok iyi bir custom rom mevcut değilse root yapmanın gereği yok. belki a2sd olayı için yapılabilir, çok uygulama yüklüyorsanız ve telefonun dahili hafızası düşük, yetmiyor ise, yüksek class bir microsd alıp uygulama yüklemesi için kullanabilirsiniz. ben çok uzun zamandır bu şekilde kullanıyorum fakat kartı çıkarmamanız lazım tlf açıkken veya usb veri aktarımı açmamak lazım. bi de başta ext3 ext4 partition işlerini bilmiyorsanız uğraştırabilir biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Visidon AppLock: İstediğiniz ugulamayı yüz tanıma ile kilitlemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 şu a2sd' için ext4 partition oluşturma olayına bir kere yetebilidim. Sonra yine rom değişitirince silmiştim. 2 ay önce Cm 7.1 ile yapayım dedim. Telefon USB Brick oldu. Sonra düzelttim tabi de, o gün bugündür a2sd muhabbetine girmeye tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 DoruK said: telefona yükleyebileceğiniz çok iyi bir custom rom mevcut değilse root yapmanın gereği yok. Root'un custom romla ilgisi yok. Xperia'nın stock romunu rootlu kullanıyorum epeydir, çok fardası oluyor. Titanium olsun, SetCPU olsun, bloat temizleme olsun, marketten paralı app alma olsun; hepsi için root gerek. Ayrıca sırf root custom rom yüklemeye de yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 alakası yok değil, tersten tutmuşsun kulağını. custom rom yüklemek için root yapmak gerek, ben de diyorum ki standart bir kullanıcı custom rom yüklemeyecekse root etmesine gerek yok cihazı. nitekim bahsettiğin şeyler standart bir kullanıcı için çok da gerekli şeyler değil, çoğu kişinin kullanacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar