Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Sistem programlarına dokunmaz sen istemedikçe o tip programlar. Sadece senin seçtiklerini kapaması için de ayarlayabilirsin..

Ama o tip programları kullanmayı bıraktım. Gereksiz olduğu, hatta zararlı olduğuyla ilgili yazılar okumuştum. Bıraktıktan sonra da hiç eksikliğini hissetmedim.

En başta program sürekli arka planda çalışıp açık program var mı yok mu diye arıyor, varsa müdahale ediyor. Bu süreklilik yüzünden program başlı başına pil düşmanı.

Android'de arka planda kalan uygulamalar (müzik, download vb. arkaplanda aktif çalışanlar hariç) tamamen deaktif oluyor, pile ya da işlemciye bir etkisi olmuyor (ya da çok az oluyor).

Programı 'kill' şekliyle kapatınca bazı şeyler telefon ram'inde kalıyor, bazı şeyler de program tarafında tamamlanamıyor. Bu yüzden ram'i şişirme durumu oluyor.

Biraz hatırladığım kadarıyla modunda yazdım şunları da böyle bir şey var yani :) Kullanmanıza gerek yok diyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Turkcell Vodafone falan kendi sistemini kuruyor telefonlara ve en başta onlar sisteme tanımlı olmadığı için o hatayı alıyorsun. Senin telefonun programın uygun olduğu telefonlar listesinde var mıdiye bakılıyor, yoksa "(--senin sistem adı--) uygun değildir" gibi hata veriyor. Yakında düzelir ama bence Turkcell'in sunduğu süper-uber bi program falan yoksa telefonda direk rom falan yükleyin farklı bir sürüm ile..

Romkitchen'a sgs2 eklencek yakında, onu bekleyin mesela.

(üstteki paragrafı salladım biraz da ona benzer bişi işte)

Worms denemek istersen özelden email ver yollıyım, çalıştırır muhtemelen telefon.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...