xaty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Sistem programlarına dokunmaz sen istemedikçe o tip programlar. Sadece senin seçtiklerini kapaması için de ayarlayabilirsin.. Ama o tip programları kullanmayı bıraktım. Gereksiz olduğu, hatta zararlı olduğuyla ilgili yazılar okumuştum. Bıraktıktan sonra da hiç eksikliğini hissetmedim. En başta program sürekli arka planda çalışıp açık program var mı yok mu diye arıyor, varsa müdahale ediyor. Bu süreklilik yüzünden program başlı başına pil düşmanı. Android'de arka planda kalan uygulamalar (müzik, download vb. arkaplanda aktif çalışanlar hariç) tamamen deaktif oluyor, pile ya da işlemciye bir etkisi olmuyor (ya da çok az oluyor). Programı 'kill' şekliyle kapatınca bazı şeyler telefon ram'inde kalıyor, bazı şeyler de program tarafında tamamlanamıyor. Bu yüzden ram'i şişirme durumu oluyor. Biraz hatırladığım kadarıyla modunda yazdım şunları da böyle bir şey var yani :) Kullanmanıza gerek yok diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Gerge yazmıştı yazıyı sanırım. Ben de o yazıyı(daha doğrusu link paylaşmıştı) okuduktan sonra bıraktım kill olayını. Pil ömrü gözle görülür şekilde arttı ve dediğin gibi yüklenme olmadı alete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Rotweiler said: Gerge yazmıştı yazıyı sanırım. Ben de o yazıyı(daha doğrusu link paylaşmıştı) okuduktan sonra bıraktım kill olayını. Pil ömrü gözle görülür şekilde arttı ve dediğin gibi yüklenme olmadı alete. http://geekfor.me/faq/you-shouldnt-be-using-a-task-killer-with-android/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Pati konusu burada onun: http://forum.paticik.com/read.php?7,5327876,5327876#msg-5327876 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Bu Car Home yükleniyor da, aktif olması için dock mu lazım? Yüklü gözüküyor ama bi kısayol bi widget falan fişman yok, bi türlü giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Yooo menüde var direk. Şimdi baktım widget yok evet. Shorcut koyacaksın ekrana basacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Viber beta yayımlanmış bugün, aklınızda olsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ben göremiyorum :s hah oldu :) code verdi desek daha doğru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 SeaGle said: Viber beta yayımlanmış bugün, aklınızda olsun (tu) Baya oldu yayınlanalı, 1 aydan fazla oldu galiba yükleyeli de daha hiç kullanmak nasip olmadı :D Duruyor yine de bi kenarda. Kapatamıyorum ama programı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Google Maps'ti youtube'tu göremiyorduk markette. Açmışlar alayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Abi viber için bi türlü gelmedi kabul hedesi sms sending falan diyor sonra hata veriyor tel no yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 beyler, htc desire'ıromlarsam, günde 2 defa şarj ettiğim telefonumu en azından 3 günde bir şarj eder duruma gelmem mümkünmüdür? bu konuda cidden yardımınıza ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Adam gibi bi msn app var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 imo chat var başarılı sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 https://market.android.com/details?id=com.ea.worms_row said: Bu öğe Turkcell Samsung GT-I9100 cihazınızla uyumlu değil. Turkcell Samsung GT-I9100 Bu öğe cihazınıza yüklenemez. Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Turkcell Vodafone falan kendi sistemini kuruyor telefonlara ve en başta onlar sisteme tanımlı olmadığı için o hatayı alıyorsun. Senin telefonun programın uygun olduğu telefonlar listesinde var mıdiye bakılıyor, yoksa "(--senin sistem adı--) uygun değildir" gibi hata veriyor. Yakında düzelir ama bence Turkcell'in sunduğu süper-uber bi program falan yoksa telefonda direk rom falan yükleyin farklı bir sürüm ile.. Romkitchen'a sgs2 eklencek yakında, onu bekleyin mesela. (üstteki paragrafı salladım biraz da ona benzer bişi işte) Worms denemek istersen özelden email ver yollıyım, çalıştırır muhtemelen telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Android için yeni oyunları, uygulamaları ve bunlar için incelemeleri yapan bir site var mı bildiğiniz. Ama ne market tipi bir site arıyorum, ne de hardware ile uğraşan. Takip ettiğim androinica ve droidgamers var, buna benzer siteler arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Skyfire için şunu diyor :( benimki ingiltereden gelmiş, simfree cihaz hem de... This app is incompatible with your Turkcell Samsung GT-I9100. Turkcell Samsung GT-I9100 This item cannot be installed in your device's country. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Seninki nasıl Turkcell Samsung GT-I9100 oluyor ki o zaman :S bilemedim.. simfree'lik değil de kurulu sistem turkcell'in oluyor, ondan bahsetmiştim. turkcell uygulamaları falan oluyor default Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Sabonis cihazla ilgisi yok olayın, dışardan apksını bulunca gayet güzel yükleniyor aynı hatayı veren uygulamalar. Sanırım ülkeyle ilgili bişey o, size satmıyoruz demek yerine politik davranmışlar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Türkiyeden bağlanıyorsun da Turkcell olduğunu nerden biliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Gmail hesabını tanıttıktan sonra türksel dedi bende, sanırım orda syncliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 İlgünç.. 3g ile fln bağlanıyorsanız ondan da olablir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hacılar bu whatsapp ne ayak? sıradan messenger programlarından ne farkı var bunun? neden popüler bu kadar? Karşıdaki adamda whatsapp yoksa, sms falan mı gönderiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Msn skype ivir zivirdan mesaj atip alabilmen icin programlarin acik/online olmasi lazim.Whatsapp push notification kullaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar