Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Türkler kötü kokuyor"

pogodi

Öne çıkan mesajlar

ya adamın tırsaklıgı aşırıda olsa dediği dogruysa konserden önce konserin hedef olabilceği falan söylenmiş.adama kim ne dedi bilmiyoruz

elin gavurunu savunmak gibi olmasın ama biz terore saldırıya şehitlere alısıgız diye başkasından bunu beklemek saçma olur yani

türkiye bu konuda sadece son 10 senedir falan gelişme gösterdi.ondan önce ayda yılda 1 adam gelirse geliyordu ülkemize

cem uzan zamanında shakirayı getirdi diye hepimiz televizyonlara yapışmıştık :)

şimdi orda burda bi köşede dunyaca ünlü insanlar geliyor ilgi göstermediğimiz bile oluyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

bana açık hava konseri söyleyin, yabancı katılımı bol olsun.. terörist eylem gerçekleşmiş olsun yahut denemiş olsunlar..

coğrafya olarak da sadece tr ile kısıtlamayın kendinizi.. hindistan, pakistan, bangladeş.. zorlayın işte..

terör örgütlerinin bu gibi eylemlere karışması "sevgili dünya ülkeleri.. bize tomahawk gömün lütfen" demektir..

kapalı alanda, bi bildiri yapmak için saldırı yapılır.. rehin alınır, bi kısmı öldürülür vs.. açık havada bi de konserde..

lol
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
şu yaklaşım kadar korkakça bişi yok.. sorri cass.

duyan da afganistan'da, ırak'ta konser veriyorlar sanıcak.. hindistan, pakistan bile demiyorum.. orada bile dünyadan elemanların katıldığı açık hava konseri vs. gibi yerlerde böyle eylem olmaz.

akıl var mantık var yahu.. ya da yok.. bilakis tartamamışlar ki "tirtir titriyorduk, dizlerimiz zangırdarkene dişlerimiz korkudan takırdıyordu" minvalinde "bomba patlasa 30kişi canlı kalkan" tarzı açıklamalar yapmışlar..

yok abi adamların terörden falan haberi yok, sadece bilmeden etmeden korkmaya şartlanmışlar işte..

Önemli değil, üstüme alınmıyorum zaten.

Adamlar gelip konseri verdiler zaten, vermemiş olsalar hadi bir noktaya kadar tamam derim. Biraz empati yapmak lazım, deli gibi güvenlik yığıyorsun oraya, ama mesela adamın bahsettiği "Metal dedektörü koymuşlar, herifin biri geçti, dedektör öttü, kimse kontrol etmedi" gibi bir olayla karşılaşıyorsun.

30 kişi canlı kalkan muhabbetini, backstage'de amaçsızca dolaşan kalabalıkla dalga geçmek için yapmış, art niyet aramamak lazım.

Terörden anlayıp anlamadığını bilmem de, "Lan bu ülkeye gidiyoruz da, geçen sene kaç kişi ölmüş terör saldırısında/kaç terör saldırısı yapılmış?" diye google'lasa gelmezdi adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

abi ay sonunu düşünme olayı değil yapmayın bahane bunlar

sigara 5 liradan baslıyor her aile maşallah paket paket alıyor evine

fakirlik değil bu yani

sonuçta koku hem seni rahatsız ediyor hemde başkasını.

Kojiroh said:

Abi ay sonu olayı yalan ya. İki dakka suyun altında dursa bile daha iyi yani şundan.
20 senede bi yıkanıyo adamlar.

Masticore said:

zeytinburnunda 100 kişiye 5 milyon dagıtcam de. 10 bin kişi kuyruk olur anında verirmi adamlar o parayı deo.'ta be. Sıgaraya verir gerekirse aç kalır yine verir o ayrı birşey.

edit: Tabi fakirlik diyorum ama fakirliği&eğitimle bağdaştırmak lzm

olay çok basit, reröre felan da, sizin iddia ettiğiniz gibi kokan kişiler hiç banyo yapmayan kişiler değil.
adam her gün banyo yapsa da akşama kadar terliyor.

ayrıca ter kokusu üstüne deodorant sıkıldığında daha kötü kokar.
adam 10 saat sıcak altında çalışırken "alice in chains"e kendini beğendirmek için her 5 dakkada bir deodorant sıkmaya inip çıksa bile yetmez.
hem o "3-4 yetele" dediğimiz deodorantlar az kokuyor, çabuk bitiyor.

barnacle said:

bi kerede biz önden gisek olmaz mı huun? adamlar desin oh türkler çok güzel kokuyor, dünyada hiç bi yerde görmedik filan diye. hep onlar kendine baksın diyoz. bi konuda da yönetelim yahu.

tabii tabii, neden olmasın?
hiçbirimiz çalışmayalım, sabahtan akşama kadar klimalı odalarda oturalım, spa banyomuz olsun böyle kokulu kokulu.
da, para nerden gelecek?
Sosyal ağlarda paylaş

10 saat sıcak altında calısan adam

hmm herkes mi aynı işi yapıyor

peki metrobusteki bankacı kılıklı tipler.ogrenciler.ev kadınları ?

yazın terlemek için sıcak altında durmak gerekmiyor.ben suan mesela baya terliyorum

evdne cıkarken sıkılcak deodorant terlemeni engellemez.ama o hayvani kokuyu kırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kalabalıkta kapkaçtan falan kork hani.. ama "TÖRÖR diye çok korktuk biz. korkudan sütüm kesildi" tarzı açıklamalar komik lan..

adamların dünya turnesini merak ediyorum..
-ingiltere
+yok abi, el kaide terör alarmı vermiş. gittiğimizde dışarı çıkmayalım bence.. hem ira'da var yine
-ispanya
+abi eta var.. çıkmayalım bence dışarıya.
-italya
+abi berlusconiye vuran adam var çıkmayalım bence
-almanya
+abi naziler var çıkmayalım bence
-fransa
+abi halk yine eylem yapar, araba yakar çıkmayalım bence. hem bi sürü cezayirli, kuzey afrikalı maymun da var. kötü de kokar şimdi onlar..
-brezilya
+abi kaçırırlar fidye için. çıkmayalım bence
-meksika
+abi çete savaşları var çıkmayalım bence
-çin
+abi urumçi bölgesinde olaylar varmış çıkmayalım bence..
[hr]
röportaj
-dünya turneniz nasıldı nereleri gördünüz
+hiç bi yeri görmedik! DÜNYA KORKUNÇ BİR YERMİŞ!!11
-neden yatağın altından konuşuyorsunuz ki siz..
+siz latinosunuz di mi?
-evet
+sizde suç oranı çok yüksek, yatağın altından çıkmayalım biz bence..
Sosyal ağlarda paylaş

ya teror ne zaman üst düzeye cıksa bunlar oluyor.son zamanlarda gündemden terör düştü mü ?

yine artışta.yani dunyada bizi hala fesle deveyle gezdiğimizi düşünen insanlar varken

terörden çekinmeleri gayet normal :)

ki çekinmemeleri için bir sebep yok.terör var mı var.sürekli var mı.evet sürekli

illa konsere roketatarla saldırmaları gerekmiyor bunun için
Sosyal ağlarda paylaş

diyorum ki öle bişi herhangi bir yerde olmuş mu?
olmamış im-kan-sız çünkü.

sizin dediğiniz "uzayda normal şartlar altında yer çekimi yok. o halde neden dünyada normal şartlar altında biz dışarı uçmayalım ki.. hmm çok mantıklı o halde adamlar habire kendilerini yere zincirlemekte haklı" gibi saçma bi şi..

adamların önyargısı übermiş ama. takdir ettim..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

diyorum ki öle bişi herhangi bir yerde olmuş mu?
olmamış im-kan-sız çünkü.

sizin dediğiniz "uzayda normal şartlar altında yer çekimi yok. o halde neden dünyada normal şartlar altında biz dışarı uçmayalım ki.. hmm çok mantıklı o halde adamlar habire kendilerini yere zincirlemekte haklı" gibi saçma bi şi..

adamların önyargısı übermiş ama. takdir ettim..

Şunun için dediğin şey "bir konsere terör saldırısı yapılsa bu gelin kafamıza füze atın demek olur". E birkaç füze atıp PKK'dan kurtulabileceksek zaten atardık yani. Ha her gün 4-5 şehit vermişiz ortalama, ha konsere saldırmışlar. İmkanın varsa gider ezersin, yoksa zaten acizsin ve insanların ölür. Dolayısıyla anlayamadım ben konsere saldırma olasılıklarının olmamasını. Sanki PKK'yı yok etme gücümüz var da "daha çok yaramazlık yapmadılar kullanmayalım, ama hele bi konsere saldırsınlar hepsini sileriz haritadan" diyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

füze ile tomahawk'ın, dış destekli örgütler ile düşük yoğunluklu tekil çatışma ile terör örgütü olarak dışlanmış bir ülkenin global anlamda tüm finans kaynaklarının kapatılmasının farkını bilmeyen nilep'in yanaklarından tükmüklü tükmüklü öpüyorum..

said:
terör örgütlerinin bu gibi eylemlere karışması "sevgili dünya ülkeleri.. bize tomahawk gömün lütfen" demektir..

yabancılara başka bir ülkede, hele hele açık hava konserinde, kayıt altına alınan bir yerde, hem de yabancı grupların en ünlüleri varken saldırırsan almanyasından fransasına, amerikasından ingilteresine kadar herkes tükmüklü tükmüklü öper o örgütü.. ne desteği kalır adam gibi ne de yandaşı..

sivrisineği çeker gibi çekiverir amerikan üniformasını ve bombasını en hızlısından üzerine..
Sosyal ağlarda paylaş

Terörden korkuyorum demek herkesin hakkı da, her yerde terör var. Her yerde suçlu var. Sanki Türkiye'ye özgü birşeyiş gibi bunu söylemek...

Yok kötü kokuyormuş... Sanki İstanbul'un heryerini gezdin, bununla ilgili eline gerçek bir veri geçti de, kötü kokuyor diyorsun. Önemli olan şuan insanların gerçekten kokması veya kokmaması değil. Adam bir asansöre bakarak diyor ki "Türkler kötü kokuyor".
Sosyal ağlarda paylaş

Yazı çok malca, ona diycek bi şey yok. Yani millet "öe terör var da gelemiyoz" diyip yan çizerken sen geliyosun, metal dedektörü kapatılıp içeri alınan bi adam gördün mü "terör olcaktı kesin çok korktuk" diyosun dönünce de. 10 yaşındaki bi ilkokul öğrencisinin hayal ürünü olabilir anca böyle bi şey.

Türkler kokuyo lafı baştan yanlış, ama kokan da çok var yani. Bunu gurur meselesi haline getirmeye, insanları suçlu veya masum gibi göstermeye, "X ülkesinde de kokuyolar" demeye gerek yok. Ha kıllı bi milletiz, günde iki defa da duş alsak kokabiliyoruz.

Ama benim asıl takıldığım nokta farklı. İmajımız hala çok kötü. Hala Arap ülkesi sanıyolar, hala "sand nigger" diyolar. "Sizin oralar çölmüş, sizde çatal bıçak yokmuş yemeği elle yiyomuşsunuz, evleriniz de topraktanmış, 2 kattan yüksek ev yokmuş" (true story) diyolar. Ha bu keko da bu cahil grubuna dahil olabilir. Benim asıl merak ettiğim, bu imajı nasıl değiştirebileceğimiz.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

füze ile tomahawk'ın, dış destekli örgütler ile düşük yoğunluklu tekil çatışma ile terör örgütü olarak dışlanmış bir ülkenin global anlamda tüm finans kaynaklarının kapatılmasının farkını bilmeyen nilep'in yanaklarından tükmüklü tükmüklü öpüyorum..

said:

yabancılara başka bir ülkede, hele hele açık hava konserinde, kayıt altına alınan bir yerde, hem de yabancı grupların en ünlüleri varken saldırırsan almanyasından fransasına, amerikasından ingilteresine kadar herkes tükmüklü tükmüklü öper o örgütü.. ne desteği kalır adam gibi ne de yandaşı..

sivrisineği çeker gibi çekiverir amerikan üniformasını ve bombasını en hızlısından üzerine..

Hmm, ben Amerika'nın uzun vadede çıkarlarının birkaç müzik gruplarının canından daha önemli olduğunu düşünüyorum Amerika dış politikası açısından, bu yüzden PKK'ya destekleri devam eder diye düşünmüştüm de, dediğin mantıklı tabii ki. Ama işte Amerika söz konusu oldu mu, birkaç kendi insanı ölmüş onlara dert değil ortadouda PKK terörü sürdükçe ve biz onla oyalandıkça diye düşünüyorum. Heralde yanlış düşünüyorum o zaman..
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

abi bide hak veriyosunuz ya :)

avrupalılar, amerikalılar çok temiz insanlar. Öyle temizlerki tuvaletlerinde taharet muslugu yok. Sıçmıyolarki adamlar. Ne gerek var.

5 yıldızlı otelin asansöründe kötü kokuyla mı karsılasmıs. Yazık.

Herkes bir ezberlemiş taharet musluğu yok demek ki pis adamlar diye.

Evet temiz adamlar. Bizim millet gibi haftada bir değil her gün duş alıyorlar.

Kişisel hijyenlerine son derece önem gösteriyorlar.

Yere düşmüş bir şeyi asla yemeye kalkmıyorlar.

Deodorant konusunda son derece hassaslar.

Taharet muslukları yok evet, ama zaten tuvalete o amaçla sadece sabah girip ardından da hemen duş alıyorlar komple, haliyle taharet musluğuna ihtiyaç da duymuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...