Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Abi ay sonu olayı yalan ya. İki dakka suyun altında dursa bile daha iyi yani şundan. 20 senede bi yıkanıyo adamlar.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 adama kimse dememis mi bilader o koku senden geliyor diye.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 kicini yikamaktan aciz bi zencinin turkler kokuyor rerore demesi pek seyimde deil
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Bu yazıyı "roadie" lerden biri yazmış diyorlar.
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 BonePART said: kicini yikamaktan aciz bi zencinin turkler kokuyor rerore demesi pek seyimde deil aynen öyle. konserdeyken ne güzel grup falan diyodum,onlarda yalama çıktı.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ya zenciden bize ne.sonuçta pis değiller mi.kokmuyorlar mı ? hani bizler yaşamasak adam sallamış dicezde.ben burda bunu yazarken dışarda toplu taşımada bir cumartesi kalabalıgında insanlar ne kokular çekiyor.
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 İstanbul'a gelipte sadece kokan asansör ve terörden bahsetmek art niyetliliktir.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 zeytinburnunda 100 kişiye 5 milyon dagıtcam de. 10 bin kişi kuyruk olur anında verirmi adamlar o parayı deo.'ta be. Sıgaraya verir gerekirse aç kalır yine verir o ayrı birşey. edit: Tabi fakirlik diyorum ama fakirliği&eğitimle bağdaştırmak lzm
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Istanbul dunyanin en eski sehirlerinden biri. Yuzlerce uygarliga baskentlik etmis. Istanbul hakkinda anin bu mu? Teror ve ter kokusu? Teror ne ayrica abi. Nerden cikti yane.
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 hani temizlik imandan geliyodu lan
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 bazılarınıza kolay geliyor tabii. klimalı odalarda bütün gün kıçınızın üstüne oturunca güzel kokmak deodorant olmadan da mümkün; ama bu sıcakta bütün gün çalışınca adam koltukaltına asit dökse gene kokacak. evet var bazı tipler bu havalarda 2-3 gün yıkanmadan geziyor; ama türkler kötü kokuyor denecek kadar değil sayıları hatta ve hatta çok nadir görüyorum(kokluyorum). bi de türkler şöyledir böyledir diye bi konu açılsa ve birileri çıkıp "he ya hakikaten bu türkler yok mu ah bu türkler alayının ta" demese şaşarım. paris, londra sokaklarında insanlar gül kokuyor zaten.
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 bi kerede biz önden gisek olmaz mı huun? adamlar desin oh türkler çok güzel kokuyor, dünyada hiç bi yerde görmedik filan diye. hep onlar kendine baksın diyoz. bi konuda da yönetelim yahu.
Uzunkulak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 senko said: adama kimse dememis mi bilader o koku senden geliyor diye. bu konuda tek adam akıllı cevap bu.
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 türkler kötü kokmuyo diğerleri çok güzel kokuyo aehfuaehfuaeh
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 asıl o kıl yumakları kokuyodur lan.
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Adamlar haklı, leş gibi kokan bir milletiz maalesef, kimsenin de umrunda değil. Onu geçtim, banka da bombalandı bu şehirde, elçilik de, ben de olsam ben de endişelenirdim. Heriflere gelmeden 1 gün önce bombalama olduğunu söylemişler sanırım, doğru mudur değil midir bilmiyorum da, tuzu biberi olmuş bu da olayın. İstanbul isterse 10 milyar yıllık bir şehir olsun, bizim İstanbul'da megaköy kültürüyle yaşadığımız gerçeğini değiştirmiyor maalesef.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 barnacle said: hep onlar kendine baksın diyoz. bi konuda da yönetelim yahu. bana uyar; ama konuyu sen seçmeyeceksin. sana kalırsa dünyanın en iyi çivi çakan ya da misket oynayan insanları olarak bulabiliriz kendimizi. güzel kokma liderliği ne haha
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 adamların her yerinden kıl fışkırıyo halen türkler kokuyo diyolar ya. kendinize bakın ayılar! bak gene bilendim itlere.
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ahmet abiye benziyo bu da sanırım adam haklı beyler
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 istanbulun en lüks otellerinden birinde oda görevlisi kokuyordu? Sıkma nip
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Valla kokuyordu yani adam, sorry, true story sis
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 koltuk altı terli ve kokan bir adriana lima gelse böyle demem mesela opucukler kondururum
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ben de bazılarınızdaki bu aşırı milliyetçiliği anlamıyorum.herkes çok iyi biz kötüyüz demiyor kimse. sadece bizde olan gerçek bir problemden bahsedıyoruz.var yani neye muhalafet ediliyor anlamıyorum.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 pogodi said: Otelden çıkmama sebeplerimizden biri de güvenlikti. İstanbul'a gelişimizden önce gerçekleşen bir bomba eylemi vardı ve konserin de teröristlerin hedefi olabileceği konuşuluyordu. Otelin girişinde metal dedektörler vardı. Eğer teröristler dürüst ve kurallara uyan adamlar olsalardı, kesin yakalanırlardı. çok tırsak bir adammış bu ya, hahahaha. rockçı diyor bi de kendisine ^^ manowar'ın sözü vardı konserde, haketmiş adam resmen. Red said: yalnız çok haklı ben hayatımda bu kadar pis insanlar toplulugu görmedim mekana gitsen garsonu kokar toplu taşımalar ztn facia insanlar evden cıkarken 2 fıs sıksaalar deodorant ne güzel olacak Bella said: yuh fakirlikle ne alakası var? parfümü falan geçtim bir deo 4-5 tl birşey. ama asıl önemli olan duş almak. alsın her gün 2 kere duş. çok mu zor? roflmaobbq amerikada motorcu çeteler her gün banyo yapıp antiperspirant deodorant sürünüyorlarmış. o ye. http://img180.imageshack.us/img180/2902/hellokittymotocycleraci.jpg http://img69.imageshack.us/img69/8128/pinkmotorcycle.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 said: Onu geçtim, banka da bombalandı bu şehirde, elçilik de, ben de olsam ben de endişelenirdim. şu yaklaşım kadar korkakça bişi yok.. sorri cass. duyan da afganistan'da, ırak'ta konser veriyorlar sanıcak.. hindistan, pakistan bile demiyorum.. orada bile dünyadan elemanların katıldığı açık hava konseri vs. gibi yerlerde böyle eylem olmaz. akıl var mantık var yahu.. ya da yok.. bilakis tartamamışlar ki "tirtir titriyorduk, dizlerimiz zangırdarkene dişlerimiz korkudan takırdıyordu" minvalinde "bomba patlasa 30kişi canlı kalkan" tarzı açıklamalar yapmışlar.. yok abi adamların terörden falan haberi yok, sadece bilmeden etmeden korkmaya şartlanmışlar işte..
Öne çıkan mesajlar