Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Yo ciddiyim trip değil herşeyin bir zamanı var ben sadece direk öküzlük yapmıyorum ayyyy ne şirin kız.. tam .... lık di mı NIHIHAHIAH değil yani olay.[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Teşekkür ediyorum Volfi. *Gaark* Deep-night evladım, güzelim, güzel kardeşim. Sen sevgilinle ne yapacaksın ben onu çözemedim? Hayır yani doğa kanunlarını falan takmıyosun galiba. Sizin gezegende aşk var mı aşk ha? *doldur hancı şu boş şişeyi!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 gimli hoca yonetiyon gercekten :)[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: Gimli, 04 May 2003 11:33 tarihinde demiş ki: *doldur hancı şu boş şişeyi!* *kaset kopma sesi* baba burda sçtın işte baştan alıyoruz geri sar uurcum[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 *!Cornettoyu alır hatunun karşısına geçer ve der* -Aşkımla erir misin? *!Kız cornettoyu alıp gider* Esas oglan yıkılır[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Dersanedeki kızlar her gün magnum yiyo gözlerimin önünde. Bir de beni düşün hühü said: jankis, 03 May 2003 20:38 tarihinde demiş ki: laf reklamlardan açılmışken cornettoya karşı nötrüm fena değil .. ama magnum reklamına hastayım arkadaşlar eaea dağılıyorum ya o kadının seksiliği falan gözler aşmış sora kemerin çikolata rengi olması herşey herşey süfer mmmmmm magnumm[hline]so much to live for so much to die for [hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 cornetto mornetto hikaye.. magnum her zaman daha iyidir! reklamı da yönetir ayrıca magnumun! romantik olacan da noolacak.. onun da sonunda evlilik çıkıyo bi şekilde.. evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali.. her türlü oraya çıkacak yolun.. ne kadar kestirme yoldan yaparsan o kadar iyi işte.. :)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 SİZİ GİDİ KORNETTO DÜŞMANLARI !! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Ben kahraman maras dondurması yerım valla hastasıyım ole ekmek arası manyak olur.....kız meselesıde zaten dondurmayla olmaz olsaydı ben ızmırdekı butun hatunları...neyse..... :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 yiyemiyorum magnum u maxi ben ya.. ne kadar zor birşeydir bana eziyettir... çikolataları düşer, sonra dondurması erir felan filan.. olmaz al cornettoyu aç ambalajını, ye paşalar gibi..[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 hop mağnumun özellikle içi karemellisine laf yok o artık bir dodurma deyil o daha üstün bir varlık o yeryüzündeki dondruma ve çikolatalarım Tanrısı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 En güzel dondurma reklamı MAX bi kere. - Hadi MAX'larımızı yiyelim ve canavarı öldüreliiim.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 said: Mirage, 07 May 2003 09:37 tarihinde demiş ki: En güzel dondurma reklamı MAX bi kere. - Hadi MAX'larımızı yiyelim ve canavarı öldüreliiim.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz en ucuzu ve en güzeli, reklamı da süper.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 said: fizban, 07 May 2003 10:13 tarihinde demiş ki: gidin ice çiko yiyin kardeşim cornetto da neymiş. ice çiko aşkıyla eriyorum[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! sen git 5 milyon var böle dandik isimli dondurmalara olm yaptıkların imzanla çelişiyo haberin ola hehea[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Diranmeyin kafirlerrr! magnum karamellinin önünde diz çökün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 eriten reklamlar kuşağı[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 lol bone cd'ye çekicek müziği sonra arabayı alıcak, takıcak cd'yi bir elinede cornetto peugeout reklamı tribinde gezicek bebek sahilinde[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Öz italyan Dondurmalari derim....bögürtlenli ve üstüne soslu sahne döküyorlar...algida panda falan hikaye yaninda...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 said: Fegro, 08 May 2003 00:03 tarihinde demiş ki: Öz italyan Dondurmalari derim....bögürtlenli ve üstüne soslu sahne döküyorlar...algida panda falan hikaye yaninda...[hline] nerde bu canım çekti şimdi o sosu söyleyince eheah[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bu arada karşı çıkan bi ton insan olacak ama bence o reklamdaki kız baya güzel. (azgın pzvnk)[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 algida cartedor almış annem duruyo buzlukta heuau bunları okuyunca canım cekti hemen yumulayım bu arada reklamdaki kız süper :) *!severek izliyoruz*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 zaten algida'nın reklamında güzel olmayan bir bayan oynattığını hatırlamıyorum.. :) (bir de geçen sene dansedip dondurma yiyen bayanlar vardı)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Robot oynatıyodu mesela P:[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 robot bile taştı be huaeuae[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar