Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mükemmel bir reklam her izlediğimde içim eriyor ;( Tam beni tarif ediyor ya ben çoğu kişi gibi kızları cinsellik şeysi olarak görmem aşık olurum ben bardım zaten (: Böyle şimdi bardmışım ağaca sırtımı yaslanmışım kız arkadaşım kucağıma başını dayamış [arwen gibi ibir kız] ben ise mandolin çalıyorum bi de goatee sakalım var böyle ahah hep hayalimdir (: Aaah ah her reklamı izlediğimde bu aklıma gelior.Seviglim olursa cornettom diye seslenicem.[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 evt ya aynen aaah ah o sarkıyı soyleyen kızın sesi de cok guzel ya[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Nil karaibrahimgilmiş söyleyen ... öldüm.[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 laf reklamlardan açılmışken cornettoya karşı nötrüm fena değil .. ama magnum reklamına hastayım arkadaşlar eaea dağılıyorum ya o kadının seksiliği falan gözler aşmış sora kemerin çikolata rengi olması herşey herşey süfer mmmmmm magnumm[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 şu sıcak yaz günlerine doğru yaklaşırken bu reklamlar harbi buz etkisi yapıyor![hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Gariban orduma katılın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: Deep-Night, 03 May 2003 20:33 tarihinde demiş ki: Nil karaibrahimgilmiş söyleyen ... öldüm.[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... hadi canım inanmam valla nerden orendin?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Aman jankis hiç romantik dielsin. :yapma:[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 fena değilde :) magnum reklamına uyuz oluyorum [Bu mesaj orc_lord tarafından 03 May 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: Demon_of_Hell, 03 May 2003 20:50 tarihinde demiş ki: şu sıcak yaz günlerine doğru yaklaşırken bu reklamlar harbi buz etkisi yapıyor![hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Gariban orduma katılın lütfen bide soğuk duş etkisi var :P ya harbiden ama bitiyorum o iki reklamada algida ne yaptıysa artık :)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe --------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Love is nothing With out fucking...[hline]Alexi Septimus , Necromancers Cold as Corpse. kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 ikisi de hoş ama ürün olarak beğenmediğimden almamı sağlayamıyorlar.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Siz deepin dediklerini bi gün duydunus ben hergün bu eziyeti çekiyorum :) her sinemaya gidişimizde ya boston denilince sevinir ( kendisi geçen yaz ordaydı ) yada kornetto reklamı çıktıında :D ( adam bard fetişisti :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Bard rulz bard verin bana baaaaaard asdaf[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Bence en güzel dondurma reklamı Magnum'unkiler.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Ya ne magnumu ya siz anlamıyorsunuz kardeşim aşktan maşktan ! Tamam bugüne bugün delikanlıyız ama ... yani kızları da bir et parçası olarak görmemek lazım :hrr:[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 sende kızları ormana götürüp kucaına oturtup mandolin çalıosun ama insanlarım zevkinke karışamassın.. Şahsen bende kızları sadece bi et parçası olarak görmüorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mandolin rulz aşk rulz bard rulz goatee sakal rulz tamammı.O kadar.[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Kes lan ! Sarılacivert oakley gözlüklü bard :) bide utanmadan kapalı alanda takıosun cık cık cık[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Lütfen kişisel tartışmalara girmeyelim.[hem kapalı alanda gözlük falan takmadım ben][hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Takıosun yazma karizma olsun die :)[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: Deep-Night, 03 May 2003 20:29 tarihinde demiş ki: Mükemmel bir reklam her izlediğimde içim eriyor ;( Tam beni tarif ediyor ya ben çoğu kişi gibi kızları cinsellik şeysi olarak görmem aşık olurum ben bardım zaten (: Böyle şimdi bardmışım ağaca sırtımı yaslanmışım kız arkadaşım kucağıma başını dayamış [arwen gibi ibir kız] ben ise mandolin çalıyorum bi de goatee sakalım var böyle ahah hep hayalimdir (: Aaah ah her reklamı izlediğimde bu aklıma gelior.Seviglim olursa cornettom diye seslenicem.[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... (pijamalı cüce mode) Eheh ilginç. Şimdi bu reklamde cinsellik yok öyle mi? Pekiii.. Sence o kız ve eleman, aynı anda kornete dokunduktan sonra tekrar aynı anda nereye dokunacaklar?.. Tövbe tövbee.. Açtırmayın boxerlı cücenin ağzını akşam akşam. Hastayım bu "kızları sadece et olarak görmüyorummm ayy" muhabbetine. Nedir bu yeni bi kız tavlama metodu mu? Hay.. Yok kardeşim yok, kaldırmayın beni yerimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 apuhauhauh :) ayıp ettin cüce :)[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 cüceler yönetir ve sallar.. 8-)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 lol harbi aramızda yüksek sayıda bayan olsa bu 'ben kızları et olarak görmüyorum' triplerini anlayacamda erkek erkeğeyiz büyük oranda kimi yiyorsunuz ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 birisi "cornetto'yu" diyecek sanki.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar