Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

plotu biliyorum kabaca neler olduğunu, iyi-kötü diye hüküm koyacak kadar izlemedim zaten. hiç izleyesim de yok çünkü 10 yaşındaki hali cidden ilgilendirmiyor beni aang'ın.

izleyip izleyip gelip forumda "NE KÖTÜYDÜ YA BU KADAR MI KÖTÜ OLUR" diye her hafta seveninin zevkine limon sıkma merakım da olmadığından ilgimi çekmiyorsa bir seri hiç dokunmuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ilk seri bundan 93843983984938493 kat filan daha güzel.

Bu seri kötü demiyorum, güzeldi, izledik işte her hafta çıksın diye bekledik te... İlkinden sonra o kadar büyük bir kalite düşüşü var ki edilen lafları sonuna kadar hak ediyor kesinlikle. İlk serinin hatrı olmasa bu kadar izleyici bulması imkansız bir kere.

Hem eski karakterler filan bir sürü şeyle bağlantısı var, eskisini izlemeden bundan nasıl zevk alabilirsin ki? Aang i, Toph u, Sokka yı filan hiçbirini bilmeden flashbacklerden birşey anlayabildin mi mesela? Onlar görüldüğü zaman ilk seriyi izleyenlerin tamamı gibi gaza geldin mi? Ya da ilk serinin karakterleriyle bağlantılı yeni karakterleri/olayları biliyormusun? Cabbage corp gibi subtle esprilere filan değinmiyorum bile, tonlarca var.
Bunlara cevabın hayırsa kötü bir haberim var: Legend of Korra nın yarısını filan boşa izledin eheh^^
(Diğer yarısı da Korra nın memeleri zaten)
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

İlk serinin hatrı olmasa bu kadar izleyici bulması imkansız bir kere.

Hem eski karakterler filan bir sürü şeyle bağlantısı var, eskisini izlemeden bundan nasıl zevk alabilirsin ki? Aang i, Toph u, Sokka yı filan hiçbirini bilmeden flashbacklerden birşey anlayabildin mi mesela? Onlar görüldüğü zaman ilk seriyi izleyenlerin tamamı gibi gaza geldin mi? Ya da ilk serinin karakterleriyle bağlantılı yeni karakterleri/olayları biliyormusun? Cabbage corp gibi subtle esprilere filan değinmiyorum bile, tonlarca var.
Bunlara cevabın hayırsa kötü bir haberim var: Legend of Korra nın yarısını filan boşa izledin eheh^^
(Diğer yarısı da Korra nın memeleri zaten)

ilk serinin bende olumsuz bir izlenimi varken beni izleyici olarak çekti mesela heh.

anladım flashback'lerin hepsini, kim kimin babası/anası, kim kimle evlenmiş filan biliyorum. IROHMAN kimin onuruna adlandırılmış vs. korra gazının ertesi gün tv'de şamayalan'ın filmi çıkınca ilk sezonun özetini görmüş kadar oldum zaten. cabbage corp filan onları da biliyorum lol.
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/326/513/98e.jpg
eski charları görünce gaza gelmek için önce eski serinin gaza getirmesi ve izletmesi lazım, bende olmadı. ilgimi çekmediği halde sırf biraz daha background öğrenmek için öyle uzun bir seriye başlayasım da yok.

işte en son hadi herkes övüyor diye bir gundam izleyeyim dedim, bin pişman oldum. neyse belki bakarım bir boş vaktimde madem bu kadar övüyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...