fixmen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Gelsin gelsin özlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 patlatamadım ben cbr'yi. jpg iyidir. hadi devamı gelsin. zuko'nun annesi nerdeymiş öğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 neyi patlatçan ablacım ya, comic book display programı kuruyorsun, otomatik olarak tüm cbr ve cbz dosyalarını görüyor. hani nasıl mp3 dosyasına çift tıklayınca winamp açılır ya, cdisplayex kurduğunda da cbr dosyasına çift tıkladığında açılıyor ve okumaya başlıyorsun. hem "jpg iyidir" diyorsun da, o cbr'nin içinde zaten resim dosyaları var. sadece tek bir arşiv dosyasında toplanmış. winrar ya da 7-zip ile open archive yapıp açabiliyorsun görebiliyorsun içindekilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 kurmadım kuramadım cbrleri mac'e been. sevmedim sevemedim gereksiz arayüzleeeri yüzleeeeriii.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 valla pek güzel oluyo. splash page'leri, double pageleri, sağ sola yatan sayfaları hepiciğini güzel güzel gösteriyo. arta alana kenar renginden örnek alıp dolduruyo. mis mis. mac için cakması bu var mesela http://jomic.sourceforge.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ema sen bunu illa yüklicen mace yoksa rahat etmicez ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 hakkaten ne üstüme geldiniz be. yüklemiycem işte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ben irfan view den okudum çogzeldi tamam mı ama bu programda otomatik yakınlaştırıyormuş iki tık eksik yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 diren ve efsane ol Ema. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ayrıca kolonileri dağıtacağız derken bildiğin ırççılık yapmaya başlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Zuko haklı orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Zuko'ya ben kırgınım orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Ve o büyük an geldi.. Bir dizi haber ekibi tarafından The Promise Part 1 Türkçeye çevirildi. Çeviri gayet iyi. Link ; http://www.birdizihaber.com/2012/01/avatar-last-airbender-promise-part-1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 çok büyük anmış hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Bone said: çok büyük anmış hakikaten Evet benim için büyük an ? İngilizce okuyamadığım için Türkçe okumak daha bi hazıma gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Seele said: lan senin su animeye basladim olm cok hüzünlü. Ezel seyreder gibi salya sümük evde agliyorum bildigin beygir gibin höykürüyorum. Katawa Shoujo adamı sevgilisinden ayırır. Ki bir ton herifi de ayırdı zaten. "Arkamda sevgilim uyuyor, Rin'le daha yakınız, sorunlarımız var ama en azından çözüyoruz zamanla" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Yeni trailer'ı süper yapmışlar. http://uk.ign.com/videos/2012/02/24/the-last-airbender-legend-of-korra-trailer-debut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 güzele benziyor, biraz kısa ama yeni görüntüler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 How soon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Güzelde bir aang tadı vermeyecek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 o diil de çizgi romanın 2. ve 3. bölümleri çıktı mı? hiç ilgilenemedik, kaçmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 http://vimeo.com/38018004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Ahahahah çok tatlı Yalnız bayağı farklı olucak gibi. Bunda da dolaşıp dolaşıp bending öğrenir filan diyordum, daha o yaşta öğrenmiş hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yenir ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 evi yıktığın gibi de tamir et şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar