Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 7 tenzin aangin çocuklugunun yarısı gucunde deıl yalnız. Genel olarak bu ekipteki sıkıntı hayal gücü yok, probender ekibi zaten hep o kurallara bağlı kaldığı için anca disk atsın kaya atsın metal bükücülerde metal kırbaçlara esirler, abi siz toprakta bükebilionuz zemin toprak die uyarmıo kimse. Bi tek üstadın çıplak ayak olayı güzeldi eski günner gibi. korra zaten tırt, hala firebendingi zukonun ilk zamanları gibi kullanıo yaşına ve tecrübesizliğine verorm. beğenmedim ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 bending ölçeğine göre mi değerlendiriyorsunuz diziyi, senaryo, karakterler, felan hiç önemli değil yani? sadece the last airbender'i iyi kopyalayabilmişler mi değil mi diye mi bakıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Bir şeyi anlamadım Bu elemanlar şehrin polis kuvveti değil mi? Ben olsam zeplinle kaçıp "phew çok yakındı yihaa, neyse önümüzdeki maçlara bakarız" demektense şehirde ne kadar eli silah tutan memur varsa alır gider o evi yakar adamın başına yıkarım yahu. Bir sonraki bölümde gidecekler bakacaklar adam kaçmış olacak falan. Ne gereği var. Şehirde silahlı kuvvet mi yok, anlamadım. Çağır herkesi. Robotları adamın arkasına monte et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 7 ya ama o bending olayı güzeldi :/ böle güzel şeyler görmek istio insan ki karakterlerle uyumluydu bendin. Lin direk karakter-bending uyumu var. kaya gibi sert hatun, ama geri kalan? korra firebendingci resmen,ben aslında korra da azulayı görüyorum. Biraz zorlasan, biraz şiddet uygulasan azula sana. Aslında water tribe kafası beklerdim ondan. probenderlar zaten olayın ruhani kesminden baya uzaklar. e tenzin earthbender gibi savaşıo. valla ben bu bölümü beğenmedim :/. lin biraz kurtarıo gerisi çok pasif. bi katara toph zuko sokka yok yani. Gerçi tabi bu hazırlık episodu, yani lol avatarın karşısında bu adam neki yani işte bence bendingini alıcak bu adam o da ruhani side a geçip geri alıcak sonra tokatlıcak adamı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 red @red abi pek mantık işlemio ztn ya, işlicek olsa zaten bu 3 ünün yenilmemesi lazım o robotlara heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Aslinda korra ilk bölümde republik city'e geldigi gün baya bending sergilemisti. Ama sonra metalbender'lar gelip tutuklamisti. Yani sehirde öyle sokaklari bükim, kanalizasyondan su cekip yasak sanirim. Bu yüzden de abarti bendingler kullanilmiyo olabilir. Gene de tatmin etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 dragonball z izleyin, bir bendingle gezegene terraform çekiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 o kadar uzağa gitmeye gerek yok ki http://www.youtube.com/watch?v=w_Ko7VusR04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 xunn said: Asıl umdugum Amon'un bender olması, ama prensipleri yüzünden bend'lememesi. Çarpık da olsa prensipleri, evil'lara biraz depth lazı. Son haftaların en iyi yorumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Toph çok op yahu.. Bu seride de anca disk fırlatıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 yine tırt ya. toph olmadan dizinin bi anlamı yokmuş. gerçi ayak hareketinden ve açıkladığı planından sonra lin'den bi şeyler bekliyorum ama hayırlısı bakalım. toph rule. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 diziye "tırt" diyenlerin legend of korra diye başka bir dizi izlediğinden şüpheleniyorum, hakan şükür futbol maçı felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 yeni bölüm yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_Legend_of_Korra_episodes#Book_One:_Air_.282012.29 said: "Out of the Past"[10] TBA TBA June 9, 2012 TBA http://www.youtube.com/watch?v=Eal4fep7pK4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 bone quake, batman vs gibi bunu da savunmaya başlamış. 2 3 sayfa sonra wotlar döşenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 yooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 şu dizi bariz tla dan daha iyi bone a hak veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 tla'dan daha iyi mi o konuda bir şey diyemiycem, tüm bölümler bitsin de daha sağlıklı karar veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bu arada castte dante basco varmış. zuko geliyo sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 samaella said: Toph çok op yahu.. Bu seride de anca disk fırlatıyorlar :D Oyunun kuralı o değil mi? ne bilim hatırlamıyorum birininde çıkıp yerden toprak yığını çıkardığını veya gelen atakları önünden çıkardığı toprak/taş yığını ile kendini savunduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 spoo işte aslında bolinin böyle dövüşmesi normal, mako da öyle. Göremmiş adamlar, hayat boyunca pro bending kurallarına sandık kalırsan olacağı bu. Zamanla gelişir diye ümit ediyorum.(mako-bolin ikilisinin o demir bender guardı alışı süperdi mesela, öle şeyler görmek istiyoruz, akıllı bending ) Hadi korra da tecrübesiz, gerçi o ilk bölümlerde güzel bendingler sergilemişti. Şapşallığına veriyorum onun da. Ama linle tenzin en abi. Hadi lin gene affedilebilir, ilk defa wolverin tarzı bi yaklaşım gördük, hatun bildiğin yedi mechayı, peki ya tenzin? ayıb nan. uçar kaçar şeyler beklerik ondan az daha. akıllı bending isteris!. Heh umarım görürüz ya. Bu arada, zuko hayattaymış evet. Oh süper olcak inş, düzgün bi firemasterdan öğrensin korrada görsün. Hatta şey bekliorm, bi şekilde amon zuko veya kızına sataşıcak, tek hamlede yicekler agayı öle bişi bekliorm bölüm sonunda heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 TLA da da böyle yumruk boyutunda ateş/rüzgar kullandıkları oluyodu arada sırada da, dövüşlerin büyük bölümünde hayvan kadar kütlelerle dövüşüyolardı. Aang nispeten daha basit saldırılar kullanıyodu genelde 1-2 kişiyi uçuracak ufak rüzgarlar spamlıyodu ama yeri geldiğinde de koskoca kayayı savuracak hortum da çıkarabiliyodu. Zuko ve Azula bayağı AoE girişiyolardı, Katara etraftan su bulabilirse elini korkak alıştırmadan bol bol kullanıyodu. Toph zaten malum:D Bunda hepsi firebolt firebolt firebolt. Gerçi Korra nın da yakın dövüşte savurarak filan da farklı hareketler kullandığı oluyo ama yine de ilk seriye göre bayağı zayıf kalıyo hareketler. İlk seriyle kıyaslanabilecek büyüklükte bending görmedik pek, bir tek Korra nın earthbendingleri sayılabilir belki(o da Toph la kıyaslamamak şartıyla, o zaman onlar da komik kalıyor), bir de Lightningbolt Zolt un Amon la kapışması sırasında bayağı fazla kullandı. Gerçi Mako nun da lightningbending yapabildiğini filan da gösterdiler, ortalığı yıkıp geçirebilmesi lazım ama olmuyo işte... Gerçi kıyaslamaları yaparken ilk serinin sonlarıyla kıyaslıyorum hep, oradakilerin hepsi bol bol xp kasmıştı, Korra-Mako-Bolin filan daha noob. İleride onlar da gelişince onlardan da bol bol epic level bending görürüz diye tahmin ediyorum. Böyle büyük hayal kırıklığı gibi gözükmesinin tek sebebi Aang/Katara/Toph/Zuko daha 13-14 yaşlarındayken epic level bending spamlarken Korra/Mako/Bolin in 17-18 yaşlarında hala ilk seri karakterlerinin 12-13 yaşındaki halleri kadar güçlü olmasından kaynaklanıyor bence(bir de Korra daha bacak kadar veletken 3 element bükmeyi öğrenince 17 yaşına geldiğinde Aang i fersah fersah aşmıştır, direkt epic leveldan başlar bol bol bending izleriz diye umuyordum, biraz da o yüzden hayal kırıklığı oldu). Karakterlerin yaşlarını görmezden gelirsek 7 bölümde gelişmemiş olmaları gayet makul, zamanla çalıştıkça güzelleşmesini umuyorum. Hele 1-2 defa berserk avatar state görsem benim gönül yaylarım hemen gevşeyecek zaten^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 abo abo bu tylee hani koyshilere chi blocku oretıodu bunlarla bizim amoncuların alakası olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 yeah Bazı videolardan görüldüğüne göre sonraki bölümde Korra Fire Breath kullanacak. İnşallah Zuko gelip şöyle epic hareketler öğretir Korra'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar