Fly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 7 guzel olmus cabbage geyigi eheh baya tatmin oldum dovus sahnesinde, tak tuk giristiler kan yara bere olmasa da benderlarin sorunu dovus sanati bazli olsa da en fazla yakin mesafede alevli tekme savusturma gorduk fiziksel temasa zuko haric ciddi ciddi giren gercekten hatirlamiyorum yeni jenerasyon da short range missile/aoe kafasindaydi en fazla kiz direk temasin kendisiyle alakadar oldugu icin blokcu vatandaslara denk performans sergiledi dusuncesindeyim tepeden inme combat ability durumundan ziyade amonun hakikaten bambaska bir planlari yoksa asaminin is cevirmesi mantiksiz bence icten cokertmek vs olabilir belki de pek sebebi yok bunun kiz babasini dovdu ve gitti ne malikanesi muhtemelen kem kum dedirterek kalacaktir tenzin o gel seni berkliyorduk demedi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Sonraki bölümlerin isimleri ; 8.Skeleton in the Closet 9.The Will of the Firelord 10.Tahno's Love Triad 11.Festival of White Lotus Bloom 12.The Avatar's Promise Not: İlk sezon 12, ikinci sezon 14 bölüm. Edit: sıralama 1 bölüm fln yanlış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Tenzin zipladiktan sonra saglam bi tane koyamadan indi ya, ona cok icim gitti. Soyle Aang gibi cakicakti iki tane, onda sonra dusse de olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 bölüm güzel olmuş, hikayenin bir-iki yeri klişe geldi ama güzel. bu arada ben tahmin etmiştim bunu hehehe. babanın amonla ortak olduğundan şüphelenmiştim. hatta aslında kızın bunu bildiğini ama takım içinde casus olduğundan bile şüphelenmiştim. henüz kız masum gibi gözüküyor, ama aslında casus olduğu ortaya çıkarsa şaşırmayın heheh. öte yandan ilginç bir not: aang airbender idi, bu yüzden çoğunlukla airbend kullanmayı tercih ediyordu. korra'ya waterbender diyoruz, ancak çoğunlukla firebend kullanmayı tercih ediyor. eğer "ilk bölümde firebend öğrendiğini gösterdik, o yüzden hep firebend göstermeye devam ediyoruz" diyerek kolaya kaçmıyorlarsa, aslında arkaplanda "sen evlatlıktın korra, firebender çocuğu idin, biz bulduk seni water kabilesinde yetiştirdik" hikayesi çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Sırası var Avatar'ların, o olmaz. Ateş bükmek karakterine daha uygun kızın hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ha evet o kısmı atlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ŞU BÖLÜMLERİ 1 SAAT YAPSANIZA ARKADAŞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ops buldum/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 7 güzeldi son bölüm de artık bizim hero'lar biraz daha az hırpalansa ya. probending dışında çoğu yerde kesin bir sonuca ulaşamıyorlar hala. hadi lin ve korra indi, dedim tenzin bitirsin işi en azından ama yok. korra'nın mako ve bolin ile ters düşmemesi iyi oldu, bir an ciddi ciddi hiroshi'nin suçsuz olduğunu düşündüm çünkü. herkesin air temple'da olması iyi oldu, daha rahat koordine olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 güzel gidiyor :) 7 bi kere o savaşçı robotları almak için en uygun element hava, havanın olayı geçiştirmek, kaçarak dövüşmek değil mi? beklentim böyleyken tenzin'i ilk kez dövüşürken izleyince tatmin olmadım. bitchslap bekliyordum, paketlendi yaşayan tek air master :( lin'i zaten seviyordum, bi de ayakkabıyı sıvayıp bakınca evde sevinç rüzgarları esti. <3 lin metal benderların saflık yüzünden platin bükememesi detayına şapka çıkardım. lahanacı amcanın götürülürkenki feryadına güldüm. bi de o pis 3 kuyruklu herifin yılan olduğundan emin oldum. lin ile tenzin'e de kıl oldum, kendilerine kurulan tüm tuzaklara laaap diye düşüyolar diye. moar tenzin kids ve avatar lore diyerek bitiriyorum yorumlarımı. yazarlar akıllı olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konsildeki adam amon ya da amonlar ortak diyeceğim ama fazla star wars kaçıyor, yapmazlar bu kadar klişe gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Yaraticiliktan eser yok bu seride acik konusmak gerekirse. Gayette mümkün isbirligi icinde olmalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Tenzin 2 seferdir dayak yio kolayca Aang'in gelip "Son, I am disappoint!" demesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Ayfon said: Yaraticiliktan eser yok bu seride acik konusmak gerekirse. Gayette mümkün isbirligi icinde olmalari. önceki seride "yaratıcı" olan ne vardı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 bu tür anime/çizgi filmlerde yaratıcılığa güçler açısından bakılmamalı hepsi neredeyse birbirine benziyor.Esas yaratıcılık genelde karakter tasarımlarında ortaya çıkıyor ki bu da gayet doyurucu değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Bone said: Ayfon said: Yaraticiliktan eser yok bu seride acik konusmak gerekirse. Gayette mümkün isbirligi icinde olmalari. önceki seride "yaratıcı" olan ne vardı ki? bu seride "yaratici" olan ne var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 tek yaradıcı allahdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 krology'nin dediği doğru, katılıyorum. demek istediğim de o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=a_XBlagXLeQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=C2jbB7invzA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Tenzin'in dövüş teknikleri süperdi ya keşke biraz daha uzun çekselermiş o kısmı. hele iki koldan hava büküp böyle tekerlek gibi bişey sürmesi falan ohaaa diyerek izledim :D bunun dışında güzeldi bölüm, ilk başta aang'e saygımdan izliodm diziyi de gittikçe güzelleşmeye hikaye karakterler oturmaya başladı. ama şu tenzin'in veletlerini daha çok görmek istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 korrayı öldürtseler dizi daha güzel hale gelecek bence. yemişim avatarı diziye bişey olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ilk kez sarmadı beni bi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 myepisodes bi hafta ara gösteriyo. doğru mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar