Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 hamsilipilav aklima bu geldi yazini okuyunca. http://www.youtube.com/watch?v=1ZS8HqOGTbA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 hamsilipilav güzel yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Amon Energy Bending Gerçeği; If you watch the Guru episode, Guru Pathik explains that the sixt chakra, the one located at the center of the forehead, is the chakra that is blocked by illusion. I have a hunch that Amon has mastered an advanced form of chi blocking that completely shut down that chakra, giving an illusion of permanent deprivation of bending, which isn’t gone, but merely blocked. once a waterbending healer or maybe the avatar learns how to unblock that chakra, the bender will regain his bending ability. it certainly is not energybending. if nothing else because of the light show, but also because out of a few hunderd people watching him doing that, a few would pick up on the fact he is in fact bending, and have a few words to say about the leader of an anti-bending movement being a bender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 işte bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 evet evet en mantıklısı bu avatar o bendingini kaybedenleri tekrar düzeltir üstüne bendingi olmayan bizlere de bending verir inşalllaaaah amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Abi Korra marvel süper kahramanı değil. Eğitim alan bir kız. Pro benderlardan dayak yiyebiliyor falan. Her bölümde dünyayı kurtarmasını beklemeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 biz de onu dedik zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Kafasina vurunca avatar state'e gecirtmesinler artik baydi. Ögrensin adam gibi kullansin potansiyelini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 iyi bölüm olmuş hafif bişiler gösterdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ya bölümler çok kısa değil mi ya, bödöf diye kalıyorum ekran karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Zuko yaşıyormuş 87 yaşında. 5.bölümde onun kızını görecekmişiz. Zuko barış elçisi olarak geziyormuş dünyada (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 tam dayaklıksın ya nerde aga bu bölümün modu, lan en zevk aldığım şey teori tartışmak resmen başlığa girmek istemiyorum içine sıçtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 lan bu spo değil zaten nickin sitesindeki bir flashta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 benim bi teorim var bu amon un kimliği ile ilgili teori ama yinede spoya alayım. beyler amon aslında sokka, demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 zannetmiyorum katara oldu gitti diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 amon Son bölümde gözlerinin sarımsı bi ela olduğunu gördük ki fire nation kraliyet ailesinin karakteristiği olduğundan dikkat çekti(Ozai/Azula/Zuko/Iroh filan hep ela gözlüydü). O yüzden o aileden biri çıkma ihtimali bayağı yüksek geliyo. Ama en büyük ihtimalle lahanacı amca veya onun oğlu çıkıcak. Torunu filan da olabilir gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ses 1-2 test banmı yedim ne mesajlar silinmiş 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 4 çok başarılı bölümdü 4. bölüm. bana göre de şu ana kadar ki en başarılı avatar bölümlerinden biri. korra'nın bölüm boyunca duygularını ve korkusunu çok iyi yansıtmışlar, sondaki ağlamasını resmen hissettim. sondaki rüya'da aang'in republic city'deki hallerini görüyor değil mi ? tenzin'e baya benzemiş aang daha sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 tenzin aange benzemiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 sütçüden değil ya! benzeyecek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 the promise part 1'i okumamış olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 amon lahanaci olma ihtimali sokka mokkadan daha yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Hala 5.bölümün leak olmaması tuhaf ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 bugün yayınlanmıyo mu zaten ne liki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar