Harvey Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Şöyle bi resim dolaşıyor internette ingilizcem olmadığı için spoiler olup olmadığını bilmiyorum Amon'un bükme almasıyla Aang'inki kıyaslanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Pek spoiler sayılmaz(3. bölümü izlememiş olanlar için sayılabilir aslında). Aslantosbağa ve Aang energybending kullanırken hem alna hem göğse dokunarak yapıyolarmış, Amon sadece alna bastırarak yapıyomuş o yüzden Amon un kullandığı teknik energybendingden farklıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 bu adam mesela bu farkı bulmuş böle detaylı açıklamış sonra yatağa girip gece ne düşünüo bugun de dünyayı kurtardım falan mı huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 objection! boynundaki bir noktaya da dokunuyor farklı bir chiyi bloke ederek ışık şovunu engelliyordur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 onların da hoşuna gidiyo demek ki dokundurtuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Geçen sayfalarda acayip bir spoyler yağmış sanırım :/ Dizinin sonunu görmek istemediğim için burdan bir süre spoyler açmayayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 water tribe, water tribe everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 dayanamadım leaked bölümü izledim. leak meak, böyle idare edicez herhalde. çünkü tek kelimeyle hastası oldum, sabırsız birisi olduğumdan bekleyemiyorum esas release vaktinin gelmesini. en sevdiği 5 amerikan çizgi filmi batman, batman beyond, gargoyles, avatar the last airbender ve spawn olan birisi olarak diyebilirim ki, 10/10'luk bir dizi bu. hikaye anlatımından tut, müziklere, animasyonlara, çizimlere kadar her şeyi özene bezene hazırlamışlar. eğer diğer bölümler de bu kalitede devam ederse, sanırım en sevdiğim amerikan çizgi filmi olacak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Açınca gifler gözükmüyor bikere üstlerine tıklamanız lazım. Fazla önemli bi spoiler değil,aangi merak edenleriçin; http://26.media.tumblr.com/tumblr_m33tzqBMOD1qga91fo1_500.gif http://29.media.tumblr.com/tumblr_m33rqylCJr1qga91fo1_500.gif http://28.media.tumblr.com/tumblr_m33tzqBMOD1qga91fo4_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 abi nerden leakliyolar bunu gidip nickin binasını mı soyuyolar napıyolar ? valla bi gün atar yapsa nick, yok size avatar itolitler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 sizi kınıyorum ve size laflar hazırladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Şimdi beyler, tabiki dayanamayıp bu kaosa neden olan spoya ( hatta sponun adını spo taglemiş arjkadaş ) göz ucuyla bakındım tadım kaçmasın diye bbakmadım ama kaçtı bile. aşşaya bi çizgi çekiorm, bundan sonra bu topikte gelecek bölümlerle ilgili sadece yazısal theorycrafting olsun. Böle leaked bölüm foto falan koymayın. Yazın bişiler bence böle olabilir diye, eskiden geçmişten bişiler koyun bak şu bu diye kıyaslama yapın ama o kadar. Eğer bu tarz spo koyarsanız bütün izlemediğiniz filmleri izleyip size spo atıcam maildan öm den ona göre harasslıcam ------------------------------------------------------------------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Hay... bi kim ne yazmis okuyayim dedim mayin tarlasina donmus burasi. lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 adamlar uluorta sitarbaksta mi calisiyor yahu nasil boyle leak olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ya bu simdiye kadar konan leak'ler sadece bi sonraki bolumden mi bari ? yoksa sezon sonuna kadar aciklanmayacak bir sey gorduk mu : ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Niye baktın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ilk konan spo'yu diyorum iste, burada o kadar kisi niye baktiysa ondan baktim, normal bolum konusuluyo, hic leak falan da yazmamis, tikladim oyle okurken, ne biliym o kadar ciddi spo cikacagini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Bölüm 4 internete düşdü kalitesi idare eder izlemek isteyenler ; http://avatarlegends.forumotion.eu/t159-104-the-voice-in-the-night-streaming Download ; http://adf.ly/go/174606cfebe1958490364553599b13fe/aHR0cDovL2ZpbGVzbWVsdC5jb20vZGwvRVA0LmZsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 4.bölüm hakkında Aangi görmüş olduk, Amon merhamet etmese Korraya güçleri gidecekti yolun ucundan döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 HD? Değilse Pazar sabahı HD düşer, onu beklerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Değil galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Redeagle said: Geçen sayfalarda acayip bir spoyler yağmış sanırım :/ Dizinin sonunu görmek istemediğim için burdan bir süre spoyler açmayayım bari. Suark said: Şimdi beyler, tabiki dayanamayıp bu kaosa neden olan spoya ( hatta sponun adını spo taglemiş arjkadaş ) göz ucuyla bakındım tadım kaçmasın diye bbakmadım ama kaçtı bile. Eğer bu tarz spo koyarsanız bütün izlemediğiniz filmleri izleyip size spo atıcam maildan öm den ona göre harasslıcam kfg said: ya bu simdiye kadar konan leak'ler sadece bi sonraki bolumden mi bari ? yoksa sezon sonuna kadar aciklanmayacak bir sey gorduk mu : ? "I am your father" fotoğrafından bahsediyorsanız, o "dizinin sonundan spoiler" değil, konuşulan şu: bir sonraki hafta göreceğimiz bölümden bir kare. tenzin kabus görecekmiş, ve bu kabusta amon babası olcakmış felan. böyle bir şey nasıl leak olur, ve neden arapça, onu bilmiyorum. o resmin fanart gibi bişi olma ihtimali de var belki. kısaca, şimdilik önemsiz bir resim olduğu söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ohh iyi, ondan bahsediyodum ben de, neyse sezon yalan olmamis bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 aangi gördük sonunda. ama çok tip olmuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 HarveyQuinn bir daha son bölüm hakkında konuşuyorum kılıfı altında sonraki bölümlerden leak'ler yayınlarsa banlayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar