Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mum_Chamber said: uzerinde cok calisilmis, belli. ama konu gecisleri cok cocukca olmus. - hayir republic city'de kalamazsin - yok vazgectim tamam kalabilirsin - ?? abi türk dizisi mi bu 15 bölüm mü harcayacaklar şu mevzuya hayır koca 3 element trainingi 5 dakkada geçtiler buna mı takıldın abi gfsdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 torrentte buldum ama görüntü kalitesi baya kötü, beklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mum_Chamber said: uzerinde cok calisilmis, belli. ama konu gecisleri cok cocukca olmus. - hayir republic city'de kalamazsin - yok vazgectim tamam kalabilirsin - ?? aslında gayet mantıklı olmuş orası adam avatarın güvenliğini istiyor, eğitim yerinde kalıp eğitimlerine devam etmesini istiyor. bu sırada kendisi republic city'de işleri yoluna koymaya çalışıyor. aldığı sorumluluğu tek başına yapmaya kendini mecbur hissediyor. avatarın gelmesine bu yüzden karşı çıkıyor. avatar gelip ortalığı dağıttığında kendisine karşı çıktığı için kızıyor, geri yollamayı düşünüyor. öte yandan korra onun yardıma ihtiyacı olduğunu, tek başına halledemeyeceğini söylediğinde, işlerin daha da kötüye gittiğini ve ne kadar çabalasa da çabalasın bir yerde tıkandığını düşünüp korra'nın teklifini kabul etmek zorunda kalıyor. airbenderdan bahsediyoruz bu arada, airbenderlar earthbenderlar kadar "dediğim dedik" şekilde hareket etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 usenet'e kötü görüntü fln bile düşmemiş daha ya. öm pls =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 slm ;) öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 bende istiom öm =3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ilk bölüm...ilginçç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 öm lütfeeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 torrent'te arayın işte, herşeyde de armut piş ağzıma düş demeyin. o değil de armutu niye pişiriyorsunuz, taze yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 o zaman alt yazı bekl.iyorum ben ing. fakirleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 armutu pişirip karamel falan döküyorlardı öyle bir tatlı görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 introdakiler son 4 avatar heralde bu sefer eğer ilki kyoshi ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 http://i.imgur.com/haBEc.jpg guess who Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Bence city eglenceli olabilir, guzeldi bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 öm atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ALLAHINI SEVEN LİNK ATSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bana da link atın lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 izledim ilk bölümü böle aangin torunları oğlu bilmemnesi gelince, böle heykelini görünce falan gözüm doldu lan bi de zaten çok güzel müzik dayamışlar lanet olsun ya baya beğendim ilk bölümü, gayet çok güzel olacak bu seri de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 -Deno- said: ALLAHINI SEVEN LİNK ATSIN deno torrent kullanıyorsun di mi, yaz işte siteye korra diye, çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 İlk bölüm güzeldi bence. Korra da bayağı hoş bir karakter olmuş, Aang den -azıcık- daha olgun ama yine de eğlenceli. Yalnız Iroh amca ve Sokka olmadan serinin bi yanı eksik kalmış, acilen eğlenceli karakter lazım. Yine de çok güzel olucak gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Iroh amca ya, çok sağlam karakterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 stream izliyorum şu an, güzel, önceki sayfalardaki teaserları izlediyseniz ilk bölümü izlemişiniz baya zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Türkçe altyazılı izlemek isteyenler ; http://www.dizimag.com/the-last-airbender-legend-of-korra-1-sezon-1-bolum-izle-dizi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 inanamıyorum süper oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 baya güzel başladı, korra'ya ısındı baya kanım. seslendirmesi harika olmuş. combat sahneleri gene pek güzel, avatar serisinin aksiyon sahnelerini hep çok beğenmiştim zaten. umarım yeni dönem birçok yapımda olanın aksine avatar çizgisini koruyarak devam edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar