Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 su degisikliklerle BE bariz oyunun en kotu raciallarina sahip 10 enchant + 2dk cooldownli mana potionli aoe silence cidden cooooooooooooooooooooooook kotu, %2 spell miss cekilri kiliyordu oda yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Klasik Blizzard taktiği, belf/draenei çıktığında en iyi raciallara sahiptiler. Goblin/worgen geldi, tahtı kaybettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=bYK0HCuLO2w&feature=player_embedded ahahaha veeee http://www.youtube.com/watch?v=bESGLojNYSo&ob=av2e 56 thumbs up alan yorum; Another WoW nerd redirected here from female worgen. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Ahaha horde için win win oldu bu, hem horde sayısı azalacak bg sırası kısalıcak hem de eli penisinde pvp/pve yapan adam sayısı azalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 pre order basladi suan blizz storeda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ben bulamadım yaw, link pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 battlenet accountunla login ol suanki accountunu upgrade edin uyarisi cikio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 parayı da direk çekiyo galiba çakal blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 http://media.mmo-champion.com/images/news/2010/october/presale.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 70 tl, aldım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bi ben alamadim sanirim paso error verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bendede hata verdi sonra kontrol ettim çekmiş, alan arkadaşlar bi baksa catalizmle ilgili bişe hesaplarına eklenmişmi bende eklenmedi sorun olduysa mesaj atayım blize paramı çektiniz hani oyun diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 10 kere aflan denedim ben eger hepsinden para cektiyse haha gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 e dijital dl şeysi di mi bu? 323423 saat 323 gb lık şeyi ttnet izin verirse indiririz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 The following problems have occurred: •There has been an error processing your request. For assistance, contact Blizzard Customer Support. bunu mu diyor sizde de ? ben de denedim kac kere, hep bu hatayı verdi... girip baktım simdi, bir sey de cekilmemis henuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 evet o hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 millet deli gibi abandı belki de =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 28/10/10 Battle net WoW Catacly UXBRIDGE GB - 68.95 TL vışş gitti paralar yaw alan biri bi sölesin hesaba bişe ekleniyomu boşa panik olmıyak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 kesin demiyim de para çekildiyse karşılıgını verir blizz merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Sırf CE istiyorum diye preorder etmiyorum hatta ilk gün oynama fırsatımı bile tepmeye hazırım da fena heveslendim lan. Korku düştü içime şimdi ya sıraya giremezsem oyunu bulamazsam diye sdfkjdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 750 mb civarinda bisey indiriyor degil mi? 600 kb ile 20 dkda indirdi, daha pek alan yok herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 700 mb'lık şeyin pre order la alakası var mı? Yada pre order'ın şu anda bize sağladığı bir şey yok dimi? Kartımda yer yok üzmeyin beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ee tamam order yapdım ama 30.6mb bır dosya ındırıyorum launcher acmadan bısı anlamadım ben bu olaydan sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Soru. Preorder yaparsak nereden yapıyoruz, ve ne zaman geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar