derFremdeSohn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 human'da hicbi set güzel durmuyo bence. Undead de daha güzel durma ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 oheuha boynuzlardaki asimetriyi görmemiştim. dikkatle bakınca başka şeyler de çıkıyo :D herp derp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mortis said: ben beğendim warlockı da böle simetri sorunu olan insanlar çok var cidden rahatsız olabilirler o helmden Hide helm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 o kadar sene en iyi set warlocklara geldi şimdi ağlamak hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 az once blizzin cata sitesine hic girmedigimi farkettim, enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Cataclysm Release Date Postponed (Not Official) A few weeks ago I announced that the target release date for Cataclysm was November 2. Well, according to an update I just got, the release has been postponed and Blizzard will try to release the game in early December. (Basically, either December 7 or December 14) The Cataclysm by itself will happen earlier and will let you play in the "new" zone for a couple of days/weeks before you can buy the expansion and access the level 85 content. Keep in mind that they're mostly inside info, they're not official and I just report them because ... well, I'm sure you all want to know when it's supposed to happen. MMOChamp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 raid token, heroic token, arena reward itemlar belli olmuş. hcler artık epic vermiyor :( 346 level rare reward koymuşlar. raid reward ise 359 epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 En güzeli. Eskiden epic almak epic'ti. Ne o öyle düz 5man'den EPIC. Fucking kids. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Güzel olmuş, ama ben hala azerothta uçmak istemiyorum, levitatele mapin en ücra köşelerine girme, buglu noktalar bulma zevkimi elimden alıyor adamlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 shattrath ve dalaranda yer alan major city portalları kaldırılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Süper. Oyunda biraz yolculuk gerekiyordu artık. Ne o öyle heryere zık bık port. Mage'ler insanları portlayamasın artık, zaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 http://imgur.com/zjTzN.jpg ne oldum değil ne olacağım demeli, sonra böyle çivili tahtayla dps yaparsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bu arada son build de combatı çay kaşığıyla buffladılar ambidex ile bikaç build oynamadım (2-3 gün) bandit's guilde ın %0 fazı da kalkmış direk %5 damage geliyor ilk aşama olarak. bu da nispeten ufak da olsa bufflar, forumlarda kimsenin yazdığını görmedim, sağolsun blizz eu forumları da olmadığı için betanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 SPARK BÜYÜKSÜN BİZE SS VER Edit: Arthas'ı kestik hala barut topluyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 abi neden ss koymuyorsunuz cidden koysanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 isteyin koyim http://imgur.com/k4dU7.jpg therazane teyze, ismi çok çıkmadı yere inemiyodum bişey insta gib çekiyodu çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Tam anasına bak kızını al olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Minikmiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Sparkcaster said: isteyin koyim http://img98.imageshack.us/img98/8977/59408279.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 http://imgur.com/j1l0i.jpg hello ladies, how are you, fantastic Im on a seahorse down under ocean, yihaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Ahahahaha güzelmiş baya. Yalnız yine balıkçı şapkası, yine yırtık emo tişörtü, yeni içerikte level atlamanın dayanılmaz hafifliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yok şapka quest var onla alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 http://www.youtube.com/v/QzPWoW6DY_U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Spidee said: Miraul said: horde a akrep gelio la :P ne devesi Abi Ally'a misler gibi aslan geliyor bize akrep. Akrep ne la. Winterspring Saber var diye biz de Un'Goro'dan tırt, hiçbir özelliği olmayan Raptor verdiler, aynı hesaba geliyor gene. Güzel mountlar istiyorum lan Horde'a =/ go home ally ayrıca @scorpion http://rageguy.com/media/2010/07/fuck-yea.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Ani fren yaparsa akrep görürüm o akrep fuck yeah diyenleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar