Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

ahn qiraj bayadır kendi kendine zone zaten, üstten 20 men in içi gözüküyo uçarken felen

ayrıc baugün vortex pinnacle yaptım heroic, dedikleri kadar kolaymış

ayrıca neye rollasam ezik kalıyo lan, rogu bufflamışlar güya çay kaşığıyla, fok nerf yemiş yine, zaten action barlardan kaldırmıştım o kadar tırt bi damage veriyo
main gauche un temel olayı daha fazla enerji şu an yani, ilerde ne olur bilmem de tırt gi damage buff ı offhand in damageini bufflamaları
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Total biscuit blackrock wipe vidyosunu koymuş. Çok iyi lan ehue. Yalnız ne kadar yorum okuduysam hepsi aynı, herkes nerflemesinler plix plix diyor

http://www.youtube.com/watch?v=QZMYeUbXePA

abi o videoda %30 civarına falan getiriolar

ve adamların gearı yetmio oraya o fight zor deil sadece gear check

ordaki 5 adam bi gıdım daha gearlansın direk yapılır o. yine easymode a döner.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Halls of Reflection tadında yapsınlar işte zorluk olarak, ama retard noktalarda los yapılıp kolayca bitirilemesin.

hor u los yapıp bitirmek bildiğin işkenceydi,nasıl kolay geliyordu insanlara anlayamıyorum,en azından o ilk çıktığında warr tank oynayan biri olarak işkenceydi,hiç gitmeyin durun kapıda diyodum :)los yaparak hepsinin healera one shot çekmesi saniyelik iş oluyodu
Sosyal ağlarda paylaş

Seperate said:

deadwoll said:

Halls of Reflection tadında yapsınlar işte zorluk olarak, ama retard noktalarda los yapılıp kolayca bitirilemesin.

hor u los yapıp bitirmek bildiğin işkenceydi,nasıl kolay geliyordu insanlara anlayamıyorum,en azından o ilk çıktığında warr tank oynayan biri olarak işkenceydi,hiç gitmeyin durun kapıda diyodum :)los yaparak hepsinin healera one shot çekmesi saniyelik iş oluyodu

aynen , HoR tanking en kolay kapı girişinde yapılıyor, los fln uğraşınca daha bir eziyet kesinlikle, bende nereye gidiosunuz lö? fln yapıorum random dayken ahah
Sosyal ağlarda paylaş

blackrock caverns zor değil dendiği gibi taktik yapmak ve biraz gearcheck, daha doğrusu "hp" check bi instance ben ilk yaptığımda 5 wipe ile temizlemiştik asdfs ama hepside taktik ögrenerek olmuştu ilk boss ta tank hariş herkes uzaklaşıodu fln sanırsam öle bişiler yapıp kesmiştik, 2.boss da addler gelio zorluo baya orası CC kesinlikle lazım magmadar bozması köpekli boss sorun olmamıştı son boss ta da baya mobil olmak gerekio tank olarak işte ateşe sok çıkar fln
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...