Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 hayda said: Patch 4.0.1 Stage 3 available on Background Downloader The 3rd stage of Patch 4.0.1 is now available on the background downloader, it looks like Patch 4.0.1 will hit the live servers very soon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 hayda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 forum kırılmış ss ler çıkmıyor ehue. background dl'de 5gb olan 3. part da belirdi, leş hız tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 2 gecedir max 300-400 mb indirebiliyordu client, dün gece yine bıraktım umutsuzca ama bu sefer 4 gb küsür olan patch 5 küsüre çıkmış ve sabaha bitmişti. Temiz 4 gb indirmiş, o 2 geceden sonra nasıl yüzüm güldü sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Wotlk'dan önce gelen 3.0.2 çok daha küçük boyutlardaydı diye hatırlıyorum ben, ama yanılıyor olabilirim :p 5 gb patch nedir yaws. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 5 gb patch deil ya 4 gbının geçen vermişlerdi zaten o 4 gblık kısmı check edio sonra 1 gb bi kısım download edio bende öleyaptı daha doğrusu. 4 gblığı bu haftanın başında download etmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Total biscuit blackrock wipe vidyosunu koymuş. Çok iyi lan ehue. Yalnız ne kadar yorum okuduysam hepsi aynı, herkes nerflemesinler plix plix diyor http://www.youtube.com/watch?v=QZMYeUbXePA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 e bütün harita değişiyo oyun kadar bi patch gelir herhalde ptr'deki kadar olursa 15 gb gelicek demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 said: World Maps Ahn'Qiraj - The Fallen Kingdom is now an independant zone at the south of Silithus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ahn qiraj bayadır kendi kendine zone zaten, üstten 20 men in içi gözüküyo uçarken felen ayrıc baugün vortex pinnacle yaptım heroic, dedikleri kadar kolaymış ayrıca neye rollasam ezik kalıyo lan, rogu bufflamışlar güya çay kaşığıyla, fok nerf yemiş yine, zaten action barlardan kaldırmıştım o kadar tırt bi damage veriyo main gauche un temel olayı daha fazla enerji şu an yani, ilerde ne olur bilmem de tırt gi damage buff ı offhand in damageini bufflamaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 axedice said: Total biscuit blackrock wipe vidyosunu koymuş. Çok iyi lan ehue. Yalnız ne kadar yorum okuduysam hepsi aynı, herkes nerflemesinler plix plix diyor http://www.youtube.com/watch?v=QZMYeUbXePA abi o videoda %30 civarına falan getiriolar ve adamların gearı yetmio oraya o fight zor deil sadece gear check ordaki 5 adam bi gıdım daha gearlansın direk yapılır o. yine easymode a döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 o boss en kolayı bu arada. xD 2. boss falan portallar, beamler işkence ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Nerflenir, hepsini Pinnacle Vortex Heroic'e benzetirler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ya zaten outgear edip insanlar alışınca heralde ilk dönemki sıkıntılar yaşanmaz. ama yine de aoe aoe aoe ilerlenmesin ehau. 1-2 tane de rakamlardan ziyade retard check hc koysunlar challenge için (cot durnholde gibi) gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Halls of Reflection tadında yapsınlar işte zorluk olarak, ama retard noktalarda los yapılıp kolayca bitirilemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ahahasfhasd off warlock t11 ya.. http://media.mmo-champion.com/images/news/2010/september/tier11_warlockgeosets.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 deadwoll said: Halls of Reflection tadında yapsınlar işte zorluk olarak, ama retard noktalarda los yapılıp kolayca bitirilemesin. hor u los yapıp bitirmek bildiğin işkenceydi,nasıl kolay geliyordu insanlara anlayamıyorum,en azından o ilk çıktığında warr tank oynayan biri olarak işkenceydi,hiç gitmeyin durun kapıda diyodum :)los yaparak hepsinin healera one shot çekmesi saniyelik iş oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Tank hariç herkes losta duruyor, tank aeoe aggroyu alınca dps çıkıyor, healer hiç losa girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Seperate said: deadwoll said: Halls of Reflection tadında yapsınlar işte zorluk olarak, ama retard noktalarda los yapılıp kolayca bitirilemesin. hor u los yapıp bitirmek bildiğin işkenceydi,nasıl kolay geliyordu insanlara anlayamıyorum,en azından o ilk çıktığında warr tank oynayan biri olarak işkenceydi,hiç gitmeyin durun kapıda diyodum :)los yaparak hepsinin healera one shot çekmesi saniyelik iş oluyodu aynen , HoR tanking en kolay kapı girişinde yapılıyor, los fln uğraşınca daha bir eziyet kesinlikle, bende nereye gidiosunuz lö? fln yapıorum random dayken ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 blackrock caverns zor değil dendiği gibi taktik yapmak ve biraz gearcheck, daha doğrusu "hp" check bi instance ben ilk yaptığımda 5 wipe ile temizlemiştik asdfs ama hepside taktik ögrenerek olmuştu ilk boss ta tank hariş herkes uzaklaşıodu fln sanırsam öle bişiler yapıp kesmiştik, 2.boss da addler gelio zorluo baya orası CC kesinlikle lazım magmadar bozması köpekli boss sorun olmamıştı son boss ta da baya mobil olmak gerekio tank olarak işte ateşe sok çıkar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 AHAHAHAHAHAHAH WARLOCK T11 AHAHAHAHAHAHAH gelmis gecmis en kotu tier set olabilir ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA cidden silsinler su locklari oyundan, hicbir ise yaramiyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Niye 4 set var, 10 man ve 25 man lootları aynı olmayacak mıydı? Heralde yine poor mans tier10 gibi emblem versiyonu var t11in de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 şu setleri kim tasarlıyorsa kovsunlar artık onları yeni adamlar alsınlar işe. Off warlock çok feci adsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Jaxx said: Niye 4 set var, 10 man ve 25 man lootları aynı olmayacak mıydı? Heralde yine poor mans tier10 gibi emblem versiyonu var t11in de :p horde - aly, normal - hard mode olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ben beğendim warlockı da böle simetri sorunu olan insanlar çok var cidden rahatsız olabilirler o helmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar