Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:

o ne lan

anlat bakiyim

Asıl sen anlat olm betada diil misin?

SI:7 warchieflikten ayrılan Thrall'ı kaçırıp antimagic bi kafesin içine koyuyor, Kezan'dan kaçmak zorunda kalan goblinler de Thrall'ı bulup SI:7'dan kurtarıyor. Sonra Thrall önce bunların trade prince ini deviriyor, sonra zorla ikna edip mi ne horde a geçiriyor goblinleri. Bunlar hep goblin questiymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Viktor said:

o ne lan

anlat bakiyim

SI:7 warchieflikten ayrılan Thrall'ı kaçırıp antimagic bi kafesin içine koyuyor, Kezan'dan kaçmak zorunda kalan goblinler de Thrall'ı bulup SI:7'dan kurtarıyor. Sonra Thrall önce bunların trade prince ini deviriyor, sonra zorla ikna edip mi ne horde a geçiriyor goblinleri. Bunlar hep goblin questiymiş.

uff SI:7 diyince baska bisi sandim asdf

goblin start questleri onlar iste, once kezandan kaciyorsun gemi cakiliyor sonra lost isles da takiliyorsun

kezandan kactim, lost isles a basladim goblin karakterler buglandi, disable ettiler gecen meh

thralla selamlastim bu arada

http://img153.imageshack.us/img153/5639/wowscrnshot090310104858.jpg

duzen olarak BAYA BAYA might and magic 8 den esinlenmisler

earth plane deepholmde world pillar var, elemental realmi azeroth dan ayiran titan yapimi zimbirti bu, deathwing yenilince deepholm e kaciyor ve orda dinleniyor, daha sonra zamani geldiginde deepholm den cikarken world pillar i kiriyor

pillar kirilincada elemental plane ile azeroth arasindaki uyum bozuluyor, cataclysm oluyor

dunyanin cesitli noktalarinda elemental plane e buyuk riftler aciliyor

hyjal - firelands
uldum - skywall
vashjir - abyssal maw
maelstorm - deepholm

en buyuk hasar ve rift maelstorm da, thrall atlas lik yapip cataclysm devam etmesin diye butun enerjisi ile rifti stabilize etmeye kasiyor

bunlarin hepside yeni zonelar dikkat ettiyseniz

deepholm de deathwingin yiktigi pillar i restore etmeye kasiyoruz, therazene kizini maraudon da oldurduk diye kizgin olsada hostile degil, earthern ring hubi burasi stonecore diye bir instance var

uldumda ulduar hesabi titan crap var, desu ex machina plot olucak
blizzardin hasta furryleri wow a cekme plani no2 ile cakma misirli kedi insan tolvirler var (uldum nil nehrinden giza piramitlerine, cakam sphinxlerden kahire sokaklarina kadar misir cakmasi, iyi haber ise harrison jones abimiz direk ortamlara akmis tabiki sadfsdfa)

deathwing in yeni buddyleri al aqir ile ragnaros oldugundan skywall un riftinin uldumd aolmasi tesaduf degil, tolvirleri kendi yanina cekmeye kasiyor al aqir efendi, 1 instance + 1 raid var skywallda, bunun yaninda uldumda 2 tane instance var

vashjir oyunun ilk underwater zone u (merak etmeyin yuzme hizini normal kosu hizina cikaricak ve water breath vericek permanent buff var, biraz daha ilerliyince sea mount alip %280 le ucar gibi fink atiyorsunuz

http://img266.imageshack.us/img266/6282/mahhorse.jpg
>me and my amazing horse

vashjir baya epic bir zone olmus, GC efendinin malum marine science PhD'si var, dokturmus direk bariz belli onun kafasindan ciktigi (keske oyun yapimciligini birakip gercek alanina donse lan :((((), zone un quest progression i ve ilk giris filan epic olmus, bunun yaninda wow un ilk 3 parcali zone u, su altinda kafa karismasin diye heralde kucuk kucuk 3 parcaya bolmusler zone u

hikaye ise naga lar neptulon u asagi alip onun kralligini ele gecirmek istiyor, abyssal maw da naga saldirisi altinda olan neptulona yardima kosuyoruz 2 instance da

hyjalda chaos var, ragnaros world tree yi yakmak icin saldiriyor, oldugu sanilan ancietnlari bir bir resleyip (lagosh, aviana, cCc cenarius cCc filan) tepeden baslayip yavas yavas dagi geri aliyorurz, phasing i bol bol ve guzel bir sekilde kullanmislar bunun yanisira firelands e bol bol girip en sonunda malfurion + cenarius + runtotem ile birlesip raggy yi banishliyoruz, hyjalda intance yok ama content patch ile firelands raid ile raggy gelicek raidboss olarak

bunlarin disinda twilight higlands var bide, twilights hammer in base olarak kullandigi mekan grim batol, higlands de old god soylentisi var bunun yaninda grim batolde bir 5 man ile bir raidden olusuyor, gene twilight hammer temali blackrock caverns var BRM de, bunun yaninda BRM yendien yapildigindan neferian in tahtina ucarak cikabiliyoruz, blackwing descent denen reslenmis onyxia ve neffy ile kapisicagimiz raid in giriside burada

cataclysm de bu iste, elemental expansion teorisi ustune deathwing i paketlemisler iste
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Viktor said:

o ne lan

anlat bakiyim

SI: 7'ye infoyu veren de kim tahmin edin. (Baş harfi Garrosh)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
- When Wotlk was released Bolvar Fordragon, who was always the human faction leader was replaced with Varian. And then Bolvar kinda dies, sort of. Will Thrall die in Cataclysm or what will happen to him?

- Yes, but it will merely be a setback in the mountains and then Bolvar will claim to be the new Thrall.

Highlandsdeki bi questte Thrall'ın öleceğine dair bi vision görüyormuşuz. Var mı aslı astarı?
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

said:
- When Wotlk was released Bolvar Fordragon, who was always the human faction leader was replaced with Varian. And then Bolvar kinda dies, sort of. Will Thrall die in Cataclysm or what will happen to him?

- Yes, but it will merely be a setback in the mountains and then Bolvar will claim to be the new Thrall.

Highlandsdeki bi questte Thrall'ın öleceğine dair bi vision görüyormuşuz. Var mı aslı astarı?

Hiç duymadım o tarz bir şey, araştırmak lazım onu. Ama Rogue poison questini yaparken konuştuğun Troll NPC'lerden biri Thrall'ın sırtından bıçaklanacağına ve o şekilde öleceğine dair bir vision gördüğünü söylüyordu, o geldi aklıma.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

said:

highlandsde old god cocuuuu var kocaman tentacle monster, yogg sauron ile kutun hesabi beynine giriyor iste, ciddi bir vision filan degil

thrall in failladigini ve dunyanin yokoldugunu filan gosterip akli sira cildirtmaya kasiyor, sonra beynini kesiyorsun bunun gg oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

twilights hammer a katilmaya karar verdim, uzun emekler ve orc abiler ile hos sohbetler, ogre abilerin evinde makrube ziyafetleri sonunda belletmenlige yukselip genc sakirtlerin mezuniyet torenine katildim

http://img248.imageshack.us/img248/5005/allahsizligiyayma1.png

http://img825.imageshack.us/img825/1774/allahsizligiyayma2.png

allahsizligi yayma kursusu baskani oldum lan sadfdsaf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...