ad3m Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 deathwing'in tip ne ya öyle ördek ağızlı dragon mu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ağzı değil ki zırhı o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Biliyorum zırhı olduğunu fakat hiç hoş durmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 tamam tamam, bilmemek değil öğrenmemek ayıp teşekkür et unutalım bunu bi de hemen kötüymüş dememek lazım aslında, şahsen bi yandan filan görmek isterim önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Yok oyun çıktığından beridir en çok beklediğim boss oluyor kendileri warcraft 2 den beri hastalarından oluyorum ayrıca ss'e nasıl bir bakış açısıyla baktıysam zırhının çeneyi kapyalan kısmını ağzı olarak yorumladığım için üstteki örneklemeyi yazdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 umarım adam gibi item tasarımı olur bu sefer. 60 dan beri aynı itemları boyayıp boyayıp koymasınlar gene. Yada en iyisi şu warlockların setlerini tasarlayan adamı bir şekilde çoğaltsınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 walla hyjalde cok az quest yaptım ama soyle diyeyim item kaliteleri i264 civarında yeşiller, lady deathwhisper 25m normalden düsen neck, gunship 25m düsen bracersi ve yine 25m deathwhisperden düsen botu değiştirdim, çok üst düzey statsları yok bu ICC itemlerine göre ama atıyorum 85 strenght yerine 92 strenght falan verdiği icin değiştirdim deneme babında. suana kadar aldığım itemlerden plate bot, bildiğin leather bot modelinde, kafalıkların hepsi cloth hood modeline sahip düsük levellardaki, item modelleri wotlk dekileri andırıyor. kılıclar biraz daha gothic olmuş ama, pala verdi hatta geçen bildiğin diablo 1 deki butcher gibi oluosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 scorch said: gilneas olayını henüz cözemedim yanlız, questline çok sönük, bi goblin death knight questline ile kıyasladığında. sanırım henüz bitmedi. ama 80 bi karakter ile girdiğinde gilneas sehrinin büyük bir coğunluğunun slyvanasın forsakenleri tarafından işgal edilmiş olduğunu görüyoruz sehir ölü halde yani npc mob hic bisey yok her yerde forsaken bayrakları ve siege makineleri. gilneasa saldırı olduktan sonra worgenlerin sehri neresi oluyor anlayamadım yani =D Darnassus'ta Worgen Quarter açılacak, orada olacak Worgen'ler. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 hmm eminmisin bu konuda? daha dün darnasustaydım ama öle bi yer göremedim, bu arada rutheran village bok olmuş yakıp yıkmışlar bütün limanı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 scorch said: hmm eminmisin bu konuda? daha dün darnasustaydım ama öle bi yer göremedim, bu arada rutheran village bok olmuş yakıp yıkmışlar bütün limanı =D Henüz eklenmedi evet, ama ekleneceği duyuruldu şu geçenlerde fan sitelerine yapılan tur etkinliğinde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Deathwing'i beğenmeyen arkadaşlara bende katılıyorum.Yani ben daha korkutucu bişey beklerdim.Bide nerde çıktı ilk deathwing merak ediyorum söyleyebilirmisin.Lich king gibi çok karşılaşıcakmıyız. Siz ne düşünüyosunuz bilmiyorum ama hani explerde hep 1.kötü adam olurdu İllidan Lich king gibi.Deathwing öyle 1.sıraya oynıcak son boss değil benim gözümde.Eskiden çok güçlüydü ama şimdi güçsüz olması gerekir lorelol yapmışlar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 batuhan said: Deathwing'i beğenmeyen arkadaşlara bende katılıyorum.Yani ben daha korkutucu bişey beklerdim.Bide nerde çıktı ilk deathwing merak ediyorum söyleyebilirmisin.Lich king gibi çok karşılaşıcakmıyız. Siz ne düşünüyosunuz bilmiyorum ama hani explerde hep 1.kötü adam olurdu İllidan Lich king gibi.Deathwing öyle 1.sıraya oynıcak son boss değil benim gözümde.Eskiden çok güçlüydü ama şimdi güçsüz olması gerekir lorelol yapmışlar yine. Oyunun şu an Alpha aşamasında olduğunun farkındasınızdır umarım. Lich King de zamanında standart human animasyonlarına sahipti, ancak Beta'nın sonlarına doğru tamamen kendine özgü animasyonlara kavuştu. Ki daha Betada bile değiliz. Kısacası model üzerine elbet eklemeler yapılacaktır. Deathwing'in güçsüz olması gerek, lorelol yapmışlar demeneyse ise dumurla bakıyorum şu anda. Deathwing'i son yendiklerinde tüm Aspectlerin birleşip araya girmesi Rhonin'in de Demon Soul'u yok etmesi gerekmişti. Ha bu yüzden güçsüz kalması gerek diyorsan, Deathwing'in yenildikten sonra Deepholme'a çekilme amacı gücünü geri toplamaktı zaten. Adam gücünü geri topladı ve Azeroth'u dağıttı, bunda lorelol olan nedir şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Tamamda animasyondan bahsetmedimki mal gibi bakıyo işte neyini değiştircekler daha he bi kükrer ateş çıkartır ağzından tamam.İllaki makyajlıyacaklardır. Evet güçsüz olması gerekir.Sanki sonsuzluk kuyusunun ilk patlamasından sonra olan maelstorm etkisi gibi adam kıtaları değiştirdi yer yerinden oynadı.Burning legion un 2. saldırısında bile dünya bukadar değişmemişti.Demon soul yok edildikten sonra toplasan en fazla 20 yıl geçmiştir ve 20 yılda güçleri tekrar toparlamak için kısa bi süre bence.Ki deathwing herzaman çok zeki oynamıştır ince eleyip sık dokumuştur.Böyle hehey ben dağıttım buraları diyip ortaya çıkması garibime gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 New Feature coming in Cata. Auto-Quest Technology is the idea of a player being able to complete a quest in the field, and immediately start a new quest. No more running back to the quest giver. Once you complete the quest it will give you your xp instantly and start the next part. LINK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 e mesela sunu getir questleri nasıl olcak? lootlandıgında mı gelcek xp. cok sacma olur. adam orda malzeme beklesin biz lootlayalım alıp kaclaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 batuhan said: Tamamda animasyondan bahsetmedimki mal gibi bakıyo işte neyini değiştircekler daha he bi kükrer ateş çıkartır ağzından tamam.İllaki makyajlıyacaklardır. Evet güçsüz olması gerekir.Sanki sonsuzluk kuyusunun ilk patlamasından sonra olan maelstorm etkisi gibi adam kıtaları değiştirdi yer yerinden oynadı.Burning legion un 2. saldırısında bile dünya bukadar değişmemişti.Demon soul yok edildikten sonra toplasan en fazla 20 yıl geçmiştir ve 20 yılda güçleri tekrar toparlamak için kısa bi süre bence.Ki deathwing herzaman çok zeki oynamıştır ince eleyip sık dokumuştur.Böyle hehey ben dağıttım buraları diyip ortaya çıkması garibime gitti. Animasyon olayı örnekti sadece, kastettiğim modelin daha bitmiş olmamasıydı. Garrosh'un da modeli değişti mesela, ama haşin bir bakışı olması gerekirken çok mal bakıyor şu an, muhtemelen onu da düzeltirler diye tahmin ediyorum çıkmadan. Sonuçta oyun daha alpha... Demon Soul yok edildikten sonra kaçıp saklansa da planlarını gördük hep Deathwing'in. (Blackwing Lair mesela) Adam Twilight Dragonflight'ı falan yarattı, belki de bizim henüz bilmediğimiz bir güce kavuşmuştur. Ya da kavuşmasa bile adam Aspect'ler arasında en güçlüsü zaten, elemental lordlarını corrupt edip kendi tarafına katmaya kasıyor, bu ölçüde bir yıkım yaratması o kadar da anormal değil. (Neptulon hariç tüm Elemental lordları bize düşman, evet.) barbu said: e mesela sunu getir questleri nasıl olcak? lootlandıgında mı gelcek xp. cok sacma olur. adam orda malzeme beklesin biz lootlayalım alıp kaclaım En son sadece belli bazı questlerde kullanılacaktı diye biliyorum ben bu özelliği, her questte değil. Eğer her queste uygulamaya çalışırlarsa dediğin gibi saçma bir durum oluşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 sanırım old gold influence olayından etkilenio deathwing tekrar, yine gazlıolar güclendiriolar falan, yada deathwing bir yolunu bulup old godların güclerini alıyor bu yüzden elemental lordlarına hükmedebiliyor. (elemental lordlarının hepsi old godlara bağlı.) muhtemelen detay verilecektir. nerden geldiği bu değirmenin suyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Sıradan twist : 3. old god deathwingi kullanır. Eğlenceli twist : deathwing 3. old godı kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Primary villain Deathwing diyorlar hep, 3. Old God muhabbeti olursa da Yoggy gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Evet denildiği gibi zaten elemental lordlar old godlara bağlı oldukları için evil takılıyolar. Yine old god olayına gircekler.Bu old god yerine burning legion olaylarına girseler daha çok seviyorum Archimonde öldü ruhu dolanıyo ne oldu ne bitti.Kiljaden ne alemde fln bağlasalar bişeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 burning crusade i beceremediler ya, wow un en guzel kismiydi halbuki, cakma kral bile burning crusade yuzunden var, ne frostmourne un ne oldugunu nede kil jaeden in nereden buldugunu acikladilar exodar gokten elma gibi dustu, outlande aktik, kaeli setbacktirip vash i kestik, emoyu kestik, tam aha legion geliyor dedik SUNWELL allah diye geldi ve bitti isleyemediler, soyle outland de legion la epic kapisma olucakti, onubn yerine 1.5 sene naga, bloot elf ve fel orc kestirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Çünkü Legionla asıl kapışmayı Sargeras döneminde yapıcaz. Outland was merely a setback!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 neptulonda bize dost değil pek. işine böylesi geliyor. tabi asıl önemli olan, lordlar düşman ama elemental proleterya'sı bize dost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Alpha NDA'yi kalktı, Beta başladı, gözümüz aydın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar