JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yarın geliyormuş 9. sezon acele mi ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 eu armorye ne oldu açılmıyor direk bnete yönlendiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 eski armory iyiydi ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 şaman akıyo ya .. elementale de cc var humanoide de. bide interupt ta var eleeeeeeeeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 aynen aynen şaman imba. bi mana problemı var oda çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 kim imba şimdi ? yenilince hangi classa küfretcez omg nerf diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 feral druid demo lock şimdilik bide arms warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 mage ne durumda peki oha nerf çüş denmesede yetebiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 OHA NERF ÇÜŞ deniyor şu an mage'e pvp'de. PvE'de daha critsiz vs. olduğu için çok da süper değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bu arada druid tanklar str de kasabiliyor mu artık? tüm tank itemları str veriyor nerdeyse? baktım da 1 str 2 ap veriyor ayı formda. agi ile aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Deepholm ne kadar efsane bir mekandır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Arada yeniden patch mi geldi? 3.3gb civarı? yoksa benimki eksik kaldı önceden onu mu tamamlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 seninkine eksik kalmıştır heralde, ya bu hyjal'ın koruyucuları ile rep kasmayı sağlayan daily'ler war mı bilen eden?? bi de eskiden wow armory'de item'ın yanında find an upgrade çıkardı yok mu artık? Aman allahım, wowhead'e aktardım karakteri, oradan aradım upgrade'i reforge + gem'ine kadar söylüyor.. Teşekkürler wowhead !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 peh, adamlar 12 bosuda kesti hc olarakda yarısını kesti ayıp sana bliz insan biraz zor yapar ne kadar süper oyuncu olsanda manan yetmes canın yetmes bi şekilde bi ay boyunca full epic olmadan kesilmemeliydi bu bosslar yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Yarısı mı? Guildler HC olarak 2 tane boss kestiler daha (1 tane guild 3 kesebildi). O bosslarda, her instance'ın en kolay bossu olan ilk bossları. Bence gayet iyi bossların güç ayarı, WotLK'ta ikinci hafta bitmeden content temizlemişti adamlar, T6'larla falan 3D kesmişlerdi. Nefarian önümüzde ki hafta bile ölmeyebilir yani full clearın 1 ayı bulması muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 pardon biraz heyecanlandımda evet 3. boss kesilmiş çeyregi yani ama oda fazla normal olarak bile kesilmemeliydi bence, yeni ek paket cıkmıs daha yani mavi itemleri almısın hop raid hop bütün bosslar inmiş yani bi ay sonra hiçbişi kalmıcak çok çabuk tükeniyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 o adamlar günün yarısı raid yapıyor bence gayet normal. tbc'de bile black temple gayet çabuk bitmişti mesela, sunwell'de aynısı olmasın diye kapı koydular bossların önüne. şu an gayet iyi ve durum 3/12 12. günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 @cy-x Hiçbir bossun normal kesilişinden rahatsız olma, o bossların normalleri casual'lar için var. Ve hardcore'lar tamamını rahatça kesemesse, casual'lar 1 boss bile indiremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yok tamam kesilir de eskiyide örnek verirsek ama ben isterdim öle zor olsunki 1 ay normal bossların bile tamamı kesilmesin herkez full epic olsun ondan sonra kesilsin yani bliz istese ayarlardı oyuncular süper olabilir ama fightda ne kadar iyi oynasanda sıfır hata yapsanda bi şekilde yapılamamalıydı. ben ilk haftadan bütün bossların yattıgını görünce oynıyasım kalmıyo valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 İşte o bossların, o adamlar tarafından (sıfır hata oynandığı halde) kesilememesini bir şekilde sağlayacak şekilde dizayn edersen. Tüm casuallar 1 content geriden takip etmek zorunda kalır herşeyi. Çünkü hardcorelar daha normali 1 ayda kesemesse, casual adam nerden item bulacakta arada ki kapasite farkını itemle kapayacakta, bir de boss kesecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 cy-x said: yok tamam kesilir de eskiyide örnek verirsek ama ben isterdim öle zor olsunki 1 ay normal bossların bile tamamı kesilmesin herkez full epic olsun ondan sonra kesilsin yani bliz istese ayarlardı oyuncular süper olabilir ama fightda ne kadar iyi oynasanda sıfır hata yapsanda bi şekilde yapılamamalıydı. ben ilk haftadan bütün bossların yattıgını görünce oynıyasım kalmıyo valla :) Peki sen kaç tanesini kestin o bossların? 2-3 tane manyak guild bir şeyleri bitirince biz de bitirdik mi sayılıyoruz anlamadım ki? Sen kendin tecrübe edip bitirmediğin sürece bir şey bitmiş durumda değil, başkasının ne yaptığı neden bu kadar rahatsız ediyor ki seni? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 zaten ilerde nerfliyolar bari başlangıçta zor olsun, ben daha bi boss kesmedim zaten pek raidlede aram yoktur rahatsız filanda oldugumdan diil sadece kesilmesin istiyom :) ha baradin holddakini kesmiştim o bossdan sayılıyosa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 peki bu gökten zart diye inip lvl 30 paladinime .kill çeken lvl 85 arkadaşları napıcaz? Herkes archaeology kasıyo arkadaş ortalık 85 dolu lvling zonelarda. Ölmekten sıkıldım o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Hızlı lvl kas. Welcome to the jungle. Bir ara STV'ye gidip nostalji yapayım, gökten ölümün kanatlarını görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar