Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya şu world first adam mob tagging yapmış,woltk da dungeonda yapmış achieve'i geri alıp banlanmış bunda da world üzerinde yapmış bu tam nedir anlayabilen var mı?

moblara bişi atıp kaçınca başkası kesince exp mi verio bu nası iş ya?
Mesaj tarihi:
Adam mobun ilk agrosunu dmg verip alıyor sonra başkaları kesince butun XPye konuyor. Bence kesinlikle banlanma sebebi olmaması gereken bir metod ama geçmişte Athena bu yüzden banlanmıştı. Gene Athenanın charı yanılmıyorsam world first 85

Madcat said:

ya şu world first adam mob tagging yapmış,woltk da dungeonda yapmış achieve'i geri alıp banlanmış bunda da world üzerinde yapmış bu tam nedir anlayabilen var mı?

moblara bişi atıp kaçınca başkası kesince exp mi verio bu nası iş ya?
Mesaj tarihi:
Asgard said:

78 de gidilir dimi hyjala felan ?

Hyjal'ı bilmiyorum da, Deepholm'de mobların 45k canı var. Hyjalde de 35k civarıdır sanırım. O yüzden baya zorlayabilir seni.
Mesaj tarihi:
aslinda 78 de gidilebilmesi lazm teorik olarak
cunku itemlar min levle 78 yane eger yapabilirsen bi 10 15 quest zorlanirsin
ama butun itemlarin deiscegi icin
benim tier 10 setten 10 k artti hpim yesil mavi set giyince
Mesaj tarihi:
araştırdım biraz ama yabancı sitelerdede gidemezsiniz diyo 78 de,arkadaşında dediği gibi 40k lık mob varsa cok zorlar ha grpla kesersin yeşilleri alıp düzelir durum ama tek biraz zor gibi
Mesaj tarihi:
twisting nether a bin beş yüz kişiden sıraya girdim şukur iki yüz leri gördüm.

bide blizz manyakmıdır nedir goblin olucam bilgilerimide dogru giriyorum adamlar 3 kere denedin hakkını kaybettin git 24 saat sonra gel dedi:S
Mesaj tarihi:
tauren druid herb+ swift fly = win. 10 herb = bi quest xpsi. ve yer gök herb yemin ediyorum herb toplamaktan quest yapamaz oldum. stackı 75 80g dan gidiyor bi de çiçeklerin. bugün sülaleme yetecek akdar para kazanıyorum. + xp de cabası.
Mesaj tarihi:
dungeon sayesinde gayet hızlı 81 olduk herkes karambolde quest yapmaya calısırken.. dewam edilse 82 de olunurdu.. ki brc okadar kolay ki normalde cc falan gerekmyio
  • Yeni Oluştur...