samaella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 FreEmoon said: Hocam dün gece eklendi oyuna zaten :D haaaaaaa tamam ozaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yaw kaptan saynna mıdır nedir nerde bu it herif buglımı bu quest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 85 geldi yarım saat önce frostmanede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 abi lvl kasma hızı aynı olcak dedilerdi. dün 4 saatte 1 bucuk level aldım. sanki wotlk da daha zordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Restedlar bitince yavaşlarız merak etmeyin. Bu arada server 1st lock, world first paladin degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ya şu world first adam mob tagging yapmış,woltk da dungeonda yapmış achieve'i geri alıp banlanmış bunda da world üzerinde yapmış bu tam nedir anlayabilen var mı? moblara bişi atıp kaçınca başkası kesince exp mi verio bu nası iş ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 78 de gidilir dimi hyjala felan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Adam mobun ilk agrosunu dmg verip alıyor sonra başkaları kesince butun XPye konuyor. Bence kesinlikle banlanma sebebi olmaması gereken bir metod ama geçmişte Athena bu yüzden banlanmıştı. Gene Athenanın charı yanılmıyorsam world first 85 Madcat said: ya şu world first adam mob tagging yapmış,woltk da dungeonda yapmış achieve'i geri alıp banlanmış bunda da world üzerinde yapmış bu tam nedir anlayabilen var mı? moblara bişi atıp kaçınca başkası kesince exp mi verio bu nası iş ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Asgard said: 78 de gidilir dimi hyjala felan ? Hyjal'ı bilmiyorum da, Deepholm'de mobların 45k canı var. Hyjalde de 35k civarıdır sanırım. O yüzden baya zorlayabilir seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 su vashdakı ısntancenın gueslerı nerden alınıyo bılen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Lan nasıl güzel m ioyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Guzel ya işte yeni yerler falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 instance ve quest demeye gerek yok, zindan ve görev de gayet anlaşılabilir. En azından düzgün yazılacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 race change yapmak isteyipte kredi kartı kitlenenler: http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/1088189534 Blizz sorunu düzeltmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ravenkırest 900 kişi sıra bekliyrum 1.30saate gircem inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 580 kişi var önümde twisting nether. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 aslinda 78 de gidilebilmesi lazm teorik olarak cunku itemlar min levle 78 yane eger yapabilirsen bi 10 15 quest zorlanirsin ama butun itemlarin deiscegi icin benim tier 10 setten 10 k artti hpim yesil mavi set giyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 araştırdım biraz ama yabancı sitelerdede gidemezsiniz diyo 78 de,arkadaşında dediği gibi 40k lık mob varsa cok zorlar ha grpla kesersin yeşilleri alıp düzelir durum ama tek biraz zor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Ravencrest drama dönüşüyor, migrate yakın gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Outland 2700 kişi dedi lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ravenholdt high bile olmadı populasyon. ona rağmen ana baba günü. sizin locked serverları düşünemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 twisting nether a bin beş yüz kişiden sıraya girdim şukur iki yüz leri gördüm. bide blizz manyakmıdır nedir goblin olucam bilgilerimide dogru giriyorum adamlar 3 kere denedin hakkını kaybettin git 24 saat sonra gel dedi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 tauren druid herb+ swift fly = win. 10 herb = bi quest xpsi. ve yer gök herb yemin ediyorum herb toplamaktan quest yapamaz oldum. stackı 75 80g dan gidiyor bi de çiçeklerin. bugün sülaleme yetecek akdar para kazanıyorum. + xp de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bi de biz dungeonla kasacaz grubumuz hazır falan diyenler vardı. onlara yazık olmuştur eminim. baya bir zor dungeonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 dungeon sayesinde gayet hızlı 81 olduk herkes karambolde quest yapmaya calısırken.. dewam edilse 82 de olunurdu.. ki brc okadar kolay ki normalde cc falan gerekmyio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar