Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 azerotta uçuş öğrenmek kaç paramış şimdi? arka sayfada 250g yazıo. yazım hatasımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 5klık olana ihtiyaç var mı peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Uçmayı öğrenmek için Azeroth'da 85 olmaya gerek yok mu? Direk 80 iken alabiliyor muyuz? Oyuna geri dönüyorum da hiç bir bilgim yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Dragonmax said: azerotta uçuş öğrenmek kaç paramış şimdi? arka sayfada 250g yazıo. yazım hatasımı ? baktığım her yerde 250g yazıyo, sorduklarım da 250g dedi 250gdir yani :p 5k olan sanırım 310% yapıyo hızını. bir de 85 olmaya gerek yok azeroth'da uçmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Uçmayı öğrenmek için lvl60 yeterli olacak ve 250gmuş. 5k olan sadece sizi daha hızlı uçurmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 valla ben bodos gözü kapalı gireceğim. hızlı lvl almaktansa yeni contentin tadını cıkaracağım. herseyi sıfırdan yeni görmenin öğrenmenin tadı başka. motor gibi 85 e kasmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Hangisi başlamak için daha iyi ilk levelinge? Hyjal mı yoksa Vashj mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 hyjal deyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 herkes öyle dedigi icin hyjal ana baba günü olcak 1 mob basnda 10dk beklencek fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 MMO championda "bu gece" başlıycakmış gibi bir geri sayım var? doğru mu? aa bugün 6sı zaten , doğru herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Amma ya herkes bunun olacagını düşünüp diğer tarafa giderseee. Ve gene herkes bunu düşünüp gitmez ise vs vs sonsuz döngü. 8 saat 41 dakika sonra başlıyor Cata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 zannetmiyorum ya okadar olay olacağını. Howling ve Hellfire da olmamıştı. Daha sonraki zonelarda olduydu. Tabi bu benim başıma gelen. Ama genel görüşüm; hepimiz ölecezzzzzzz '!?^!'^^'+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Peki sizce World First 85 hangi class ve kaç gün olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 druid olur, 5-6 gun arasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 mage 41 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yarin sabah 10 dan once gelir ilk 85 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Warlock Perşembe sabahı diyorum bende. Absolut said: Peki sizce World First 85 hangi class ve kaç gün olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Hunter hiç quest kasmadan önüne gelen yaratığı kese kese farmlasa en hızlı o gider sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 hangi class olcagi hic bilinemez simdiden, deli curcuna olcak. Bide sacrifice & organizasyon isi. Bir guild world first cikarmak icin 6-7 belki daha fazla adamini sacriface edebilir. Ama sundan eminim PVE serverdan cikacak kesin world first. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 tank / dps hybridlerden biri olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 World first kasacak guildin şanslı elemanının classı neyse o class olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Şİmdi bu gece saat 1 de mi açılcak yoksa yrn gece mi açılcak yeni content. Karıştırdım bi an asdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bu gece saat 1.00da. Ben 12de sanıyordum pffff resmen anca zoneları görürsek buyuk basarı bu gece malum kilitlenmeler vs vs cosar bu akşam. Ogrimar ve SW haritaları kafadan çöker büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Ya druid yada hunter olur world first bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Sadece ipneliğine gidip Alliance 80 başlama alanını harraslayalım full PvP setlerle 10-15 kişi maksat server 1st horde olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar