Regalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 wow tekrar Warcraft hissi verdi bi an ohşgazm geçirdim stormwinde girince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 accountu açtırmaya değermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 değer. goblin arabası kasıcam ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Trias said: bloodsail Admiral kasarken gatgetzan vs hep hated oldum. Cataclysm geldiğinde durum ne olacak? natural yapcaklar mı otomatik. yoksa natural a benim mi kasmam gerekecek, bir bilen cevap versin lütfen. kasarken hated olmam beni etkiler mi ? questler açısından? uçtuğumuz için kuşçuların pek önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Masquerade said: değer. goblin arabası kasıcam ben :p onu nası kasıosun yauw :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Goblin şehrine quest ile rep kasıp, exa. dan alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Kitlenmiş yahu serverlar fena yoğunluk var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 dreagloth said: Goblin şehrine quest ile rep kasıp, exa. dan alacak. queste gerek yok. tabard alın vendordan classic dungeon farmlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Şehirlere de oluyor muydu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yeni koydular. her major citynin tabardı var artık. giyip dungeonları farmlayıp kasıyorsunuz, runecloth'a gerek yok. orgrimmar flight masterın etrafına bakının arabaya binmiş goblin quartermaster var, alın tabardı gogo classic dungeon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Her classic dungeon oluyor mu? En fazla rep veren hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 dungeon mevzusunda kesin bilgiyle gel haci, hepsine girince olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 You gain rep running RFC.... Some research... - XP/Kill: 3xp - Kills/Run: 161 - XP/Run: 483 - Time/Run: 360sec* *This time was achieved with a mage(80). When all mobs are dead I teleport to Orgrimar. This way I save all the time spent to get out of the instance. -- Friendly >> Honored -- - XP: 6000 - Kills: 2000 - Runs: 12,42 - Time: 74,52min = 1h14min -- Honored >> Revered -- - XP: 12000 - Kills: 4000 - Runs: 24,84 - Time: 149min = 2h29min -- Revered >> Exalted -- - XP: 21000 - Kills: 7000 - Runs: 43,47 - Time: 260min = 4h33min ______________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 su an liveda oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 evet, arabayla gezenler bile vardı, olmus exalted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ha iyi o zman, dun guildde biri rep gelmiyo demisti cunku, demek yanlis bisey yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 360 rep/1min no "too many instance" bullshit Steps: • Get the goblin rep tabard from Frizzo (only works in vanilla dungeons) • Go to Blackrock Depths (BRD) • Go to "The Seven" wowhead.com/object=169243 • Kill first six "mini bosses" • Hide in this corner for the 7th: i55.tinypic.com/33erlns.jpg • Boss Despawns after few seconds • profit • grats 360 rep/1 min • Repeat • Get exalted • Thank me later Don't care if people know about this im posting it here publicly for everyone. Hidden step: • Look fly + make others jelly i51.tinypic.com/jg30ab.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 selam cata da 80-85 aralığında lvl kasma yerlerini yazabilir misiniz? misal lvl 80 im orgrimmardayım exp geldiğinde nereye gidecem? 81,82,83.. ? yeni dungeonların yerleri? lvl aralıkları? hiç birşey bilmiyorum millet ilk günden 82 falan olurken haritada boş boş gezmek istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Orgrimmardan quest veriyorlar, savaşa yolluyorlar sonrası spoiler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 peki garrosh mu veriyor görevi? :) bunu söylesen spoiler olmaz sanırım?oyunu aldıktan sonra oyuniçinde nerde bu görev? diyip rezil olmamam lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Yeni orgrimmarda tepede bir yerde, betada questin yerini gösteriyordu mini mapte, heralde liveda da gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Way said: selam cata da 80-85 aralığında lvl kasma yerlerini yazabilir misiniz? misal lvl 80 im orgrimmardayım exp geldiğinde nereye gidecem? 81,82,83.. ? yeni dungeonların yerleri? lvl aralıkları? hiç birşey bilmiyorum millet ilk günden 82 falan olurken haritada boş boş gezmek istemiyorum :) 50 kişi 2 mobun başını beklemekten iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 deathwing ne zaman yakcak bizi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Gangren said: 360 rep/1min no "too many instance" bullshit Steps: • Get the goblin rep tabard from Frizzo (only works in vanilla dungeons) • Go to Blackrock Depths (BRD) • Go to "The Seven" wowhead.com/object=169243 • Kill first six "mini bosses" • Hide in this corner for the 7th: i55.tinypic.com/33erlns.jpg • Boss Despawns after few seconds • profit • grats 360 rep/1 min • Repeat • Get exalted • Thank me later Don't care if people know about this im posting it here publicly for everyone. Hidden step: • Look fly + make others jelly i51.tinypic.com/jg30ab.jpg anında fixlemişler, artık yemiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Latency derdi bitti mi yoksa hepiniz wtfast mi aldiniz caresizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar