Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Lol ya o kadar vahim mi CE olayı? Hala akıllanamadılar ya. SC2 için 200 bayılmıştık, ben bunda 150'ye bile razıydım aslında. İşin kötüsü Shopto falan da göndermiyo Türkiye'ye. Dijitale kaldık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 5 yıldır verdiğiniz para yetmedimi olm neyin CE si hala anlayabilmiş değilim. Kuş mu çıkıyo içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Çıkıyo evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 o kuşa 200 TL verilmez. Vendordan güvercin alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Kuş var, kutu var, artbook var, kart var, var oğlu var. Novelty kasıyoz abi işte, ondan yani. Piyasaya çıktığı ilk günün sabahı göndercem birini mağazaya, bulabilirse alsın bulamazsa Blizzard store akar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 samaella said: 5 yıldır verdiğiniz para yetmedimi olm neyin CE si hala anlayabilmiş değilim. Kuş mu çıkıyo içinden. para benim param degilmi, ha CE ye vermisim ha stiv jobsa ha kocapopolu ballmera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 cata'ya kadar acc'yi frozen'a almayı düşünüyorum. Yarın ki map değişmesiden başka gelecek aksiyon var mı cata'ya kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 benm bugn frozen oldu yaw :S yarin yeni patch gelio fln.. hay böyle sansa tauren pally oynucaktm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 We’re just about two weeks out from the official global launch of World of Warcraft: Cataclysm! And with that, the time has come to conclude the beta test. We will be shutting down our beta realms momentarily. We want to sincerely thank all of you for your dedication to testing, providing feedback, reporting bugs, and everything else you’ve done to help us make this expansion the best World of Warcraft title to date. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 patch iniyor, helecanlandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 aquila said: patch iniyor, helecanlandim. ne pach ya? hayırdır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 4-5 mb bisey varmis, onemli deil. serverlar hala down gerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 client ne zaman cıkar acaba yada cıktımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 15 saat maintenance mi olur lan, 6 yildir hala ogrenemedi adamlar su isi yapmayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Arkada kalmasın CE muhabbetine takılıp. çok güzel bi soru sormak istiyorum. hani WotLK öncesi event olmuştu ya. O eventa katılanlar achievement aldı sanırım. Yani öyle biliyorum ben (yanlış da biliyo olabilirim). bu pre-cata eventlarının bi achievementı var mı FoS olarak filan? Ya da çok pis sallıyorum da olabilir. Kıbrıstayım ve internetim adam akıllı değil. Proxy olduğundan da girip kendim bakamıyorum. Var mıdır patide bilen diye bi soriim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 var, iki tane FoS gecti. echo isle's ve gnomeragani kurtardik, bi de elementallari dovduk achileri. bi tane daha olucak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 100+ mb bi patch gleiyo gene, noluyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bi de ejderhaya öldük achi'si :) var da o cata release sonrası mı öncesi mi gelcek bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Yarın deathwing pişirmeye başlıyor yanlız o pişirme olayı bayağı uzun sürecekmiş. Kaçırmanız çok zor, bir yerde idle bile olsanız pişme ihtimaliniz var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 karakter secerken trollerin arkasina koy koymuslar ash. giriyorum simdi, cok heyecanli, gromgolda loglamistim, bakalim durum ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 abaaav orgrimmar nolmus lan oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yarım saattir hiç bir realm e giremiyorum . launcher da wow up to date diyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ahaha aquila darbeledi yine enus versiyonuyla bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bloodsail Admiral kasarken gatgetzan vs hep hated oldum. Cataclysm geldiğinde durum ne olacak? natural yapcaklar mı otomatik. yoksa natural a benim mi kasmam gerekecek, bir bilen cevap versin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Sen kasacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar