Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

barbu said:

of item alma muhabbeti cidden content yeni iken çok boktan ya. webbed death'i ilk gördüğümde (hatırlamayanlar için naxxtan düşen 1.4 speedli dagger) heralde bir sonraki content filan bitiyordu başka insanlar tarafından

Biz naxx.ı o kadar farmladık ki, webbed deathi falan shamanlar offspec'te yeni birşeyler denemek için falan alıyorlardı.

Hayatımda raid yapmaktan tiksindiğim dönemdir naxx farmladığımız dönem.

ya zaten oda arkadaşımda 3 tane filan vardı. satıyodu artik vendora. ben hala hiç görememiştim bile. şans işte.

hala daha mesela ikfirus göremedim icc25ten. inat ettim para ile de almadım. ek paket bitti sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Aral'ın fiyatları makul olursa ve preorder falan açarsa bu hafta içinde preorderla CE almayı düşünüyorum. Ama zamanında gelmez diye çekinmiyorum da diil. Var mı önceden Aral'dan preorder veren de sorun yaşayan?

Pre-order değilde Sc2 CE 'yi netten aldım gece 00:10 civarı aynı gün içerisinde evdeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Vakit geçmiş editleyemiyorum. Sabah Aral'a mail attım CE nolcak alabilcek miyiz gibisinden, şöyle bi cevap geldi:

said:
Gece satışlarımızın gerçekleşeceği mağazalarımız belirlenmedi.Sayı hakkında net bir bilgi veremeyecem ama az sayıda getiriliyor collection serisi.Şuan aralgame.com adresınde ön siparişimiz mevcuttur.7 aralıkta sizde olacak şekilde ürünü kargoluyoruz.internet satışta collection serisi olmayacak.Ancak mağazalardan temin edebileceksiniz.

CE isteyenler yandı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...