FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 yeri burası değil belki de, 2 tane 80 karakterli bi accountum var. 50-100 tl eder mi satmaya kalksam? kurtulayım istiyorum. biri horde druid 5k gs olması lazım, biri de ally warrior 5.5k gs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 80-100 arası ediyo genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 deadwoll said: barbu said: of item alma muhabbeti cidden content yeni iken çok boktan ya. webbed death'i ilk gördüğümde (hatırlamayanlar için naxxtan düşen 1.4 speedli dagger) heralde bir sonraki content filan bitiyordu başka insanlar tarafından Biz naxx.ı o kadar farmladık ki, webbed deathi falan shamanlar offspec'te yeni birşeyler denemek için falan alıyorlardı. Hayatımda raid yapmaktan tiksindiğim dönemdir naxx farmladığımız dönem. ya zaten oda arkadaşımda 3 tane filan vardı. satıyodu artik vendora. ben hala hiç görememiştim bile. şans işte. hala daha mesela ikfirus göremedim icc25ten. inat ettim para ile de almadım. ek paket bitti sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 euheuh ikfirus chest benim ilk pve 264 lvl itemimdi, arkadaş lazımsa vereyim dedi, verdi. giydim ben de. 8k'ya satılıyomuş meğersem, sonradan farkettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 4.0.1'den sonra druid flight form öğrenmesi için 225 riding skill gerekiyor, bu cataclysm'de böyle mi olacak düzeltecekler mi bilen var mı? normalde beleşti de, düzelticeklerse para vermiyim boşu boşuna. known issues'de de vardı bu düzeltsinler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Yahu aral'ın sitesinde gelecekler kısmında bile Cata:collector's edition yok, acaba bu sefer pasmı geçecek tipler? =P Bir bilgisi olan varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Yeni downloader'da applying non-critical update nedir? 1 haftadır apply edemedi bu critic update leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 kapatırsan hep sıfırdan başlio olabilir ben bekledim bi süre yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 olabilir deniyim bi oyun içinde de devam etmiyor snrm zaten o update lere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Son pach ayın 30u dıyor mmo-champion dogrumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 10 dk uzanıyım içerde yapsın neyse dedim yapmış bitmiş gerçekten de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Aral'ın fiyatları makul olursa ve preorder falan açarsa bu hafta içinde preorderla CE almayı düşünüyorum. Ama zamanında gelmez diye çekinmiyorum da diil. Var mı önceden Aral'dan preorder veren de sorun yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Aral bildiğim kadarıyla pre-order versende çıktığı gün kargoya veriyor. İstanbul içine gün içinde, istanbul dışına ertesi gün geliyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Ek paket gelince kalkacak titlelar achiler filan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yunusemre said: Aral bildiğim kadarıyla pre-order versende çıktığı gün kargoya veriyor. İstanbul içine gün içinde, istanbul dışına ertesi gün geliyor diye biliyorum yan binaya yollamak için bile kargoya versen 1 gün sonra elinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Gece açılışına katılamıyorum, ertesi gün de bulma şansım bi hayli düşük. Mecburen pre-order deniycem sanırım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Kojiroh said: Aral'ın fiyatları makul olursa ve preorder falan açarsa bu hafta içinde preorderla CE almayı düşünüyorum. Ama zamanında gelmez diye çekinmiyorum da diil. Var mı önceden Aral'dan preorder veren de sorun yaşayan? Pre-order değilde Sc2 CE 'yi netten aldım gece 00:10 civarı aynı gün içerisinde evdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Hmm iyiymiş o zaman, sağol. Olmadı kobay olarak kullanmış olurum kendimi ya. Gidip Aral'ın sitesini F5'e bağliyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Vakit geçmiş editleyemiyorum. Sabah Aral'a mail attım CE nolcak alabilcek miyiz gibisinden, şöyle bi cevap geldi: said: Gece satışlarımızın gerçekleşeceği mağazalarımız belirlenmedi.Sayı hakkında net bir bilgi veremeyecem ama az sayıda getiriliyor collection serisi.Şuan aralgame.com adresınde ön siparişimiz mevcuttur.7 aralıkta sizde olacak şekilde ürünü kargoluyoruz.internet satışta collection serisi olmayacak.Ancak mağazalardan temin edebileceksiniz. CE isteyenler yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Peh be allah kahretsin bu adamları, ben mağazaya gitmek istemiyorumki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 biz o kutuyu eve cok bekleriz gibi geliyor bana da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 çok güzel bi soru sormak istiyorum. hani WotLK öncesi event olmuştu ya. O eventa katılanlar achievement altı sanırım. Yani öyle biliyorum ben (yanlış da biliyo olabilirim). bu pre-cata eventlarının bi achievementı var mı FoS olarak filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Yahu SC2 CE'yi siteden sattın, ne değişti şimdi birde hala niye official açıklama yok. Türkiyeye CE gönderen varmı bildiğiniz site, bu salaklara güvenilmez şimdi. Son güne kadar bekletip sonra kusura bakmayın yok çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ne oluo CE alinca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 haaa solemedim tabi daha, 3-4 yere sordum hepsi ayni seyi soyliyor aral bu sene 3-4 tane CE getirmis, gec vermis siaprisleri yalan yani CE kaptirmayi narala para, pasa pasa digital alin lol cidden allah belani versin aral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar