xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Rampage and Cyclone. Lol'd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ne fark ederya maksat puan almak degılmı gır cık oyna kazan yada kaybet eskıden avden ıtem almak ıcın oyunu acar kucuk pencere moduna gelır flım ızlerdım oyndan atmasın dıyede num-locka bas dırek yurusun yavas yavas :) oyle oyle rank 15 olmusdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 rank 15 iyimis be helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Rank 15. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 arkadaş forumun pvp modu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Arkadaş Thrall rank 15'lere Warchief ünvanı veriliyordu, her serverde 1 tane işte. Bu arada niye rampage'le cyclone birleşir anlamadım. Zaten rampagede 10dk+ sıra bekliyorduk hordela... Birleştir ally'ı bol bir bg'yle işte. (Misery var mesela kuzu gibi yatıyor orada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Misery mis direk mounta yardır (tu) Rank 15 iyiymiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Bu arada bu bg repleri ne olacak acaba, ben istemiyorum 300 win almak zorunda olmayı bir wsg exalted için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 deal with it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Yazık günah genç dimağlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 deadwoll said: Arkadaş Thrall rank 15'lere Warchief ünvanı veriliyordu, her serverde 1 tane işte. Bu arada niye rampage'le cyclone birleşir anlamadım. Zaten rampagede 10dk+ sıra bekliyorduk hordela... Birleştir ally'ı bol bir bg'yle işte. (Misery var mesela kuzu gibi yatıyor orada) miseryde de ayni sureyi bekliyor horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 herkes horde zaten. cata çıksa da worgen biraz oyuncu alsın horde tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 miseryde ally sıra beklemiyomu horde gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Cataclysmı pre-order yapıpda digital download eden arkadaslar varmı her hangı bır son durum en son connection info dan bakdıgımdan beri 14.4gb completed dıyor sızdede aynımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Instant olması lazım alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Regalya said: Instant olması lazım alliance Regalya kardes banamı dedın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 blackwolf said: Cataclysmı pre-order yapıpda digital download eden arkadaslar varmı her hangı bır son durum en son connection info dan bakdıgımdan beri 14.4gb completed dıyor sızdede aynımı? 14.4 gb da duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Regalya said: Instant olması lazım alliance misery'de ally instant q evet.Horde en az 10-13dk arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 blizzard kankam 7 gün beleş gametime verdi bana, mail atmış demiş abi sen bayadır oynamıyosun tıkla da al 7 gün demiş. sağolsun. bari ne oynayacağıma karar vereyim şu 7 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 banada geldi öyle bişey inbox'a ama tırstım açmaya, spamdır falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Bir stormrage ve cyclone horde gg artık 30 dk bekleriz bg sırası önceden max 3-4 dk beklerdık şimdi 10 dk ortalama hoş çok problem değil her türlü ally çakıyoruz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 0ne said: banada geldi öyle bişey inbox'a ama tırstım açmaya, spamdır falan diye. yok gerçek, girdim bu akşam bakındım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 blackwolf said: ne fark ederya maksat puan almak degılmı gır cık oyna kazan yada kaybet eskıden avden ıtem almak ıcın oyunu acar kucuk pencere moduna gelır flım ızlerdım oyndan atmasın dıyede num-locka bas dırek yurusun yavas yavas :) oyle oyle rank 15 olmusdum bu geride kalmasın ama ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 oha hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Ghostcrawler nerfbatle geliyomuş ahahahaha http://media.mmo-champion.com/images/news/2010/november/ghostcrawlerheader.jpg http://media.mmo-champion.com/images/news/2010/november/ghostcrawlerstats.jpg Arkadaş tameable http://media.mmo-champion.com/images/news/2010/november/ghostcrawler_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar