Allure- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 of dota 2 çıksa da oynasak artık, mal mal championlar ekliyorlar, nautilus nedir öyle ya öf, bioshock'tan fırlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 oyunun içerik yada zorluk gibi bi sıkıntısı yok tek kötü yanı free olması free olunca knight online seviyesinde oyun şu an aylık 1$ bile olsa seviye 50% artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 şu smurf muhabbetini fln engelleseler yeter bana. açayım biraz.. adam 2. bi accountla paso bilerek kaybediyor. sonra main accountla duo queue atıyo (farkı çok açmıyo 2si arasındaki ama yine seviyesinin altındakilerle oynuyo işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Ben artık oyun üreticilerinin hesap oluştururken bir de IQ testi yapması gerektiğine oyuncuları iq'larına göre divisionlara falan bölmesi gerektiğine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 oyunu aylık 3-4 $ paraya bağlayıp ekstra bi sunucu açsalar çok kral olacak paypal subs veremeyen veletler ortalıkta olmayacak en azından bu da yaş ortalamasında ciddi bir yükseliş demek, ayrıyeten para ödediğin karakterin suspend yemesini istemez kimse. win-win olacak hani şu an iyi bi community isteyen binlerce düzenli oyuncu verir o parayı az buz para da kaznırlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 LethE said: şu smurf muhabbetini fln engelleseler yeter bana. açayım biraz.. adam 2. bi accountla paso bilerek kaybediyor. sonra main accountla duo queue atıyo (farkı çok açmıyo 2si arasındaki ama yine seviyesinin altındakilerle oynuyo işte) hon'da da oluyor bu muhabbet ama mm sistemi puan vermiyor adamlara şöyle;diyelim oyunun mmr seviyesi 1600,smurf account 1450mmr diğeri 1750.mm 1450 ve 1750'ye +0.1-0.7/-0.1-0.7 puan veriyor böylece kazanmaları durumunda ellerine hiçbir şey geçmiyor.tabii olan karşı takımdaki 1600mmr puanlılara oluyor onlar yine +5/-5 kazanıp kaybediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 burda herkesin aldığı puan düşüyor/artıyor. normalde +/- 6 ya indiriyo ama fark çok fazlaysa 0 da gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Bu koyduklari son herolardan ziggs disinda gerisi yalan Sejuani ve nautilus yine sejuani idare ederdi ama nautilus epic fail, ms/as cok yavas shield desen cok dayaniksiz, 1. skill guzel 3. skill eh idare eder. Uzak durmanizi tavsiye ederim rp/ip lerinize yazik edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 sejuani iş yapıyo.. ziggs hem güzel hemde ziggsle veigarı yanyana koyup shift + 4 yapa yapa ragequit attırabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Oyunu bitircekler, fazla kaşınmaya başladılar. Son çıkan heroların hepsi (15-20) orjinaliteden uzak. En son Fiora diye hatun geliyor gene passive hp regen, att speed skill, dash, area dmg ulti. Dota2 çıkınca kaybetcekler tüm oyuncularını yazık olcak. Saçmalıyorlar resmen. Artwork'un farklı olmasına kasıcaklarına skillere kassalar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ahri çıktığından beri ne hero aldım ne başka heroyla oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Forumları aradım, benim gibi düşünen hiç mi yok diye. Arada başlıklar var adamlar demiş "where s your imagination" "why all the same" diye sormuşlar. Direk "Omg f*** u play another game" diye çıkmışlar üstlerine fanboiler. İyice bioware forumu olmuş orasıda. GG Lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ahri aktı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 hacı hon, lol community belli zaten bakmıcan foruma. adam gibi lig istiyolarsa nerf hammer inicek şu an sadece para topluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 kırk yılın basında bı denk geliyorum streami sc2 streami diey acıp, ne zaman acsam baska herolar cıkıyo maclarda, olusamadımı bi meta game hala hanı oyunun bu kadar iyi olmadığını biliyorumo yüzden soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 nası meta istiyosunki her maç aynı herolar seçilsin? denge dediğin aynı role birden fazla heronun uyması değil mi? illa 'en iyi' carry/tank vs mi olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Fiora, so OP that it is not even funny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 fioranın neye yaradığını anlamadım ben bi kere irelia ile 11/0/13 yaptığım oyuna geldi demin ama oyunda pek göremedim fdsfds talon gibi bişi olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 1v1de eline veriyor irelia fln dinlemiyor yalnız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Soimyr said: Fiora, so OP that it is not even funny. sayfa başı isabet oldu QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 LethE said: 1v1de eline veriyor irelia fln dinlemiyor yalnız :/yok be o mesajdan sonra 3 oyun attım 2si irelia vs fiora idik ikisinde de eline verdim gayet gerçi genel olarak irelia ile herkesin eline veriyorum ama öyle çok über bişi olmamış daha başarılı top karakterleri var gayet oynaması eğlenceli olabilir yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 valla fiora vs fiora oynayıp 0-12 çeken oldu. karşıdaki fiora da killde 20yi geçiyodu sırf ultisi 160 / 330 / 500 (+1.2 per bonus attack damage) sonraki vuruşta %25 vuruyor,attığın kişiye 200(+1.5)-320(+2.4) yani. sırf wits end 5 kere procladığından 200 damage ekliyor ultiye. mallar gibi sırf ad çıkmadan malletli fln oynadınmı kaçırtmıyo çakıyo geçiyo. yok yani 1v1 koaly koaly inmez exhaustsuz. yada junglerla ccleri ypaıştırcan kafaya kafaya. master yi 12 saniyelik %80 AS alıyor, cdsi 75 saniye. fiora 3 saniyelik %120 alıyor cd 11 saniye. 12 ninde çoğu bşa gidiyor zaten. movement speed bonusuda 3 stackde yi den fazla. buffed/reworked yi+ omnislash = fiora gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 İrelia vs fiora solo top izliyorum su anda westde oynayan bir arkadaşda Bu fioranin ireliayi ezmesinin imkanı mumkunati yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 abi fiora her yeni hero gibi çok abartılıyor bence, öyle ahım şahım bi olayı yok, sadece millet bilmiyor şu an onun avantajını yaşıyor oynayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar