Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kurwa kurwaların oyundan çıkmasından baydım artık weste geçelim topluca yanlız demin ne efsane maç döndü be takımda toplam 56 kill vardı bende 14 kill 35 assist tankla killerin 51/56 sında varım lan. sanki leona değil karthus oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 EagleEye said: yunan ermeni trollüyorum gelin http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=336571 /aslında trollemiyorumda başlıcam bu gidişle uyuz oldum :P tam da bunu copy pastalıyordumHehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 lux ile ulti atarken orianna ulti atıp milleti lazer hattında toparlayınca kendimden geçtim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Kaede said: kurwa kurwaların oyundan çıkmasından baydım artık weste geçelim topluca yanlız demin ne efsane maç döndü be takımda toplam 56 kill vardı bende 14 kill 35 assist tankla killerin 51/56 sında varım lan. sanki leona değil karthus oynuyorum westte de fransızlar coşturuyormuş forumda yazılana göre. hatta şunu koymuşlardı bugün http://img23.imageshack.us/img23/1679/eu2mapz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 peki west'te her oyun fix 2 tane 450 ip hero var mı? her oyun ashe master yi ikilisi görmekten gına geldi, level 30 olmusuz artık ne master yi'si ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ashe corkiden sonraki tierde yanlız ad carry olarak corki nerflenince en iyi ad tierinde olucak yani küçümsemeyin ashei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ip ile ne alakası var ki ashe turnuvalarda en çok seçilen herolardan biri zaten, yi de jungle için gayet iyi bir karakter, gank için çok başarılı. ikisinin aynı takımda olması tartışılır ama yüksek ipli hero daha iyi diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Yi'yi ben de sevmiyorum ama Ashe iyi yani. 6000'lik karakterleri genelde sevmiyorum ben. 450'lik Sivir favorim işte, onun dışında Morgana olsun, Nasus olsun, Nidalee olsun çok iyi bence. 6000 biriktirirsem bir Blitz alabilirim ama. Ya, en son Caitlyn geldiğinde ciddi oynuyordum, sonra ara verdim okul yüzünden. Tekrar giriyorum şimdi. Support adamıyım ben. Zaten Sivir (Tank modunda), Nasus (Ar-pen'ci modunda) ve Soraka oynadığımı söyleyerek belirtiyorum bunu. Yeni support ne var? Alırım direk bu geldi yeni, support derseniz. Ranged DPS varsa onu da alabilirim noraml oyunlarda instalock için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Sivir'le nasıl tanklıyordun? Sona, Taric, Zilean, Nunu falan deneyebilirsin support olarak. Son ikisi bu hafta beleş rotasyonunda hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sona, kayle, janna, alistar, taric, karma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 amumu al onla tankla. çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 6300lüklerden sevdiğim pek yok benimde. geneli 3150. kata canıms. araya dalar ultimi atar interrupt yememek için dua ederim. işte ben böyle bir newfagim adamım edit: zarf yokmuş. koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 FromTheHell said: amumu al onla tankla. çok eğlenceli dolan dolan Q at -> tutmadı dolan dolan Q at -> tuttu. gir E bas çık. *hp'ler azalana kadar tekrarla* dolan dolan Q at -> tuttu. gir E bas. takım arkadaşın da girsin. dalıp d.kill alacağınız yerde sen flash at geri çık. takım arkadaşın mal gibi ölsün. *excuse* -> abi sen dalma hemen ben öyle haraslıyorum ufaktan. bu adamın amumusuyla oynamayın beyler. edit: *5 ardışık Q ıskala* -> abi yarım saniye casti var onun biliyo musun? -> ulti cd'de az önce kaçarken attım. *late game, ortaya girer. adamlar toplu haldedir. skype;* -> dalayım mı? atayım mı ultiyi? basayım mı? *biz dal, at, bas derken adamlar 3 kişiyi almıştır bile. ulti kaçarken kullanılır. turret verilir. bir geri turrette ölünür.* seyit çok leş playermışsın şimdi anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sus lan yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Eskilerin hepsini biliyorum, yeni çıktı mı diye soruyorum. Sivir bu arada epey iyi tank oluyor, herkes bir tereddüt ile yaklaşıyor ama iyi oluyor. Bu builde oynuyorum genelde: http://leaguecraft.com/builder/Sivir/?items=29,112,85,16,15,11&runes=36,36,36,36,36,36,36,36,36,58,58,58,58,58,58,58,58,58,112,112,112,112,112,112,112,112,112,1,1,1&masteries=0000000000000003033401340000103004100000000&level=18 Tamamlanmıyor her zaman ama deneyin bir. Full tank değil ama epey iyi support ediyor takımını. Ultisi bitene kadar ölmüyor, spellerin önüne atlıyor, güzel bir nuke var, ayrıca karşıdaki herkese sürekli bir damage koyuyor. İyi bence. support tank dps hibrid bir şey oluyor işte. o tarz oynamayı seviyorum ben. takıma faydası olduğu hakkında garanti veririm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Slint said: Sivir'le nasıl tanklıyordun? Sona, Taric, Zilean, Nunu falan deneyebilirsin support olarak. Son ikisi bu hafta beleş rotasyonunda hatta. sivir'in passive 10% dodge veriyor, ninja tabi'yle coşuyor tabii. bir de banshee ile e skilli ile büyü falan yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 aegis of legion yerine attack speed veren bişi yap bence. mesela adını unuttuğum auralı item gider life steal olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 abi kayle süper olmuş. güzel olmuş. iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Dün yapılan premade lerde şunu anladım, pati olarak ; " Gösterip, vermiyoruz. " sdfsfs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ben o kanala hep giriyorum 6 7 kişi oluyo kimse konuşmuyo hatta ekledim bi kaç kişiyi listeye duruyo öle ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 me = eluard sumtimes epic feeder sumtimes epic lucker sumtimes epic player thats a bullet anasını satayım. yok lan eluard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ayrıca tank sivir denedim. abi bayağı iyi cidden. böyle kill'den ziyade assist manyağı oluyosun. sonra karşına genelde spell spamlayan mal adamlar geliyo. udyr bi yardırıyo sana. 10 metreden belli gelip stun atacağı. açıyosun shield'i, hop manayı dolduruyosun. lol udyr thanks. problem? oluyo. işte o bambaşka bi duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 EagleEye said: aegis of legion yerine attack speed veren bişi yap bence. mesela adını unuttuğum auralı item gider life steal olan. Stark's Favor, nasıl unutursun abi cCc Eddard Stark cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 hatırladım sonra da editlemeye üşendim işte herkez anlamıştır diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 +2 paticik kanalina gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar