DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 henüz olmuyor çevirme muhabbeti, bi süre sonra olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 abi bugün eastte baya kişiydik kanalda orda olun sizde west filan napcanız ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 saat 1'de bakarım 5 kişi hazırsa invite atarım değilse oyuna girerim tekrar :p olmadı boşta olan olursa 2 kişi solo normal atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Ben oynardım da yarın sabahın köründe iş çıktı başıma, kaçıyor gül gibi IP boost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Creus said: abi bugün eastte baya kişiydik kanalda orda olun sizde west filan napcanız ki. oto atti weste bir hesabı easte alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 nasıl değiştircez region u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 acılmamıs dediler. Bu arada bu oyundaki en sevdiğim ve becerdiğim heronun brand olduguna karar verdim. Farm kasmak çok kolay çünkü 40 60 ping alıyorum ben westte izmirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 annie ile affetmiyorum ya bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 lan kaç oyun winning streak yaptım bilmiyorum madalyayı aldım sonunda 1040tan 1250lere geliş öyküsü. çok sıkıcıydı ama istikrar sonucu getirdi hehe. son olarak nazar değmesin diye bi normal game atıp yenildim =) yarın devam ederim heralde hedef elo resetten önce 1400 puan. he o winning streakin arasına bi defeat kaçmış, sanırım son 20 ranked gamein 18'i win. baya iyi gitmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 east e geldim, sivir alıp döşüyorum :) daha leaver çıkmadı hiç, umarı mböyle kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Eastteyim ben de ama kendim 1-2 kişiyi farmlamadıktan sonra kaybediyoruz hep. Bana böyle denk geliyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 East'e geldim ben de. Yarından sonra saatlerimi bu oyuna ayırmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ben de easte geldim, henüz leaver, afk filan çıkmadı.. böyle devam ederse tadından yenmez ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 paticik kanalını autojoin yapın da bir cinerji oluşturalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Ben de eastteyim Metrobus adıyla, pek zamanım yok, olan zamanımda genelde arkadaşlarla oluyorum ama arada damlarım Pati etkinliklerine. Mainim Caitlyn ama dün 2 defa rumble oynadım ve bi ışık gördüm o karakterde. Özellikle de sürekli Caitlyn'de focus yiyip öldüğüm için, dayanıklılığı hoşuma gitti karakterin. Yalnız daha yeni 20. level olduğum için runelarım hep arpen ve attack speed üzerine, dolayısı ile gereken etkiyi gösteremedim. İnanıyorum ama, başarcam bi gün. Bodoslama oynanabilcek bi karakter gibi duruyo ki tarzım budur sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 beleşken maokaiyi kesin dene. alıyosun solo top, Q spam harrass. off tankların cogunu aglatırsın :). defansif oynarsa ww zorlayabilir bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Ben ap runeleriyle ad oynuyorum bugün, çok keyifli... IP boost gelmese ne yapacaktım merak ediyorum, runeler çok para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Off ahah çok zevkli o da. Çocuğunu atıyosun sürekli sdfs. Hatta süper fikir ya ben onu oyniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Yaklaşık 6 aydır oynamıyorum oyunu pek. Ne çıktı yeni? En sevdiğim adamların tanky dps olarak Sivir, off-tank debuffer olarak Nasus, healer-support olarak Soraka olduğunu düşünerek deneyebileceğim bir şey var mı? Bu üçünde başka neredeyse hiç oynamıyorum. Bazen Warwick, bazen Ashe sadece ama ender, takım isterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mao ama late gamede çok yetersiz kalıyor. Şu yeni heroyu leona mı ne alıcam şimdi bir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Çok kötü geldi o hero bana. 6300 toplarsam muhtemelen Brand ya da Vane alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 leo esas yetersiz. ap scalingi çok düşük , deli para gömüyosun anca idare eder damage oluyor. zaten çok def abanmadan da deli tanklıyor. maoya sırf def gidersen sorun, zaten armor çok kasmaman lazım varsın vursunlar sen rootu yapıştırıp focusa soktunmu ölecek her türlü. Q su 5 saniyede bir knock up+slow, channeling fln kalmıyor ortada. %20 damage reductionı saymıyorum bile, aegis le birlikte baya (sallıyorum %40) daha effective health kazanıyolar. bu damage reductionların hesaplamasını tam bilsem aslında kesin bi rakam verirdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Brand candır, baya keyif alıyorum onunlayken. Ben de 6300 toplayabilirsem Karthus alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ilk 5v5imi attım gavurlar kurwa kurwa lol türklerin eline geçti diye ağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Leona'nın dpsi çok az, move speed çok az, survival eh, cc çoğunlukla yetersiz falan. Öyle alelade bi karakter olmuş. Hmm, late gamede etkili olan bi Maokai'a ben de denk gelmedim aslında. Yüksek survivallı bi AP oynamak istiyorum ben ya. AP olarak oynadığım karakterler Lux ve Veigar, ama ikisi de squishy, özellikle Lux. Nasus'u çok önceden oynamış ama becerememiştim, şimdi neler yapabilrim bilemiyorum. Ne önerirsiniz yüksek survival yüksek dps ranged bi AP? Var mı böyle bi şey (Vlad var diye biliyorum bi sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar