Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 dasaaa said: 100ü geçince dalya dedin mi? yok 120 olunca dicem onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 inşallah.. hayırlısıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 1on1 ? :DDD dreagloth said: hotdog da güç yok yaee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Bence dreagloth alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 oha ben aynı önceki halinim asadassf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 before yok ya 100 kiloydum. şu anda 77 kiloyum,muay thai yapıyorum,hedefim büyük kütle değil ince kas yapmak explosive ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 vucudun beni besle diye bagiriyor resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 " hedefim büyük kütle değil ince kas yapmak explosive ftw." Kütle olarak büyümek istemeyebilirsin ama explosive le hacmin, iriliğin falan bi alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 onu yazmaya inmiştim buraya dfgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Abi şubat ayındaki türkiye şampiyonasına hazırlanıyorum. iri değil ince kaslı bir vücut ve hayvan gibi kondisyon istiyorum,5 roundluk maçlar deli kondisyon istiyor. çok mu zayıf gözüküyorum ya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bu fotografta zayif gozukuyorsun ancak fotograflar yaniltici oluyor. boy kac ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 1.87 100 kilodan 77'ye düşerken kas kaybı da yaşamış olabilirim. Ramazan ayından sonra iyi çalışıp güzel bir vücut yapcam inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Bir şey sorucam 100 kiloyken böyle ultra götlü göbekli miydin? Bir de zayıflaman ne kadar sürdü? Sanki hiç 100kg olmamışsın gibi vücudun da merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Bir de göğüs çalış, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 gobek degil de deli got vardi :) 15 hafta surdu kilo vermem. gogus caliscam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Çok yemeyen ama aktivite eksikliğinden sürekli şişik bi vaziyette kalan biri olarak 1.70'e 101 kiloydum ben de, yuvarlanıyodum bazen. Geçen pazartesi başladım spora, 2 kilo gitti 3 günde. Adam gibi bi after hale gelince koycam before-after'ımı ben de fasfsfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 olm hint fakiri gibi olmusun ya bune hal hemen yiit e soyluyumde gelsin fotona baksin ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Kanuni abiye helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 adam fabrika ayarlarına döndürmüş vucudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bence ARGE çalışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 göğüs kıllarına naptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Bu ne ya bu topiği nasıl kaçırmısım ben. Erkekler erkeklere çıplak fotolarını gösterip yorum yapıyorlar. My eyessssss my eyessss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Ahahaha lol, gogus kili o ne ? Ben kilsiz sansli kesimdenim. Kadindan farkim sakalim biyigim birazda bacaklar.. Baska farklarda var ama konu kil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar