Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk red edilişiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk değil (son olmayacak :p) de en ilginçlerden birin anlatayım. Kadıköyde bi gece yürürken bi kız yanıma yanaştı, pardon yanında yürüyebilir miyim dedi. Öyle yürüyüp konusurken yolda pra bulduğu lafı geçti. Sonra ben bana bişey ısmarla dedim, bu da olmaz dedi, işte öyle :)
Mesaj tarihi:
Jearom said:

wastyrx said:

ahahahhahhahahhaha sokakta gördüğün hatuna selam sevişelim mi die mi girişiyorsun? agsafasfad

Fena fikir deil sanki asdasdas

hayır böyle bir dünya düşünsenize.
karşılıklı bi.

bence yıllar sonra olur.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

One olaya tamamen tarafsız biri olarak bir tavsiyede bulunacağım ingilizce yazma çünkü cümlelerin baya yanlış, yani sadece o kelimenin hatalı yazmı değil yazdığın cümleler de söylemek istediğin şeyleri yansıtmıyor. türkçe yaz daha iyi gerçekten.

dip not: doğru yazsan bile mesajının sonuna ingilizce bir cümle koyman garip.

Bir zamanlar bende aynı şeyi söylemiştim.
Mesaj tarihi:
cemss said:

Jearom said:

Reddedilmek icin teklif etmek gerek. Ya teklif de demiosak noolcak :(

o kötü özgüven yok sanırsam.

Ozguven sayılmaz heralde sorun ya. daha cok dogru sartları yakalayamadıgıma inanıyorum desek daha dogru olcak

Llama said:

Jearom said:

Reddedilmek icin teklif etmek gerek. Ya teklif de demiosak noolcak :(

elizabet arkadaşın değilmi

elızabeth, elenor hep bizim cemeat ten :)
Mesaj tarihi:
Ben ilk red edildiğimde vuvuzela henüz piyasada o kadar yaygın değildi. Ha yaygın olaydı çok daha güzel olurdu. Böyle çala çala dolanırdım etrafda.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ortak arkadaş aracılığıyla buluştuk, gezdik, vakit geçirdik falan. Hatta hatun kişiliği evine kadar bıraktım. Sonrasında mesaj bile gönderdim: çok güzeldi, tekrar buluşmak dileğiyle gibilerinde. Aramayı bırakın mesajıma cevap bile alamadım. İki gündür tık yok. Haliyle bende gurur yaptım aramıyorum.

Zannedersem reddedildim.
  • Yeni Oluştur...