ExactitudE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 off-topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 wastyrx said: ahahahhahhahahhaha sokakta gördüğün hatuna selam sevişelim mi die mi girişiyorsun? agsafasfad Fena fikir deil sanki asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 İlk değil (son olmayacak :p) de en ilginçlerden birin anlatayım. Kadıköyde bi gece yürürken bi kız yanıma yanaştı, pardon yanında yürüyebilir miyim dedi. Öyle yürüyüp konusurken yolda pra bulduğu lafı geçti. Sonra ben bana bişey ısmarla dedim, bu da olmaz dedi, işte öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Kimse ilgilenmemiş de ilginçmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 benjani said: face den arkadaşlık isteği yolladım, kabul etmedi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 smarthan said: benjani said: face den arkadaşlık isteği yolladım, kabul etmedi ahaha işi bileceksin. <---------- gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Jearom said: wastyrx said: ahahahhahhahahhaha sokakta gördüğün hatuna selam sevişelim mi die mi girişiyorsun? agsafasfad Fena fikir deil sanki asdasdas hayır böyle bir dünya düşünsenize. karşılıklı bi. bence yıllar sonra olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Ardeth said: One olaya tamamen tarafsız biri olarak bir tavsiyede bulunacağım ingilizce yazma çünkü cümlelerin baya yanlış, yani sadece o kelimenin hatalı yazmı değil yazdığın cümleler de söylemek istediğin şeyleri yansıtmıyor. türkçe yaz daha iyi gerçekten. dip not: doğru yazsan bile mesajının sonuna ingilizce bir cümle koyman garip. Bir zamanlar bende aynı şeyi söylemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 koparan yaz kampında ilk defaaa reddeeedildiiim eheuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 0ne said: Oh Noes, you win nothing without unnecessary egotism that makes your life. Aman tanrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Selam, Akşam reddedilmedim şimdi mutluyum by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Reddedilmek icin teklif etmek gerek. Ya teklif de demiosak noolcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Kıza bana ayarlansana dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Ben reddedilmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Jearom said: Reddedilmek icin teklif etmek gerek. Ya teklif de demiosak noolcak :( elizabet arkadaşın değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Jearom said: Reddedilmek icin teklif etmek gerek. Ya teklif de demiosak noolcak :( o kötü özgüven yok sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 benimde bi hafta kadar once disari cikma talebim reddedildi. total olarak reddedilene kaddar denerim heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 cemss said: Jearom said: Reddedilmek icin teklif etmek gerek. Ya teklif de demiosak noolcak :( o kötü özgüven yok sanırsam. Ozguven sayılmaz heralde sorun ya. daha cok dogru sartları yakalayamadıgıma inanıyorum desek daha dogru olcak Llama said: Jearom said: Reddedilmek icin teklif etmek gerek. Ya teklif de demiosak noolcak :( elizabet arkadaşın değilmi elızabeth, elenor hep bizim cemeat ten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Ben ilk red edildiğimde vuvuzela henüz piyasada o kadar yaygın değildi. Ha yaygın olaydı çok daha güzel olurdu. Böyle çala çala dolanırdım etrafda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ortak arkadaş aracılığıyla buluştuk, gezdik, vakit geçirdik falan. Hatta hatun kişiliği evine kadar bıraktım. Sonrasında mesaj bile gönderdim: çok güzeldi, tekrar buluşmak dileğiyle gibilerinde. Aramayı bırakın mesajıma cevap bile alamadım. İki gündür tık yok. Haliyle bende gurur yaptım aramıyorum. Zannedersem reddedildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 One'ın olay ne ya? Tüm ahali biliyormuş güya ama ben bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 adamınbiri said: hiç başıma gelmedi yazan ilk kişi olmak istiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 reddedilenlere gelsin http://swgalaxies.datastart.hu/modules/Videos/files/vader-loituma.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=O9W8LzLAZcc asıl bu gelsin abi bu uyar bu. oldu tam oturdu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar