Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ay diye bişey yok, kandırmayın kendinizi. Güneşin arka tarafı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 şu cümleler çok komik -Amerikalılar aya çıkmadı -Ameriaklılar aptal e demek ki aptal adam dünyayı 40 sene kandırmış? dhaa kotu yani, çıkmadılarsa bile çıktılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Rewendor said: ay diye bişey yok, kandırmayın kendinizi. Güneşin arka tarafı o.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Rewendor said: ay diye bişey yok, kandırmayın kendinizi. Güneşin arka tarafı o. gittim gördüm diyorum yav, teyzem ayda çalışıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 güneşin arkasına gitmişsin işte, teyzen de çok fazla yürümesin, sıcak tarafa yaklaşırsa tehlike, güneş yanığı felan fellik fellik yoğurt ara sonra işin yoksa krater krater. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 yoğurt her derda deva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 aya çıkmayı bırakın da galaksiler arası seyahat istiyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 gerek yok ona, event horizon falan uğraş dur sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 evrenin sonunda lokantada yemek yiycektim ama ben? uzay manzaralı bir ev alacaktım, uzay gemisi de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=64MUfkGMR1Q colony drop ister ah deli gonul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 gezegene koloni mi indiriyorlar doğrudan? inan 4dakika sabredip izleyemedim.. 3yerine bastım, ciu ciu ciu.. okey dedim ve mesaj yaz'a bastım sonrasında işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 O değil de Ay'ın karanlık yüzünde neler dönüyor kimbilir... Dark side of the moon diye boşuna dememişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 soru bu değil mustafa topaloğlu aya çıktı mı onu diyin baaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar