Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bana mantıksız geliyo adamlar kaç sene önce çıkmış gerçek olsa şimdiye ay yalama olurdu gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bana da sadece soguk savas propagandası gibi geliyor,ha istese cıkarlar o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mantık yürütmeyi falan bilmem de aya ilk ayak basmayla ilgili orijinal filmlerin yok olması şüphe uyandırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 gerçekten çıktılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Çıktılar da aya insan yollamak o kadar pahalıyken ve aya gitmeye ciddi anlamda ihtiyaç yokken, koloni kurmak için gerekli teknoloji henüz tam anlamıyla üretilmemişken bir anlamı yok aya gitmenin. Soğuk savaş sırasında "herkesi dövdü" desinler diye çıktılar aya, tabi araştırma amacı falna da var. Baktılar kayalık işte, öyle kaldı sonra gariban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 İSRAYİLİN ÇÖLLERİNDE GECE VAKTİ ÇEKİLMİŞTİR BUNUN KANITI VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 çıkmadı abi yediler bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 amerikalılar harbiden ayı çıktı lan adam belledikdi biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 discovery - mythbusters - nasa bölümünü izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ayda hak iddia etmek için çıktılar.. şimdi de hintliler tırt uydularını aya niye çakıyorsa, çinliler "ayın yüzeyine bi uydu da biz gömüyoruzz. çakılıcaz! fail olucaz!" diye mutlu oldularsa aynısı.. hak iddia etmek.. tabii psikolojik überliği de var.. aya ayak basılmadığını ilk defa günümüzde çinlilerin çıktığını düşünelim "lan ayın bile altında MADE IN CHINA yazıyo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 aya çıktık deyipte çıkmasalar bile içlerinde ukte kalır illaki.çıkarlar bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 3-5kere çıktılar zaten.. totalde 10-12 adam gitmiştir herhalde aya o dönemde.. 60-70arası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Yok abi cikmamislar sordum bizim barraa + bak delikanli gibi soyleyin, ciktinizmi cikmadiniz mi? - ciktik abi + yalancinin anasi babasi olsunmu lan - cikmadik abi aramizda kalsin pls. Cikmamislar bizi yemisler toposlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 benim teyzem çıktı aya bişey yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ben amerika olsam öyle dandik hiç bir geleceği olmayan proje yüzünden bir çok uzun soluklu projeyi kapatmaktan utanır ve "amerikaya çıkmadık biz yapmadık onu" derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sıkıcı ve işe yaramayan cern gibi bişiye mi para ayırsalardı.. İNSANLAR UZAY MEKİKLERİNİ VE ASTRONOTLARI GÖRMEK İSTİYOR! APTAL ATOMLARI DEĞİL! ya işte öle... ben de yeni ay görevleri kesintiye uğratacağıma amerikan otomotiv sektörüne "adam olun da kendinizi kendiniz kurtarın olm!" derdim.. bp'den aldığım parayı da bu projeye verirdim.. boşver kuşları falan.. zaten hep arabanın üstüne pisliyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 dasaa son zamanlarda çok agresif görüyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 aya cikmadilarsa bile dunyayi 40 yil kandirabilecek teknolojide photoshop yaptilar. adobe iyi reklam yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 çıktılar benim teyzem o dönem nasada çalışıyodu tüm televizyon üstü dantelleri o dikti hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Çıktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Rammstein hoax diyosa hoaxtır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 hepsi çıkmamıştır, sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 CcC KAHROLSUN AMERİKAN EMPERYALİZMİ CcC FW: ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN OKU !!!!!1 AMERİKA AYA ÇIKMADI !!!1 NEVADA ÇÖLÜNDE YAPILAN VİDEO ÇEKİMLER İLE DÜNYAYI KANDIRDI !!!! ÜLKENİ SEVİYORSAN PAYLAŞ!!!!!1 AMERİKA'NIN UŞAĞI OLMA !!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ben oradaydım geldiler bayrak dikip gittiler sonra yedik biz o bayraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 olum indiler bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar