-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ulan ! deeproads expedition için para biriktiriyordum, son side questlerdeyim diye düşünüyorum artık yapmadık şey kalmadı. tam bir şeyler alıyım dedim, 3 goldumun kaldığını farkettim. nereye gitti paralarım anlamadım, daha önceki savelerime gittim onlarda da yok. bug falan mı var anlamadım. gerçi sonunda lowtown'daki bir adam sayesinde çıkarılabiliyormuş 50 gold ama gereksiz yani. siz yaşadınız mı böyle bir şey ? yoksa çok fazla para isteyen bir quest falan mı var, farkında olmadan birilerine mi verdim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 deeproads questine başlamak için veriyordun 50g sanırım Edit: Şey de yapmış olabilirsin, madenini satan bir herif vardı, ortak olduğun, ona vermiş olabilirsin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 yok ya madenle ilgili bir şey yapmamış olmam lazım. en son aveline'i guard captain yaptım, varric ile konuştular vs. neyse, eğer bir şekilde parayı alabiliyorsak questler bitince sorun değil. baştan başlamak istemiyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 hamsilipilav said: da 2 başlığına girdim got spoilerı aldım çıktım aynen, insan bi uyarı koyar viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ben koydum şimdi ama geç kalmışım heh. -Deno- said: yok ya madenle ilgili bir şey yapmamış olmam lazım. en son aveline'i guard captain yaptım, varric ile konuştular vs. neyse, eğer bir şekilde parayı alabiliyorsak questler bitince sorun değil. baştan başlamak istemiyorum şimdi. koyduğun parayı alıyorsun, ikiye katlama kısmını hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kendi paranla gidersen ikiye katlıyosun. borç alırsan borç aldığın adama adama veriyosun , sanırım. sen 50 goldu verip "bekle birader 2 dakka öyle gidelim" demiş, sonrada parayı vermiş olduğunu unutmuş olabilirmisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Para çok sorun olmuyor, epic tarzında birkaç item var, onları almadığın sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 almaya bayağı değen epic'ler var ama king something the forgotten's armor gibi. cailan. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yeni konu açmayayım, şimdi oynayacak oyun arıyorum da. bu oyunun 2.si için şöyle böyle diyolar, ilk oyunu mu oynamak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 oyna baya iyi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Çok kötü. Hikayeyi merak etmeme rağmen yarında bıraktım, baya bildiğin kötü olmuş oyun. Konsol bebesi oyunu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sirf sonundaki credits sarkisi için bile oynanir gayette iyi oyun bence kisiye ve ne bekledigine gore degisir. Hikayeside çok güzeldi ve baya uzun oyun karakterlerde cok güzel yapılandırılmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Revenant said: sirf sonundaki credits sarkisi için bile oynanir gayette iyi oyun bence kisiye ve ne bekledigine gore degisir. Hikayeside çok güzeldi ve baya uzun oyun karakterlerde cok güzel yapılandırılmıs. ''sirf sonundaki credits sarkisi için bile oynanir'' Bunu ciddi ciddi söylüyormusun sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 adam haklı mass effect 1 i de sırf o yüzden oynadık http://www.youtube.com/watch?v=gISlB1IdUjI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Evet söylüyorum bence gayet güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Revenant said: Evet söylüyorum bence gayet güzeldi Bunun için oyunu bitirmeye gerek yok menüden credits izliyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Ciddimisin? Yoksa komikmisin? ilk mesajımdan sadece o kesit aklında kaldıysa tekrar oku. Muzik oyunun sonuyla ve karakterlerle gayet alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Revenant said: Ciddimisin? Yoksa komikmisin? ilk mesajımdan sadece o kesit aklında kaldıysa tekrar oku. Muzik oyunun sonuyla ve karakterlerle gayet alakalı. yok sen şey demiştin o yüzden şeyle bağdaştırdım ben http://26.media.tumblr.com/tumblr_l0dg15lRuN1qbylvso1_400.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 daha az ofansif misilleme lütfen -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Yeni bitirdim. İlk oyunun save ini kullanmıştım başında, sanırım 2-3 ufak yerde değişiklik yaptı onlarda önemli değil zaten. Bence bioware felsefe yapmış "ne yaparsanız yapın, kaderi değiştiremezsiniz" o yüzden yaptıklarımız hiçbir değişiklik yaratmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 euh evet hiçbi şey değişmiyor o biraz üzücü. 3. oyunda rogue'la oynadım çok eğlenceliydi, hep de farklı şeyleri seçmeye çalıştım. - warrior oynarken bethany'yi yanıma almıştım deep roads'a giderken, bu sefer almadım. deep roads'a gidince blight'a yakalanıp grey wardenlara girmek zorunda kalmıştı, yanıma almayınca arkada kaldığı için templarların baskısına boyun eğip circle mage oldu. aslında ben geride bırakırken çok daha kötümser düşünmüştüm, templarlar yakalayıp ağzını kırıcak şeklinde ama olmadı. - yine ilk oyunda ve ikinci (magele oynamıştım) oyunda da oyun sonunda mageleri desteklemeyi seçmiştim. ama üçüncü oyunumda biraz da kadın anamı gene yine kurtaramamamın verdiği gazla templarları destekledim ve böyle orsino'nun aslında ne godoş bi karakter olduğunu bir kez daha ve apaçık gördüm, bethany de gruba geri döndü. ama tabi meredith manyak olduğu için gene ağzını kırdırdı bana, atladı zıpladı falan KADİR NERDE ULEN dedim, KADİEEEER diye bağırırken o sırada meredith ölmüş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bitirmek için oynuyorum ya.Alpha Protocol tarzı koymuslar dialogları,aynı mekanlarda dön babam dön.Zaten bunların hepsi tartışılmıstır;ama anlamadım elinde mis gibi Da Origins var neden böyle bir şeye kalktın ki ey Bioware.Sen degil misin bize fallout,bg serilerini deli gibi oynatan.İçsel bi isyan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Terbiyeni takın, fallout ve biowhore u aynı cümlede anma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi dragon age 2 den sonra gelişen bioware nefreti çok üzücü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Dragon Age : Origins'le doğru yolu bulacaklar galiba dedikten sonra önce ME2, sonrasında DA2 felaketiyle yıkıldık resmen. Awakening biowhoreun mezartaşı oldu ama en azından Baldur's Gate i yapan adamlara yaraşır ihtişamda bi mezartaşıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar