HellHound Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 http://i48.photobucket.com/albums/f217/Blob809/hit_shield_on_back.jpg bizimkilerden öğrensinler artık oyun yapmayı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bu ne ya kimseyle sıkı dost olamıyorum friendlyde sona dayadıgım erkek kadın dudagıma yapışıyor...utandım kendimden:) kısa olmus oyun yaw ama ya uzun zamandır düzgün bi single player oynamadıgımdan olsa gerek begendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Dragon Age'i Originsi ilk çıktığı hafta steam'den almıştım, ilk bölümü geçtim ama çok tırışka geldi wowdan bozma skilleri de görünce wtf diyip kapatmıştım ostagarda. Neyse 2 hafta önce can sıkıntısından açtım köpekler gibi oynadım 2 hafta boyunca. Bitti şimdi. Soruyorum 2.'sini almaya oynamaya değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 2.'nin 1. ile sadece karakter/hikaye olarak bağlantısı var. 1. i beğendiysen 2. yi beğenmeyebilirsin. Bir demosunu dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Walla ben 1.yi indirip kurup girip abv deyip çıktığımı hatırlıyorum. Zerre sevmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Wispy said: Dragon Age'i Originsi ilk çıktığı hafta steam'den almıştım, ilk bölümü geçtim ama çok tırışka geldi wowdan bozma skilleri de görünce wtf diyip kapatmıştım ostagarda. Neyse 2 hafta önce can sıkıntısından açtım köpekler gibi oynadım 2 hafta boyunca. Bitti şimdi. Soruyorum 2.'sini almaya oynamaya değer mi ? 20 dolara falan inerse alınır. ama 60 dolar verme sakın çok kötü oturur içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Almıyorum o zaman ya origins güzeldi şimdi hayal kırıklığı olursa 2 değmez tadında bırakayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Dragonmax said: Walla ben 1.yi indirip kurup girip abv deyip çıktığımı hatırlıyorum. Zerre sevmemiştim merak etme bizde seni sevmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 az once tekrar oynayayim dedim kafadan performans sorunlari, ayarlari kis felan biraz oynadim. mage yerine rogue oynayayim dedim oyundan tiksindim abi direk. bu nasil kotu bi animasyondur. hani isabella varken kontrol etmiyordum bu kadar baymiyordu da. ilk defa bi bioware oyununu bi kere oynayip rafa kaldiriyorum. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 game of thrones izleyince originsin araklarida gordumya, bioware gozumde iyice dustu lan adamlar oyle bir araklamiski blizzard yanlarinda orjinal kaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Viktor said: game of thrones izleyince originsin araklarida gordumya, bioware gozumde iyice dustu lan adamlar oyle bir araklamiski blizzard yanlarinda orjinal kaliyor Origins'te neyi araklamışlar ki Game of Thrones'dan? Çok gözüme batmadı benim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Vertigo58 said: Viktor said: game of thrones izleyince originsin araklarida gordumya, bioware gozumde iyice dustu lan adamlar oyle bir araklamiski blizzard yanlarinda orjinal kaliyor Origins'te neyi araklamışlar ki Game of Thrones'dan? Çok gözüme batmadı benim. =)aklıma gelmişken DA1'de Alistair'ın çocukluğu filan direk Farseer Trilogy'den çakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Kralin evlilik disi oglu olmasi disinda hicbir benzerlik goremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 çocukken köpeklerle uyuması? daha da var da çok oldu oynayalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 !!!GAME OF THRONES SPOILER!!! human noble origin baya baya stark lardan direk, ihanet, kalenin basilmasi, ailenin oldurulmesi, anne ile baba karakterinin sonu filan adamalr baya esinlenmis, mabaride dire wolf modunda geziyro bizle, gene babanin zamaninda kralin en buyuk kankalarindan biri olmasi ve hizmetleri yuzunden ailenin fereldendeki en prestijli ailelerden biri olmasi gene warden konsepti night's watch baya baya, diayri korumak icin butun gecmisini geride birakip hizmet eden adamalr, gene gecmsite prestijli ve uyesi olmanin her yerde saygi duyuldugu bir organizasyon ama zamanla sayilari azalmis, abuk subuk tipler ile siyasi kacaklar dolusmus, zaten human noble isek bunuda yasatiyor direk, snow modeunda "artik ailen burasi, gecmisini ve damarlarindaki kani unut" geyigi ha %100 arak demiyorum ama storytellingde baya baya baya esinlenmisler iste, zaten hani ferelden ingiltere oldugu icin ve game of thrones da war of roses dan ilham aldigi icin soylularin birbiriyle iliskileride cok benziyor ancak affettik onu bu sebeple :p zaten oyunun hosuma giden kisimlarida soylularin oyunlari, landsmeet, warden konsepti ve ozlelikle human noble origin idi humanlar direk ortacag dunyasi, hicbir fark yok ulkeler bile ingiltere fransa ispanya osmanli vs elfler direk tolkien elflerine roman konsepti giydirilmisi chantry direk katolik klisesi, tevinter ortodoks, magelerde direk dragonlance magelerinin daha dramatize edilmisi cuceler ise klasik tolkien cuceleri zaten, moria bile var oyunda lol song of ice and fire ile alakam olmadigindan wardenlari filan orjinal bulmustum azda yanilmisim, bioware sanirim hicbirzaman orjinal birseyler uretemiycek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 warden konsepti uygun. ama o babanın ihanete uğrama olayı zorlama. hem cok klasik bir hikaye sonuçta hem de burada ihanete uğruyorsun,orada yanilmiyorsam isyan muhabeti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Viktor said: human noble origin baya baya stark lardan direk, ihanet, kalenin basilmasi, ailenin oldurulmesi, anne ile baba karakterinin sonu filan adamalr baya esinlenmis, mabaride dire wolf modunda geziyro bizle, gene babanin zamaninda kralin en buyuk kankalarindan biri olmasi ve hizmetleri yuzunden ailenin fereldendeki en prestijli ailelerden biri olmasi gene warden konsepti night's watch baya baya, diayri korumak icin butun gecmisini geride birakip hizmet eden adamalr, gene gecmsite prestijli ve uyesi olmanin her yerde saygi duyuldugu bir organizasyon ama zamanla sayilari azalmis, abuk subuk tipler ile siyasi kacaklar dolusmus, zaten human noble isek bunuda yasatiyor direk, snow modeunda "artik ailen burasi, gecmisini ve damarlarindaki kani unut" geyigi ha %100 arak demiyorum ama storytellingde baya baya baya esinlenmisler iste, zaten hani ferelden ingiltere oldugu icin ve game of thrones da war of roses dan ilham aldigi icin soylularin birbiriyle iliskileride cok benziyor ancak affettik onu bu sebeple :p zaten oyunun hosuma giden kisimlarida soylularin oyunlari, landsmeet, warden konsepti ve ozlelikle human noble origin idi humanlar direk ortacag dunyasi, hicbir fark yok ulkeler bile ingiltere fransa ispanya osmanli vs elfler direk tolkien elflerine roman konsepti giydirilmisi chantry direk katolik klisesi, tevinter ortodoks, magelerde direk dragonlance magelerinin daha dramatize edilmisi cuceler ise klasik tolkien cuceleri zaten, moria bile var oyunda lol song of ice and fire ile alakam olmadigindan wardenlari filan orjinal bulmustum azda yanilmisim, bioware sanirim hicbirzaman orjinal birseyler uretemiycek Hmmm, böyle söyleyince hakikaten benzeyen yanları var aslında. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 da 2 başlığına girdim got spoilerı aldım çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ya oyunun nightmare zorluk seviyesi fazla mı zor bana mı öyle geliyor ? ilk oyunu ve eklenti paketini nightmare seviyesinde oynayıp bitirmiştim, tüm side questler bok püsür de dahil. belli taktikler oturttuktan sonra boss fightlar hariç en fazla 2-3 kez partiyi kaybederek geçebiliyordum. 2'ye yeni başladım, rogue açtım. şu an yanımda bethany ve varric var. kirkwall'un başlarındayım. şu aveline denen kadın yanımda yok şu an niyeyse, partiye alamıyorum. kirkwall'daki sidequestleri falan yapayım dedim ana quest serisine devam etmeden, bildiğin zor yahu. lowtown'a falan gittim, hadi wave'leri bazen geçebiliyorum ama elite varsa mobların arasında imkanı yok olmuyor. şu ana kadar 2 kere falan içinde assassin olan bir mob wave'ini geçebildim. takımda tank olmaması şu aşamada tabi ki zorlaştırıyor işleri, 3 kişi sonuçta parti. ama 1. oyunda 2 kişi falan geçtiğimi hatırlıyorum ben kalabalık mob dalgalarını. side questleri yapmadan da ana queste devam etmek istemem genelde. taktik var mı önerebileceğiniz ? ya da bırak kirkwall'daki side questleri sonra dön yap mı diyorsunuz level yükselince ya da partiyi 4 kişi yapınca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 İzometrik görüşün ve tam anlamıyla parti yönetiminin olmaması taktik yapmayı zorlaştırıyor, lotheringden kaçış bile nightmareda gereksiz derecede zor. Bethanyi arkaya çekince hawke vurmayı kesiyor falan saçma salak bi karakter yönlendirmesi var. Ben de yeni başladım oynamaya malum askerdeydim çıktığında, hadi dialogların çiğliğini, karakterlerin sığlığını falan bi kenara bırakıyorum, grafikler neden bu kadar kötü? İlk oyundan bile kötü sanki, ve high res texture pack indirdim 1gb. Acaba W2'nin grafiklerine gözüm alıştı diye mi böyle geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 kesinlikle combat saçma sapan olmuş. bir kere hold çalışmıyor yahu. 1. oyunda tıkır tıkır çalışıyordu, bunda resmen koymasalar da olurmuş. partiye dur emri veriyorum, bir tane köşeye çekicem adamları tek tek, yok illa peşimden geliyorlar belli bir açıklıktan sonra. geldikleri içinde archerlar, mage'ler geri koşana kadar topluca takır tukur vuruyor herkesi. senin dediğin gibi yönettiğin karakter dışındakiler saçma salak hareketler yapıyor. bazen vurmuyorlar bile. hani hold'da olsa anlicam, anında pause edip hold'u da kaldırıyorum. yok bir iki tane vurup duruyolar. e ben ne anladım böyle heroic combattan. tamam turn based oyun da bu kadar ağır combat çekilmez yani. eğer parti'de şu an tank olsa ve 4 kişilik full party ile oynuyor olsam, üstüne bu saydıklarım olsa direk silerdim oyunu. hadi tank yok, oyunun daha başları diye devam ediyorum nightmare'de. en kötü hard'a alıp oynicam, çekilmez böyle. p.ç etmişler seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 tek tank Aveline, zaten gruba ilk katilan kisi. eger gruba alamiyorsan, act 1'in basinda kendisini barracks'da ziyaret etmemissin demektir. git ziyaret et, hem gorev falan da verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 haha abi çok komik, dragon age 2 ile witcher 2'yi kıyaslayınca fanlar feci ezmiş da2'yi: http://i.imgur.com/cE4NV.png http://i.imgur.com/9iAqx.png http://i.imgur.com/NIIrO.png http://i.imgur.com/wODN8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 da2 sevenlere gelsin bu oyun: http://www.youtube.com/watch?v=wZVr8VNGljk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar