Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vuvuzela sonu oldu

mani

Öne çıkan mesajlar

http://www.ntvmsnbc.com/id/25112414

komşu yeter lan diyip 14 yaşında demeden 2 kafasına 1 koluna sıkmış. yuh. gerçi nasıl bi cinnet getirdiyse herif sabah akşam zort zort zort vuvuzela sesinden. pitbull yasaklanacağına bu yasaklansın.

said:
Borulardan nefret ettiği

said:
Borulardan nefret

said:
Borulardan
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sabahın 4'ünde vuvuzela öttüren biri vardı bizim burada.. genelde sabah 12 mesai başlangıcı yapıp akşam 22'ye kadar falan öttürüyodu.. sabah 4'e falan fazla mesaiye kaldığında öldürdüler heralde diye ümit ediyordum. nitekim duymuyorum son bi kaç gündür vuvuzelasını jahdsjkahf
Sosyal ağlarda paylaş

tutuksuz yargılama esastır. suçsuz bulunmamış adam. kaçma riski, delilleri karartma riski veya aynı suçu işleme riski yoksa kefalet belirlenir öder çıkar adam. ama belli şartları vardır. hergün belli saatlerde karakola gidip imza vermek veya bileklik vs takıp belli bir mesafe sınırı içinde yaşamak gibi. mahkeme uygun bulmuştur kefalet koymuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
lowers said:

said:
aynı gün yakalandı ve cinayetle yargılandı. Ancak kefaletle serbest kaldı.

Huh ?
Nası yani ?

Abi aklıma direkt "Law Abiding Citizen" Geldi... Alıp bilet gidiyorum filan yani

Yok böyle bir şey. Katili bırakmazlar. Zaten yabancı kaynaklarda yazmıyor böyle bir şey. Bunu görüp asparagas bu diye baktım, aslında böyle bir salıverme olmadığını gördüm. Türk çeviri haberciliğinden bu kadar işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...