mani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/id/25112414 komşu yeter lan diyip 14 yaşında demeden 2 kafasına 1 koluna sıkmış. yuh. gerçi nasıl bi cinnet getirdiyse herif sabah akşam zort zort zort vuvuzela sesinden. pitbull yasaklanacağına bu yasaklansın. said: Borulardan nefret ettiği said: Borulardan nefret said: Borulardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 said: Borulardan nefret ettiği bilinen ve bölgeye yeni taşınan katil komşu zincirleme google translate tamlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yakında cidden rezalet bir ses, dün gece 1-2 gibi istiklalde bir turistin elinde vardı. herifte 2 adımda bir öttürüp duruyordu valla dalacaktım adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 dünya kupasını güney afrikada düzenleyen dünyayı vuvuzela belasına bulaştıran tiplerin yanında çalınsın. Mandela'ya ve ülkedeki tüm zencilere sövdüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 "insanı katil eder" sözü gerçek olmuş. hakkaten öyle bir ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 geçen sabahın 4'ünde vuvuzela öttüren biri vardı bizim burada.. genelde sabah 12 mesai başlangıcı yapıp akşam 22'ye kadar falan öttürüyodu.. sabah 4'e falan fazla mesaiye kaldığında öldürdüler heralde diye ümit ediyordum. nitekim duymuyorum son bi kaç gündür vuvuzelasını jahdsjkahf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 said: aynı gün yakalandı ve cinayetle yargılandı. Ancak kefaletle serbest kaldı. Huh ? Nası yani ? Abi aklıma direkt "Law Abiding Citizen" Geldi... Alıp bilet gidiyorum filan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 az daha oku bir ay sonra hakim karşısına çıkacak diyor. biraz daha az heyecan lütfen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 tutuksuz yargılama esastır. suçsuz bulunmamış adam. kaçma riski, delilleri karartma riski veya aynı suçu işleme riski yoksa kefalet belirlenir öder çıkar adam. ama belli şartları vardır. hergün belli saatlerde karakola gidip imza vermek veya bileklik vs takıp belli bir mesafe sınırı içinde yaşamak gibi. mahkeme uygun bulmuştur kefalet koymuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 beyler mandela zaten pkk yandaşıdır, morgan freemanlı invictuslu siyonist oyunlara gelmeyin!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 maçlarda tribündekiler nasıl sağır olmuyor ben onu anlamıyorum acaba çivi çiviyi mi söküyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 maçlar o kadar sıkıcıki bende olsam vuvuzela çalardım orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 abi ntv git gide hürriyete falan benziyor ya bune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Vuvuzela çalan birine acıyamadığımı anladım şu an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 heytirz gona heyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 http://images.encyclopediadramatica.com/images/d/d2/Gimlishorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 LMAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 lowers said: said: aynı gün yakalandı ve cinayetle yargılandı. Ancak kefaletle serbest kaldı. Huh ? Nası yani ? Abi aklıma direkt "Law Abiding Citizen" Geldi... Alıp bilet gidiyorum filan yani Yok böyle bir şey. Katili bırakmazlar. Zaten yabancı kaynaklarda yazmıyor böyle bir şey. Bunu görüp asparagas bu diye baktım, aslında böyle bir salıverme olmadığını gördüm. Türk çeviri haberciliğinden bu kadar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 good riddance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar