Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mükemmel Sonlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kralın dönüşü. hüngür hüngür duygulanıp ağlamıştım. aragorn şarkı söylüyo, millet dağılıyo, frodo gemiye biniyo falan.

(kitaptaki hava daha güzel tabi, ama film olarak da epik bi sondu)
Mesaj tarihi:
das boot'un sonu ciddi anlamda epiktir, savaş karşıtlığı mesajın allahı verililiyor orada

lakin wolfgang reis'in sonraki bütün filmleri piyasa filmidir, das boot ile ilk filmle zirveye çıkıp sürekli düşmüş :(
Mesaj tarihi:
saymak istediğim 3-5 film vardı, amma velakin isimleri geçmiş bile. The Mist (ki orjinal sonundan bin kat daha iyi aşmış bir sondu), Usual Suspects, Big Fish, Fight Club vs gibi. Das Boot'u izleyeli 10 seneyi geçti hatırlamıyorum bile sonunu.

Lucky Number Slevin de fena değildir. Interview with the Vampire'ın sonundaki aksiyon da güzeldir, hani aşmış bir son değil ama güzel.
Mesaj tarihi:
En çok koyanlar - Das Leben Der Anderen , Requem for a Dream

Çocukluğumun içine eden - A Nightmare on Elm Street

En mutlu eden - Full Metal Alchemist (Brotherhood)

Bitmesine en sevindiğim - Saw 3

En çok şaşırtan - Shutter Island

Bitse de gitsek dediğim ama bitmeyen - Unbreakable
Mesaj tarihi:
altıncı his ve olağan şüphelilerin dvd sini alıp eve geliyordum. bi arkadaşa rastladım dallama herif bana bruce wills ölü katil kevin spacey dedi. güzelim film zevkimin içine etmişti.
Mesaj tarihi:
fight clubın sonu bana mükemmel gelmişti, o derece ki, benim bile sigara içesim gelmişti (ki sigara kullanmam) bide daha bir sürü vardır ama aklıma gelmiyor sanırım.
  • Yeni Oluştur...