derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Skeleton Key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bitter sweet life üzmüştü cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 kayıkçının küreği -ali poyrazoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 kralın dönüşü. hüngür hüngür duygulanıp ağlamıştım. aragorn şarkı söylüyo, millet dağılıyo, frodo gemiye biniyo falan. (kitaptaki hava daha güzel tabi, ama film olarak da epik bi sondu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 battle star galactica, hatırladıkça duygulanırım deli gibi ağlamıştım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 BU DA MI GOL DEĞİL? http://www.youtube.com/watch?v=qGA5vdCKja4 mükemmel son abi. seviyoruz sadri alışık'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 The Third Man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 into the wild. iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 buarada das boot u izledim sonu acipti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 das boot'un sonu ciddi anlamda epiktir, savaş karşıtlığı mesajın allahı verililiyor orada lakin wolfgang reis'in sonraki bütün filmleri piyasa filmidir, das boot ile ilk filmle zirveye çıkıp sürekli düşmüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 saymak istediğim 3-5 film vardı, amma velakin isimleri geçmiş bile. The Mist (ki orjinal sonundan bin kat daha iyi aşmış bir sondu), Usual Suspects, Big Fish, Fight Club vs gibi. Das Boot'u izleyeli 10 seneyi geçti hatırlamıyorum bile sonunu. Lucky Number Slevin de fena değildir. Interview with the Vampire'ın sonundaki aksiyon da güzeldir, hani aşmış bir son değil ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 cogu soylenmis tekrarlamaya gerek yok. jacob's ladder ve leon'un sonu da o zaman fenaydi. p2p sitelerinde mindfuck pack'ler var cogu film oralarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Angels and Demons öyle kalakalmıştım, filmin sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Bunlardan bir sıralama yapıp ilk 10 seçicem sonra da yayınlayacağım, büyük ihtimal videoları flnda eklerim mis gibi olur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 NoTwisT said: mayks apartmint - julie gittim mal gibi imdbde aradım filmi. sonra dank etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 En çok koyanlar - Das Leben Der Anderen , Requem for a Dream Çocukluğumun içine eden - A Nightmare on Elm Street En mutlu eden - Full Metal Alchemist (Brotherhood) Bitmesine en sevindiğim - Saw 3 En çok şaşırtan - Shutter Island Bitse de gitsek dediğim ama bitmeyen - Unbreakable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 BORAT Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 en mükemmel son henüz yazılmamış sondur dememiş kimse? pati çaptan mı düşüyor, yoksa sadece sıcaklardan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 se7en ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 sg-1 said: en mükemmel son henüz yazılmamış sondur dememiş kimse? pati çaptan mı düşüyor, yoksa sadece sıcaklardan mı? en mükemmel son ölü sondur diyecek adam gelmemiş henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 altıncı his ve olağan şüphelilerin dvd sini alıp eve geliyordum. bi arkadaşa rastladım dallama herif bana bruce wills ölü katil kevin spacey dedi. güzelim film zevkimin içine etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 burn after reading Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Mükemmel son yokdur, az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 fight clubın sonu bana mükemmel gelmişti, o derece ki, benim bile sigara içesim gelmişti (ki sigara kullanmam) bide daha bir sürü vardır ama aklıma gelmiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar