Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Memento. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 DadashNik0F said: Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği bunun sonu yok ki abi. nesi guzel. yanlıs hatırlamıyosam dag basında bitiyo film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 boromir fln etkilendim baya o yüzden şeettiydim lan bi daha düşündümde, saçma geldi. Star Wars: Revenge of the Sith diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 cemss said: gran torino o kadarda iyi bitmiyor bence. gran torino kadar insana koyan bir son nadir gelir bir daha sinema alemine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abvblizzard said: Desdere 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 dasaaa said: bu nerde vardı? hatırlıyo gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ben bi yashi bilirim o da wakabayashi'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 huun said: cemss said: gran torino o kadarda iyi bitmiyor bence. gran torino kadar insana koyan bir son nadir gelir bir daha sinema alemine. clint eastwood'u aktör olarak son kez görüyorsun daha koyucu, daha beter birşey var mı ya, orada hadi ben kahveye gidiyorum diyip filmi bitirse bile koyar insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Memento en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 v for vendetta kill bill vol. 1 bourne serileri moby extreme ways in olması tabi en büyük etken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 barbu said: dasaaa said: bu nerde vardı? hatırlıyo gibiyim usual suspects Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bu arada big fish diyim madem söylenmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Adını hatırlayamıyorumda western komedisi vardı sonunda setten çıkıp sokaklara dagılıyorlardı dans ederek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Blow-Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 gran torino, memento ve unforgiven aslinda unforgivenda dehset bir son yok ama dolar üçlemesini izledikten sonra o filmin sonu çok pis koyuyor adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 0ne said: Behlul said: truman show ne zamandır indirmeyi düşündüğüm ama sürekli unuttuğum bi filmdi, hemen indiriyorum. Topiğe gelicek olursak, The Island Hot Tub Time Machine [b]The[/b] Back to the Future 1-2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 DarKRideR said: Mükemmel son diyince bir numaranın tek sahibi vardır. Twelwe Monkeys Bugün izledim ve kesinlikle (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 brazil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Bunneh said: DarKRideR said: Mükemmel son diyince bir numaranın tek sahibi vardır. Twelwe Monkeys Bugün izledim ve kesinlikle (tu) yalnız hangi kafayla yazmışım lan ben onu asdfsd Twelwe ne Twelve olacak, neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 oldboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 DarKRideR said: huun said: cemss said: gran torino o kadarda iyi bitmiyor bence. gran torino kadar insana koyan bir son nadir gelir bir daha sinema alemine. clint eastwood'u aktör olarak son kez görüyorsun daha koyucu, daha beter birşey var mı ya, orada hadi ben kahveye gidiyorum diyip filmi bitirse bile koyar insana ben başka türlü bitmesini isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 In the mouth of madness (Epic son) Usual Suspects mayks apartmint - julie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 the game muhtemelen hayatımda izlediğim ilk aşmış sonlardan biriydi ufacıktım apışıp kaldıydım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Old boy,Memento falan çok iyi tartışılmaz;ama ben a bitter sweet life da falan bi hoş olmustum.Memories of murder,Ondskan falan da etkilemişti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Saw I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar